Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4463 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעונין לרכוש רכב יד שניה מהדגמים האלו התקציב הוא סביב ה85K

חשוב צריכת דלק טובה (יחסי)

טיפולים זולים

אמינות

יש גם התלבטות האם הקאמרי בגרסא הלא היברדית בכלל שווה משהוא או שהיא אוכלת דלק בצורה גסה מדי (כי ההיברדית גם לא כזו להיט לפי מה שהבנתי כלומר היא באיזור של הסופרב)

תודה לכל העוזרים... אם יש עוד רכבים בתקציב הזה שנראה לכם מתאים אז אשמח

פורסם

כמכונית, הסופרב היא הטובה ביותר מבין השלוש. רכב מאוד מרשים, לא רק בממידיו אלא גם בתכונותיו. מצד שני, טיפולים וזולים ואמינות? לא יודע, לא יכול להבטיח לך כזה דבר בכל הדגמים של הסופרב.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
כמכונית, הסופרב היא הטובה ביותר מבין השלוש. רכב מאוד מרשים, לא רק בממידיו אלא גם בתכונותיו. מצד שני, טיפולים וזולים ואמינות? לא יודע, לא יכול להבטיח לך כזה דבר בכל הדגמים של הסופרב.

לגבי צריכת דלק איך הסופרב? וגם מבחינת פינוק איזה רכב עדיף

פורסם

בתוך העיר 1:9 מחוץ לעיר אפילו 1:13

משולב בערך 1:10, יחסית חסכונית לסגמנט שלה

לי יש את הסופרב אלגנס, פינוק מ ד ה י ם

כמות השיכלולים לא נתפסת

אישית מאוד ממליץ

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

פורסם
בתוך העיר 1:9 מחוץ לעיר אפילו 1:13

משולב בערך 1:10, יחסית חסכונית לסגמנט שלה

לי יש את הסופרב אלגנס, פינוק מ ד ה י ם

כמות השיכלולים לא נתפסת

אישית מאוד ממליץ

מה לגבי טיפולים הבנתי שאמינות זה לא הצד החזק שם

פורסם

שלום בוני

לאחר התלבטויות דומות לשלך רכשתי בתחילת ינואר שברולט מאליבו שנת 2009 3.5 מהטרייד אין של היבואן

רוב הנסיעות שלי הן מהבית לעבודה ובחזרה , מרחק של כ-22 ק"מ כל יום , הנסיעה היא ברובה בהר ( עליות/ירידות והרבה עיקולים )

לאחר 4 חודשים אני יכול לומר שתצרוכת הדלק הממוצעת שלי עומדת על כ- 1:8

בנסיעה לאילת ( רגועה ) הגעתי ל -1:11

אני מאוד מרוצה מהרכב מבחינת הנוחות והפשטות שלו , וגם מהעובדה שלרוב איני עולה מעל 2100 סל"ד ( להבדיל מהרכב של אשתי )

טיפולים לא יקרים לדעתי (סביבות 500-600 ש"ח לטיפול קטן )

פורסם
שלום בוני

לאחר התלבטויות דומות לשלך רכשתי בתחילת ינואר שברולט מאליבו שנת 2009 3.5 מהטרייד אין של היבואן

רוב הנסיעות שלי הן מהבית לעבודה ובחזרה , מרחק של כ-22 ק"מ כל יום , הנסיעה היא ברובה בהר ( עליות/ירידות והרבה עיקולים )

אני מאוד מרוצה מהרכב מבחינת הנוחות והפשטות שלו , וגם מהעובדה שלרוב איני עולה מעל 2100 סל"ד ( להבדיל מהרכב של אשתי )

טיפולים לא יקרים לדעתי (סביבות 500-600 ש"ח לטיפול קטן )

תודה על החוות דעת

אם כך אני מבין שהצריכת דלק לא כזו גבוהה וגם אני מדבר על מנועים של 2.4 ש/אמורים להיות חסכוניים וחדשים יותר תקן אותי אם אני טועה... ועוד דבר חשוב לי זה איך הפינוק וההרגשה הכללית מהאוטו

פורסם

ממה שאני יודע ושמעתי, השברולט מאליבו מפנקת מבחינת הנהיגה והנוחות שברכב...

אבל תיסע עליה ותראה איך מרגיש לך.

פורסם
מה לגבי טיפולים הבנתי שאמינות זה לא הצד החזק שם

אם זה מה שהבנת, לא ממליץ לך לקנות את הרכב..

מה הקשר בן טיפולים ואמינות?

האוטו אצלי שנה ו 15K קילומטר, אפס תקלות.

טיפול קטן ~600שח

טיפול בינוני ~1500שח

אני מקווה שברור לך שאם וכאשר חלקים יתקלקלו, הם יעלו יותר מאשר ביפאנומטית 1600 (לדוגמא פנס קדמי לסופרב עולה 5000 ש"ח).

אם אתה באמת רוצה לחוות כל אחד מהרכבים, תיגש לראות אותם במציאות.

פינוק והרגשה כללית לא תקבל באינטרנט..זה סובייקטיבי לחלוטין.

הפינוק וההרגשה הכללית שאני מקבל היא מדהימה והרבה מעבר למה שהייתי רגיל (ועברתי לסופרב מסובארו B4 - שהוא בעצמו מעל ליפאנומטית 1600)

בשורה תחתונה, אין ארוחות חינם, הרכבים הללו לא יעלו לך כמו i20, גם לא כמו מאזדה 3. אבל גם התמורה בהתאם.

בהצלחה

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

פורסם

המאליבו בהרבה יותר טובה משניהם מבחינת נוחות נסיעה כוח ופינוק!

הטיפולים בה הכי זולים ,קלה לאחזקה , אמינה ,תמורה ענקית למחיר.

מה שיש לי להגיד על הסקודה: , גיר מאוד מאוד בעייתי , אחזקה יקרה מאוד מבחינת טיפולים וכו'. לא אמין בכלל .בקיצור רכב טוב אבל תיקח בחשבון את החסרונות שלו.

על הטויטה: גם אחזקה יחסית לא בשמיים ,רכב מאוד אמין ,הכי חסכוני מבין השניים פה.

פורסם

אהלן,

יש לי מאליבו 2010 מנוע 3.5, רכב מפנק ונוח מאוד, מרווח גם ל-3 מבוגרים מאחורה ובגאג' ענק. צריכת דלק ממוצעת כמעט 1:10..

אחזקה יחסית זולה, (אני משתמש בשמן של Royal-Purple), ביטוח זול באופן מפתיע!

דבר נוסף, המון כוח! צריך להיזהר על הרישיון! (120 קמ"ש ב-2000 סל"ד)

בשנת הדגם 2008 הוחלף הגיר לאחד חזק יותר, לכן עדיף הדגם המאוחר.

אלכס.

דרושים מסגרים עם ניסיון בCO2

מחפש כנפונים לטנדר מאזדה 2003-2007

מחפשים מסגר? חפשו בפייסבוק: http://www.facebook.com/profile.php?id=100002187529747&sk=wall#!/profile.php?id=100002187529747&sk=wall

פורסם

ב-2008 הוחלף דגם של המאליבו אבל יחידת ה-3.5 ליטר עברה כמו שהיא מהדגם הישן.

היה דגם נוסף בנפח 3.6 עם גיר 6 הילוכים שהוא שונה משל ה-3.5 הישן.

פורסם
.....רכשתי בתחילת ינואר שברולט מאליבו שנת 2009 3.5 מהטרייד אין של היבואן

.....

עמית לעבודה שונהג לנהוג בעדינות רבה ובעל רכב כזה שנ 2009 עם 30000קמ' בלבד במצב חדשש בעיר חיפה לא מצליח לנסוע יותר מ 5.5קמ' לליטר. (בתוך העיר ובעליות). מחוץ לעיר אכן מדווח שהרכב חסכוני ונתונים אף טובים מאלו שרשמת.

....(לדוגמא פנס קדמי לסופרב עולה 5000 ש"ח).

...

אכן כן ואולם הצורך בהחלפת פנס בסבירות נמוכה. ותמיד יש את האופציה לרכוש את דגם ה"אמבישין" ה"פשוט" יותר ולסכם את צורך החלפת הנורה ב 30 שח.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

החלטתי אחרי התלבטויות ללכת בעיקר על הכיוון של הקאמרי עם עדיפות להיברידי הסיבה לבחירה היא: אמינות גבוהה מאוד צריכת דלק סבירה ביחס למתחרות (בהיברדי בכלל..)

עכשיו השאלה שלי בין שניהם ללכת על ההיברידי או על הרגיל הכוונה שלי זה האם ההיברידי יעלה האחזקה שלו והחלקים הרבה יותר מהדגם הרגיל ברמה שהחיסכון בדלק כבר לא ישנה... ועוד דבר חשוב האם בכלל ההיברידי הוא רכב טוב או שידוע בו על תקלות מיוחדות? האם הבטרייה נשחקת אחרי שנים? (אני קונה הרי יד שניה שנמצא איזה 5 שנים על הכביש)

• תוכן חדש...