Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4487 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כרגע אני בלבטים אני בחור גבוה נורא(1.96) וחשובה לי הנוחות,אמינות ודלק(אין מה לעשות אולי מעדיף קצת להתפשר על דלק לא בהרבה על מנת לא לסבול בנהיגה)

כחלק מהחיפוש קבלתי 2 הצעות מפתות אשמח לשמוע קצת ביקורות\הצעות לרכב בסביבות 55) .

סוזוקי sx glx :

בעלות:ליסינג

יד:1

ק"מ:70000

מחיר (56 אשח)

שנתון:2010(עלייה על הכביש בדצמבר 2010)

יונדאי i30:

בעלות:השכרה\החכרה(זה - זה נקרא ליסינג ? )

יד :2

ק"מ : 68000

מחיר :50 אשח.

שנתון : 2009.

מראש קראתי חלק מהפוסטים לפני שפרסמתי אך אשמח לעוד כמה עצות רלוונטיות .

תודה לכל מי שעוזר.

פורסם

לגבי נוחיות - מדובר בעניין אישי מאד, בלי לשבת ברכב לא תוכל לקבל החלטה.

כבעל SX4 באותו גיל (ועם 42000 ק"מ) - סה"כ מרוצה ממנו מאד. לטעמי ולטעם אשתי נוח (אבל היא 1.50, מגביהה את המושב עד הסוף), כוח לא חסר (מנוע 119 כ"ס שהופיע בדגם 2010), תא מטען גדול ושימושי. צריכת דלק סביב 1:11 קמ"ל בשימוש משולב כאשר הקטעים העירוניים הם בחיפה והבין עירוניים חלקם בפקקים לא קלים. עד היום לא נתקלנו בתקלות משמעותיות.

מצד שני - הרכב שהוצע לך עשה יותר מ-20,000 ק"מ בשנה, בהחלט מעל הממוצע, וצריך לבדוק היטב אם טופל כראוי ולא נחרש במידה בלתי סבירה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...