Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4472 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז בשעה טובה קיבלתי את הרכב החדש (סיאט איביזה 2014 3 דל' FR) ואני רוצה לשפר משמעותית את הסאונד ברכב.

כרגע יש לי דאבל דין של UGO6500 (לא משהו טוב, קיבלתי אותו מהחברה, אני מוכן להלחיף אותו למשהו אחר אבל מעדיף שלא מטעמי התקציב.

קודם כל, התקציב הוא כ 4000-4500 כולל התקנה וחיווט לקומפוננט, סאב, (מונו לסאב?), ומגבר.

סוג מוזיקה - טראפ, האוס, ראפ, דאבסטפ, מזרחית וDECAF.

הדרישות שלי בכללי מהסאב - סאונד מדוייק ונקי, חזק, איכותי אך שמתי שצריך ידע "לתת בראש"

דרישות מהקונפוננט - צליל ברור, מדוייק ולא מתכתי.

מעדיף שלא ללכת על האופציה של יד שנייה.

חוץ מזה, אין לי עוד מה לפרט. אשמח אם תעזרו לי לבחור את הרכיבים האופטימלים והכי טובים לתקציב שלי.

פורסם

התקציב שלך לא הכי גבוהה שבעולם ,בהתחשב בעובדה שאתה רוצה להשאיר את המערכת המקורית תצתרך להוסיף

לעלות ההתקנה גם מנחת 4 ערוצים ורצוי אחד איכותי מבית טוב.

רוב המוזיקה שאתה שומע היא אלקטרונית ,אני הייתי ממליץ על:

קומפוננט הרץ HSK165

סאב הרץ ES300.5

מגבר רוקפורד T400-4

פורסם

מציע לך לשקול שוב את האופציה של יד 2 . זה יפתח לך הרבה יותר אופציות ותגיע לתוצאה טובה משמעותית.

hu:eclipse 7200 MK II ,amp:image dynamics q450.4+boston gt28+mono rockford 1501bd,comp:duble hertz mlk165+midrange hl70, subwoofer:fi q15

:evil:

פורסם

בוא נניח שאני יעלה את התקציב ל5000.. מה אני יכול להרחיב? וכנ"ל על הדאבל דין, אני מוכן להחליף אותו ועוד להרחיב את התקציב.

בנוגע ליד שנייה, אני מעדיף לא לגעת בזה.. פתאום משהו לא יעבוד וכו' אין למי לבוא

פורסם

בתור אחד שעשה פרויקט דומה ממש לא מזמן הייתי מציע לבחור כיוון שונה.

אני הייתי משקיע קודם כל במגבר וסט קידמי , ואת שאר התקציב משקיע בהתקנה/איטום , כמובן מכין תשתית והכל גם למונו/סאב.

ואחרי זמן מה מוסיף לעט לעט , וסמוך עלי את ה HU אתה תחליף דיי מהר אני חודשיים עם הרכב וכשבועיים וחצי לאחר ההתקנה ואני לא יכל לראות אותו יותר ואצלי עוד יש פרוססור.

בהצלחה :)

2017 Type R

פורסם

הבחירה שלך.

לגבי דאבל דין, אני לא אייעץ כי אני לא מבין בדגמים שלהם יותר מידיי ומעדיף תמיד 1din איכותי וטוב מבחינת סאונד. לגבי שאר המערכת, אם אני מבין נכון אתה מגדיר 5000 שקל ללא הדאבל דין.

התקנה איכותית כולל איטום דלתות קדמיות וחיווט תצא לך בערך 1500 שקל.

יש לך עוד 3500 שקל , בתקציב הזה בגלל שאתה רוצה ציוד חדש כדאי שתלך על מגבר 4 ערוצים ותגשר זוג ערוצים לסאב. תוכל לקנות את הsundown

125.4 או מגבר מסדרת הhd החדשה של הרץ או את חביב הפורום שהוא זול יותר מהם ואישית אני לא מת עליו הjbl1004. קומפוננט וסאב אני מאוד ממליץ שתגיע למפגש ותשמע מספר סטים וסאבים ותראה למה אתה מתחבר, עם זאת ההמלצה של אודיו קינג על הhsk של הרץ והes300 היא טובה לדעתי.

hu:eclipse 7200 MK II ,amp:image dynamics q450.4+boston gt28+mono rockford 1501bd,comp:duble hertz mlk165+midrange hl70, subwoofer:fi q15

:evil:

פורסם

שאלה לכם, אני לא מתכוון להתקין את המערכת הנ"ל בעצמי.. וראיתי כמה מתקינים ולרובם אין סאבים של הרץ או קונפוננטים של הרץ. יש לציין שבדקתי רק באתרים שלהם.

פורסם

תראה לגבי מתקינים חלק גם יבואנים של חברות מסוימות וחלק בכלל לא.

אני הייתי ממליץ קודם לבחור את הרכיבים לקנות איפה שבא לך (שיקולי מחיר ואחריות כמובן) ואז ללכת לאחד המתקינים המומלצים.

באופן אישי הייתי ממליץ על ישראל גוניור או יוסי אלפיין תקבל עבודה סופר נקיה ואיכותית (אך תעלה פרוטה כמובן...)

2017 Type R

• תוכן חדש...