Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4450 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
וואלה תאמת לפעמים אני לא מבין למה יש פורום..

הבנאדם שואל שאלה ואתה עונה לו בציניות,לא בא לך לתת תשובה עדיף שלא תגיב!

עוד ציטוט שלך מלמעלה "זה לא משעשע, למען האמת זה אפילו קצת עצוב שאתה רוצה לעשות את זה לאוטו המסכן שלך." מי אתה שתקבע שהאוטו שלו מסכן? מה אכפת לכם מה הוא רוצה לעשות לרכב שלו מבחינה חיצונית, בשביל זה הפורום הזה קיים- לא רק לפוליש ואוטמי צבע..

דווקא ההודעה שציטטת (שאל את מי שעשה לך את זה...) הייתה רצינית לגמרי, אני מצפה מבן אדם שאני מגיע אליו לעשות שינוי כזה או אחר ברכב בטח ובטח שהוא בתחום 20 שנה שידע מה חוקי ומה לא.

וההודעה שהתייחסת אליה בהודעה לא התכוונתי שהאוטו מסכן כי הוא לא נוסע או משהו בסגנון (למרות שבוא נהייה מציאותיים זה לא בדיוק מטוס) אלא מסכן מבחינת התעללות, למה להתחיל לחתוך פגושים, ואגזוזים.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

למרות שזה לא קשור ישירות לשרשור אני אומר את זה כאן, עקב הדרך בה הדברים מוצגים.

יש הרבה מאוד שרשורים בזמן האחרון שמגיעים משלל משתמשים שנראים כך:

אני רוצה________ לרכב, האם זה ________ לרכב ? אני מכיר בעל מקצוע והוא אמר לי שזה יעלה______, שווה ?

זה חוקי? כמה זה יעלה אצלו ?

משתמשים הופכים את הפורום לצ'אט של נענע כאשר על תשובה של 10 משפטים הם מגיבים בחצאי משפטים בשביל להתסיס את השרשור שפרסמו.

כל זה ניתן לחסוך בעזרת חיפוש או יצירת קשר עם בעל המקצוע/סדנא/מכון/מחלקה שמציע/ה את השרות עצמו.

על שאלה לא רצינית, מקבלים תשובה לא רצינית. ולא משנה אם רשמת למבינים/רצינים בלבד.

.When a man opens a car-door for his wife, it's either a new car or a new wife

טבלאות השוואה לפולישים,פדים ועוד.

• תוכן חדש...