Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אגזוז ליונדאי גטס

שימו לב! השרשור הזה בן 3942 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום...

יש לי יונדאי גטס שנת 2004.

ברצוני להעביר צינור מעוקם מהאגזוז לאמצע של הטאמבון לחתוך אותו באמצע ולהכניס סופית ( לא אגזוז לחץ רק סופית פשוטה מניקל )

בגטס שנת 2007 הצורה החדשה הפנס ערפל באמצע. אצלי הוא בצד שמאל. אני רוצה לשים סופית שיהיה באמצע בגודל של הפנס ערפל ומיקום כמו של גטס 2007.

בסה״כ שיצא כמו שיש ליונדאי ולוסטר

זה חוקי לעשות את זה ? או שצריך אישורים ? מוריד מהכביש ? כמה יעלה ?

אני מבקש תשובות אמיתיות ורציניות...

תודה רבה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

משעשע אותי שאתה מבקש תשובה רצינית על שאלה כזאת.

שווה לך להשקיע כמה אלפים בשביל שיהיה לך אגזוז באמצע ולא בצד...? :shock:

על יונדאי גטס. וזה עוד רק סופית של אגזוז.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא הבנת בכלל מה שאלתי. הדוד הממיר הכול נשאר במקום רק במקום אגזוז ישר מלחימים אגזוז מעוקם לאמצע של הטאמבון ושמים סופית. קיבלתי הצעת מחיר ב400 שקל. זה ממש לא אלפים וגם עבודה של רבע שעה...

מה בדיוק זה משעשע אותך ? אני רוצה אוטו יותר יפה כואב לך לענות לשאלה כמו בנאדם?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

האמת שכן, לרוב זה כואב לי אבל אני לוקח נורופן וזה מיד עובר. תודה על הדאגה.

בטמבון שלך יש מקום להכניס את הסופית באמצע?

אם לא צריך לחתוך ולשייף, זה ממש לא רבע שעה עבודה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה לא משעשע, למען האמת זה אפילו קצת עצוב שאתה רוצה לעשות את זה לאוטו המסכן שלך.

ובנוסף אתה לא יודע איך זה ישפיע על האוטו, אולי העיקול יהיה חד מידי והלחץ באגזוז יעלה ויכביד על המנוע.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם לא תבנה פיה שלמה למסגרת של פנס הערפל(שאותו אתה רוצה להחליף ביציאה לאגזוז), הגזים ישחירו ואף ישרפו לך את הצבע בטמבון.

הפיה עצמה אמורה להיות בגודל מתאים לפתח פנס הערפל אך לא צמודה אליו, מכיוון שוויברציות מהאגזוז יגרמו לרעשים מהטמבון.

אתה גם לא רוצה שתהיה יציאה בולטת מדי מהטמבון משום שזה יראה מגוחך.

כל עבודה שתעשה בכמה שעות בודדות, לא שווה את הכסף.

.When a man opens a car-door for his wife, it's either a new car or a new wife

טבלאות השוואה לפולישים,פדים ועוד.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שמע תקנה סופית לאגזוז ותחפש עוד מישהו מהאזור שלך שמתעסק בנירוסטה או ריתוחים של סוגי ברזל מסוימם תן לו מידות והוא יקח ממך גרושים ,הבעיה היא לדעתי שאתה מאריך את הצינור יותר מדי ויוצר עיקולים שונים מה שיגרום לגזים שנפלטים להישאר ולהפריע למנוע לתפקד .

זה גם לא נשמע יפה לדעתי ובנוסף על הפיח שיצא ממנו ישאר לך על הטמבון !

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ממש לא ציפיתי לתגובות כאלה. בנאדם שעוסק באגזוזים 20 שנה יעשה לי את זה והוא לוקח לי על זה 400 שקל. לחתוך, להחלים, להכניס סופית. אפשר בבקשה תשובה נורמלית ורצינית ?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שאל את מי שעושה לך את זה, 20 שנה בטוח יש לו קצת ניסיון בזה.

וואלה תאמת לפעמים אני לא מבין למה יש פורום..

הבנאדם שואל שאלה ואתה עונה לו בציניות,לא בא לך לתת תשובה עדיף שלא תגיב!

עוד ציטוט שלך מלמעלה "זה לא משעשע, למען האמת זה אפילו קצת עצוב שאתה רוצה לעשות את זה לאוטו המסכן שלך." מי אתה שתקבע שהאוטו שלו מסכן? מה אכפת לכם מה הוא רוצה לעשות לרכב שלו מבחינה חיצונית, בשביל זה הפורום הזה קיים- לא רק לפוליש ואוטמי צבע..

לפותח השרשור לפי חוק במדינת ישראל כל שינוי שתעשה ברכב שלך ייחשב ללא חוקי, מותר לך לשים סופית לאגזוז, אבל אם תחתוך ותוסיף סופית זה עניין של מזל, כי בטסט בבדיקת זיהום אוויר אתה אמור לעבור ללא בעיה, השאלה היא איך הבוחן יראה את זה..

אני אישית חושב שכדאי לך לרדת מזה כי זה סתם ייעשה לך כאב ראש, או שתעשה סופית מגניבה לאגזוז פשוט באחד הצדדים, בלי חיתוכים וכו'.

-I'd rather loose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car, is your story, so don't let someone else write the book. -Moog 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

וואלה תאמת לפעמים אני לא מבין למה יש פורום..

הבנאדם שואל שאלה ואתה עונה לו בציניות,לא בא לך לתת תשובה עדיף שלא תגיב!

יש חכמולוג כזה כמעט בכל שרשור,בגלל משתמשים כאלה אני מקבל התראות.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 3942 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...