Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4490 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני בעל יונדאי אקסנט 2001 אוט'

בבעלותי הנוספת היא אקסנט ידנית מדגם דומה(מכנית לא וויזואלית).

אני מתכוון לבצע החלפה בין התיבה האוטומטית לידנית.

לפני שמתחילים פה לדרוס את הרעיון ושלא כדאי ועוד דעות(אשר מכובדות אך כל אחד ודעותיו לעצמו).

ברצוני שאלה אחת פשוטה אם מישהו יוכל בבקשה לענות עליה,

מבחינת רישוי , עד לפני הטסט האחרון ברישיון הרכב לא הופיע לי שום דבר תחת קטגוריית תיבת הילוכים ולפיכך הבנתי שמעולה אין צורך בהתעסקות

עם משרד התחבורה.

שבוע הבא אני מתכנן להכניס את הרכב לניתוח החשוב, וכעת שאני מסתכל על רישיון הרכב, מופיע לי תחת אוט' = כן

הכוונה איפה שמופיע כמה כריות אוויר יש וABS ועוד פרטים.

איך אני מסדר את העניין מבחינת משרד הרישוי??

החלקים הולכים להיות מוחלפים ראש בראש- בלי קומבינות או כל מיני קיצורי דרך,אז מבחינת בטיחות הכל יהיה במצב הכי גובה שניתן.

תודה רבה לעוזרים.

הלו הלו! חשבתי שמדברים עלי,איך התחת של יוסי התחיל לככב כאן?

:shock:

פורסם

הקפצה..

למישהו יש תשובה או הכוונה כלשהי?

תודה רבה.

הלו הלו! חשבתי שמדברים עלי,איך התחת של יוסי התחיל לככב כאן?

:shock:

פורסם

אם המנועים זהים בשני הרכבים עדיף למכור את האוטומטית וזהו. בשביל מה כל הכאב ראש הזה- הרי יש לך כבר ידנית ביד.

, צריך לבדוק מול משרד הרישוי אם הסבה כזו נחשבת לשינוי במבנה הרכב .

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...