Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4448 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני שם לב שכל פעם שאני יוצא מהאוטו אני מרגיש דביק בידיים כנראה מההגה עור, מהידית הילוכים, מהחגורה..

אפשר לקבל מידע איך להוריד את זה? עם איזה חומר?

ואם אפשר לקבל גם המלצה על מישהו שעושה ניקוי מושלם במחיר טוב ובאיכות טובה באזור השרון-מרכז?

תודה רבה מראש!

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הדביקות מגיעה מהעור שבהגה ובידית הילוכים.. רכב מסוג אאודי.

איזה חומר מוריד את זה? (ניסיתי עם מים עם אבקת כביסה ושוב מים וזה בקושי עזר)

פורסם (נערך)

תנסה APC בדילול עדין.

את החגורה לתפוס בחוץ לנקות ולהשאיר בחוץ להתייבש.

את העור לרסס קצת APC מדולל על מטלית, לשפשף, ולנקות עם מים.

עריכה אחרונה על ידי rupni

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
תנסה APC בדילול עדין.

את החגורה לתפוס בחוץ לנקות ולהשאיר בחוץ להתייבש.

את העור לרסס קצת APC מדולל על מטלית, לשפשף, ולנקות עם מים.

האם זה יוריד את כל הדביקות? זה ממש מציק..

ושמעתי שיש תכשיר לעור,

תרסיס טיפוח עור Chemical Guys Leather Conditioner

תרסיס מנקה עור Chemical Guys Leather Cleaner

שניהם מתאימים לעור הרכב ? ויורידו כל הדביקות גם?

תודה שוב.

פורסם

כמו שרופני אמר, ניקוי עם APC מדולל יפתור את הבעיה.

התרסיסים שציינת לא מנקים את העור,הם מטפחים ושומרים עליו נקי ורך. כלומר אתה צריך לנקות לפני עם חומר אחר. כמו שאני ממליץ תמיד והניסיון שלי אומר,למוצרי עור אני משתמש בסנו לספות עור, או בחלב "הזלין" של יעקובי. יש תרסיס ויש חלב,מעדיף את החלב הוא יותר מרוכז. בנוסף, "הזלין" של יעקובי מנקה,מטפח ומגן על מוצרי העור ברכב! הוא עולה עד 30 שקל ובכל סופר שכונתי ניתן לרכוש.

חלב "הזילין" מגיע בבקבוקון 250 מ"ל, מספיק להרבה מאוד שימושים.

בהצלחה!

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

אני תמיד אומר שה-vag לא מתאימות לאקלים הישראלי לפחות לא איכות חומריהן הפנימיים. הדביקות שאתה מרגיש היא כנראה שכבה שנמסה מהחום ומהשמש. תנסה להקשיב לעצות שנתנו לך למעלה. במידה ולא, היום יש פתרונות של ציפויים, יש כאלה שעושים עבודה מעולה, ולעיתים עם חומרים עמידים יותר מהמקור. תריץ חיפוש בגוגל. את עיניין ההגה וידית ההיכולים זה בטוח יפתור. לגביי החגורה אני בטוח שחומר ניקוי יעודיי יטפל במצב.

פורסם
כמו שרופני אמר, ניקוי עם APC מדולל יפתור את הבעיה.

התרסיסים שציינת לא מנקים את העור,הם מטפחים ושומרים עליו נקי ורך. כלומר אתה צריך לנקות לפני עם חומר אחר. כמו שאני ממליץ תמיד והניסיון שלי אומר,למוצרי עור אני משתמש בסנו לספות עור, או בחלב "הזלין" של יעקובי. יש תרסיס ויש חלב,מעדיף את החלב הוא יותר מרוכז. בנוסף, "הזלין" של יעקובי מנקה,מטפח ומגן על מוצרי העור ברכב! הוא עולה עד 30 שקל ובכל סופר שכונתי ניתן לרכוש.

חלב "הזילין" מגיע בבקבוקון 250 מ"ל, מספיק להרבה מאוד שימושים.

בהצלחה!

תודה, מבחינת איכויות ההזלין של יעקובי יותר איכותי מה- apc ?

ואני לא צריך לדלל אותו? פשוט למרוח לנקות וזהו?

ומבחינת ניקוי החגורה , באיזה חומר להשתמש? (הציעו לי להכניס אותה בדלי עם אבקת כביסה ואז להשרות עם מים) יש חומר ניקוי מהיר ואיכותי יותר? (אני צריך לנקות אותה טוב מאוד בשביל שתחזור חלק) תודה רבה מראש חברה!

פורסם

קניתי סנו תחליב לניקוי ולטיפול במוצרי עור.. מכיל 500 מ״ל זה אותו דבר?

ראיתי שרשום מאחורה שהוא ״לא מתאים למוצרי זמש ומוצרי עור סופגים״, האם ההגה והמוט הילוכים מעור באאודי לא סופגים?

אשמח לתגובה מקצועית מהירה אני רוצה לנקות ועד מחר לקום ולקבל הגה חלק ולא דביק- מה ששיגע אותי.

תודה.

פורסם
תודה, מבחינת איכויות ההזלין של יעקובי יותר איכותי מה- apc ?

ואני לא צריך לדלל אותו? פשוט למרוח לנקות וזהו?

ומבחינת ניקוי החגורה , באיזה חומר להשתמש? (הציעו לי להכניס אותה בדלי עם אבקת כביסה ואז להשרות עם מים) יש חומר ניקוי מהיר ואיכותי יותר? (אני צריך לנקות אותה טוב מאוד בשביל שתחזור חלק) תודה רבה מראש חברה!

שלום stavso

APC-זה חומר לניקוי כללי אשר מנקה את המשטח לפני החומר הגנה.

חומר הגנה: כגון: הזלין, סנו,או כל חומר אשר מגן על המשטח אחרי הניקוי היסודי של הAPC.

מבחינת ניקוי החגורות,גם אבקת כביסה לכביסה ידנית (היא יותר עדינה,ומתמוססת במים קרים) זאת אופצייה טובה,גם APC יוכל לנקות אותן,אם יש כתמים אפשר ורצוי להשתמש בתרסיס "קליה" סגול. לרסס,להמתין ולשטוף במים. בנוסף אפשר להשתמש בתרסיס "קרבונה" לשטיחים לשימוש ניקוי החגורות. אלה חומרים שניתן להשיג בכל מקום,יעילים מאוד ולא יקרים.

קניתי סנו תחליב לניקוי ולטיפול במוצרי עור.. מכיל 500 מ״ל זה אותו דבר?

ראיתי שרשום מאחורה שהוא ״לא מתאים למוצרי זמש ומוצרי עור סופגים״, האם ההגה והמוט הילוכים מעור באאודי לא סופגים?

אשמח לתגובה מקצועית מהירה אני רוצה לנקות ועד מחר לקום ולקבל הגה חלק ולא דביק- מה ששיגע אותי.

תודה.

התחליב סנו מעולה! ההגה ומוט ההילוכים לא סופגים בגלל שזה עור הדוק לפלסטיק,הגוף של הידית הילוכים. האזהרה שרשומה מאחורה נכונה. לא מתאים למוצרי זמש ומוצרי עור סופגים מהסיבה שעל זמש,התחליב מכתים את המשטח הזמש.לגבי העור זה משטח סופג,זה יכול להכתים ברגע שהעור לא נקי או פגום,ומשתמשים במוצר הזה אז הוא עלול להכתים. אם אתה מנקה את העור כמו שצריך,ובסוף עושה פיניש עם הסנו זה יהיה בסדר. למהדרין בתהליך הניקוי יש להשתמש בספוג הפלא,שבאמת עושה פלא למוצרי עור,במיוחד ברכב.

אם יש לך שאלות,תרגיש חופשי לשלוח לי הודעה פרטית.

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

תודה רבה באמת!!!

אני מחר אקנה את החומר apc וספוג הפלא, ואתחיל לנקות כמו שצריך.. שלב שלב..

מזל שלא השתמשתי עכשיו בתחליב סנו ללא הניקוי..

אעדכן מחר איך מתקדם..(:

פורסם

תעדכן,נשמח לראות התקדמות ותמונות של לפני ואחרי!

לגבי הAPC, אני מאוד אוהב את החומר הזה. שים לב! אין להשתמש בו AS IS, יש לדלל אותו. מומלץ 1:10-1:11, בכל זאת עור זה חומר עדין יחסית.

דבר נוסף אתה יודע להשתמש בספוג הפלא?

ספוג הפלא זה ספוג שמכיל סיבי זכוכית דקים וכמעט בלתי נראים. הניקוי איתו צריך להיות כך:

קח לצידך קערה,דלי עם מעט מים נקיים, קח את הספוג,וטבול אותו במים וסחט מעט את עודפי המים.

אחר"כ שפשף בעדינות את העור עם ספוג,לאט לאט תראה שהספוג משחיר,זה טבעי שטוף אותו במים וסחט שוב וחזור על הפעולה כמה פעמים עד שאתה מנקה את כל המשטח. אחר"כ נגב עם מגבת מיקרופייבר את העור מהמים של הספוג ולסיום תשתמש בסנו.

סדר פעולות:

ניקוי עם APC

ניקוי עם ספוג הפלא

סיום, פיניש שכבת הגנה עם סנו תחליב לעור.

אזהרה

ספוגית הפלא לא מתאימה לפלסטיק,זכוכית או למשטח שאתה לא בטוח להשתמש עליו. השתמש בזהירות כי זה יכול להזיק למשטחים.

בהצלחה!

• תוכן חדש...