Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4486 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נסעתי עם האוטו הכל היה טוב, כיביתי ת'אוטו ובאתי להניע שוב אחרי 10דק' - לא מניע.

יש סטארטר אבל לא מניע. ההשערה שלי שזה כנראה מודול הצתה (הוחלף לפני 4-5 שנים)

מה הסיכוי שאכן זה המודול? יש דרכים לאשש את זה?

פורסם

נסיתה עם הוספת גז? היתה לי בעיה דומה רק שזה נכבה לי לבד,ו הייתי מניע עם גז.

אם זה מניע לך עם גז תנקה את בית המצערת

פורסם

כן ניסיתי כבר להוסיף גז, לא עזר בכלל. הסטרטר מסתובב אבל זה לא נשמע שזה אפילו מתקרב ללהניע. ברגיל זה תמיד היה מניע בשנייה, 10 דקות לפני האוטו נסע מצויין, ולא היו בעיות במצערת...

הבעסה שהאוטו נתקע אצל חבר ואני מתלבט אם כבר ללכת לקנות מודול הצתה או לעשות בדיקות נוספות קודם?

פורסם

בדוק תחילה אם מגיע ניצוץ לפלאגים בזמן שהסטרטר מסתובב. האם קיים ברכב קודנית? האם אתה שומע את משאבת הדלק בונה לחץ בסיבוב הסוויץ לפני ההנעה עצמה?

פורסם

מומלץ לקנות את המכשיר הזה:

http://www.ebay.com/itm/Hot-Sale-Uni-T-UT12A-Non-Contact-Voltage-Pen-AC-Detector-CSUG-Live-DJNF-/380874177441?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item58addebba1

חוץ מזה שהוא מצוין לעבודות חשמל קלות בבית, מסתבר שהוא גם מזהה מתח בחוטי ההצתה וכך אפשר לבדוק אם יש הצתה מבלי לגעת בחוטים או בפלאגים.

Stay Dirty

פורסם

כמדומני שמעתי את משאבת הדלק... במקרה שאני אוציא פלאג או 2 ולא יהיה מהם ניצוץ, מה עוד יהיה כדאי לבדוק לפני שאלך להביא מודול חדש?

כי אין לי מאיפה להביא חליפי ובטח שלא בא לי לקנות סתם...

• תוכן חדש...