Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4461 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תשובות והארות, אפשר גם בפרטי, תודה מראש.

באינטרנט אני יודע לחפש, אך מאנשים אמיתיים קשה לשמוע דיעה, אז זהו כאמור בכותרת אשמח לשמוע מאנשים שמכירים יודעים מיד ראשונה או שניה ויכולים להאיר קצת את העניין.

פורסם

עברתי כזה בדיוק לפני חודש.

היו לי 3 בקעים שפתרו בניתוח אחד קצר של 40 דקות באסותא. עוד באותו יום הייתי בבית, ושלושה ימים אחר כך כבר הייתי בעבודה. קצת צולע, אבל בעבודה.

אם יש לך שאלות ספציפיות אשמח לעזור.

פורסם

לפני שנתיים תיקנו לי בקע בלפרוסקופיה, גם באסותא ( חיפה ).

מה זה משנה אם מדובר במבוגר או לא? מה זה מבוגר?

הטיעונים בעד היו ברורים - פתיחה קטנה בהרבה, צלקות כמעט ובלתי נראות, זמן החלמה קצר יותר.

בסופו של דבר חזרתי לתפקד רק אחרי שבוע, אבל זה כי מאיזושהי סיבה היה דימום פנימי קל שהחליט להתנקז כולו לאשך.

אין כמו ביצה בצבע של חציל ובגודל של אגרוף.

מה הדילמה? איזו סיבה יש לעשות בשיטה אחרת?

מה חתימה? תתפשטי!

• אחראי פורום
פורסם (נערך)

לפרוסקופיה. לשם העולם הולך - minimal invasive. כמה שפחות פגיעה בגוף.

אגב, סחבק מחזיק פטנט רשום על פיתוח חדש בהליך שאתה צריך בדיוק, שקשור בפריסת הרשת.

מעניין אם כבר מיושם בארץ (בחו״ל כן).

מרוב הניתוחים והניסויים שראיתי ועשיתי, אני יכול לנתח אותך אצלי בחניה :)

עריכה אחרונה על ידי itaysamurai

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

לא ברור לי מה יכולה להיות הסיבה לעבור ניתוח שכזה בפתיחה מלאה, אלא אם כן יש סיבוך מסויים במהלך הניתוח. הדבר היחיד שאני יכול לחשוב עליו, הוא שקל יותר לעבוד כשהכל פתוח, וייתכן ויש מנתחים שעדיין לא מתורגלים מספיק עם הציוד?

פורסם

ציינתי מבוגרים, בגלל שהסיבות לבקע אצל צעירים או מבוגרים יכולות להיות שונות, ההחלמה שונה וכיו"ב.

לגבי השיטה, השיטה הלפרסקופית עלולה להוות בעיה עם יש צורך בניתוח ערמונית עתידי, הבנתי שהשיטה עם פתיחה מלאה היא עדיין בעלות אחוזי הצלחה הרבה יותר גבוהים ואי הישנות הבקע.

וכמובן, תודה לכל העונים.

• אחראי פורום
פורסם

לא ציינת במפורש אם זה בקע בטני או מפשעתי.

לפי ההודעה האחרונה זה נשמע מפשעתי, כי אין קשר לבטני וערמונית ובבטני יש יתרון מוחלט ללפרוסקופיה.

במצב הזה, אכן לאחרונה פורסמו כמה מאמרים שמעמעמים את ההתלהבות מלפרוסקופי לטובת פתיחה.

מציע לקבל חוו״ד מכמה כירורגים, להבין את הלך הרוח בתחום היום.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

על מנת שאם מישהו יחפש פעם.. בקע, קילה, הרניה.

השיטה המועדפת היום היא uhs/phs שמבוססת על שילוב שני השיטות, מהמילה פתוח אפשר עוד לחשוב שפותחים חתך רציני אך לא כך הדבר, יתרון נוסף שאפשר לעשות הרדמה מקומית ואין צורך בהרדמה כללית, ולמעשה הייתי מיועד לשיטה זאת.

אך... בבדיקה נוספת התגלה שיש לי בקע דו צדדי (בשני צידי המפשעה), ניתוח כזה שמבוצע בפעם אחת מבוצע רק בשיטה הלפרוסקופית. ומחייב הרדמה כללית ואי אפשר הרדמה מקומית, הסיבה היא שנדרשת ריפיון מוחלט של השרירים בבטן.

כך שאולי אני התעניינתי ורציתי שיטה מסויימת, אך התנאים בשטח הכתיבו משהו אחר.

לקח לי כשלוש שעות רק להתחיל להתעורר מההרדמה, ושחרור למחרת היום.

וכן גם אצלי שק האשכים קיבל צבע חצילי יפה כולל בסיס הפ*ן, תופעה שכיחה למדיי.

פורסם

חוששני שהצבע החצילי באשכים ובסיס הפ*ן נובע מנמק כתוצאה מהטייטס ההדוקים שאתה לובש בצילום שלך. אך אל דאגה! תן לזה כמה ימים וזה יתייבש ויפול.

רק בריאות.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

לא תמיד זה מתייבש ונופל.

באיטליה באחת העיירות ליד מילאנו (לא זוכר את שמה) יש משפחה מאוד מכובדת וותיקה שהסמל שלה הוא 3 עיגולים בגלל שבעבר הרחוק אחד מבני המשפחה שהיה גיבור היה עם 3 ביצים (כנראה שעליו ביאליק כתב את שירו הידוע). הבעייה היא שהוא מת צעיר והיום ההנחה היא שזה היה פשוט סרטן.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

עשיתי לפני כמה שנים באסף הרופא,

חתכו אותי כמו בניתוח קיסרי(כן אני מודע לשיטה הנורמלית שנשאר 2 נקודות קטנות),נשארתי לילה בבית חולים,חודש הייתי בגימלים.

תפרים כמו של מהדק וצלקת לכל החיים.

התאוששות קשה,בשבועות הראישונים היה כואב אפילו להשתין ולא יכלתי לשבת כמעט.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

לקח לי כשלוש שעות רק להתחיל להתעורר מההרדמה, ושחרור למחרת היום.

וכן גם אצלי שק האשכים קיבל צבע חצילי יפה כולל בסיס הפ*ן, תופעה שכיחה למדיי.

תנציח את הצבע הזה, זה קוריוז משעשע.

יש פה כמה צלמים בפורום.

חוששני שהצבע החצילי באשכים ובסיס הפ*ן נובע מנמק כתוצאה מהטייטס ההדוקים שאתה לובש בצילום שלך. אך אל דאגה! תן לזה כמה ימים וזה יתייבש ויפול.

רק בריאות.

אזהרה, הרפואה המודרנית גורסת כי פין שייבש ונפל פוגע בחיי המין שלך.

מה חתימה? תתפשטי!

• אחראי פורום
פורסם

למה אתה מבאס? אולי יגדל לו חדש יותר טוב?

טרונצ׳ו, החלמה מלאה ורק בריאות.

• תוכן חדש...