Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7923 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שברולט אלרו 2.2 סמ"ק שנת 2001

קרייזלר סיברינג 2.7 סמ"ק שנת 2001

נתונים בנוגע למנוע, התנהגות (אם יש וכמה טובה) ונוחות.

תודה

פורסם

הבנתי שהאלרו אוטו רע,

לגבי הסיברינג , נו טוב

(אגב גם אני לא יודע לכתוב כותרת)

נוסע על:

טויוטה פריוס 2019.

טויוטה קורולה 2008 רובוטית.

פורסם

antix כתב:

שברולט אלרו 2.2 סמ"ק שנת 2001

קרייזלר סיברינג 2.7 סמ"ק שנת 2001

נתונים בנוגע למנוע, התנהגות (אם יש וכמה טובה) ונוחות.

תודה

אלרו

2200 סמ"ק-140 כ"ס, 20.8 קג"מ

10 שניות למאה.

מכונית שממשיכה את הסטייל האמריקאי, כלומר נוחה בכבישים טובים ומתנדנדת יותר מדי על כבישים משובשים. אין מה לדבר על התנהגות כביש.

סברינג

2700 סמ"ק, 204 כ"ס, 27 קג"מ.

10 שניות למאה.

מכונית אירופאית לכל דבר, לא האמריקאית הידועה. תא הנוסעים אירופאי(יפהפה), המנוע נהדר, ישנה תיבת הילוכים טיפטרוניק(מוזרה קצת-הזזה ימינה ושמאלה במקום למעלה למטה). נוחות הנסיעה נוקשה קצת, אבל טובה משל האלרו ללא ספק. התנהגות הכביש ממוצעת ובטוחה מאוד.

קנייה מצויינת, בייחוד ביחס לאלרו.

פורסם
antix כתב:

אלרו

2200 סמ"ק-140 כ"ס, 20.8 קג"מ

10 שניות למאה.

מכונית שממשיכה את הסטייל האמריקאי, כלומר נוחה בכבישים טובים ומתנדנדת יותר מדי על כבישים משובשים. אין מה לדבר על התנהגות כביש.

קשקוש בלבוש.

יש גם אלרו 2.4 ו-3.4 משנים קודמות יותר.

היא ממש לא ממשיכה את הסטייל האמריקאי, להפך. היא מחלוצי האמריקאיות שאינן אמריקאיות באפיין. דנו ברכב לפני שבוע בפורום והיגיעו למסקנות דומות. מניסיון שלי עם המאיליבו וגם עם האלרו (אופי דומה, מכוניות דומות מאוד), נוחות מאוד גם בכביש משובש, התנהגות כביש טובה מאוד. טובה יותר מ-626 ללא ספק. מה גם שהמחיר כיד שניה לא גבוה, לתופעת העדר יש גם פן חיובי...

dirty old man

need love too

פורסם

yoelbe כתב:

קשקוש בלבוש.

יש גם אלרו 2.4 ו-3.4 משנים קודמות יותר.

היא ממש לא ממשיכה את הסטייל האמריקאי, להפך. היא מחלוצי האמריקאיות שאינן אמריקאיות באפיין. דנו ברכב לפני שבוע בפורום והיגיעו למסקנות דומות. מניסיון שלי עם המאיליבו וגם עם האלרו (אופי דומה, מכוניות דומות מאוד), נוחות מאוד גם בכביש משובש, התנהגות כביש טובה מאוד. טובה יותר מ-626 ללא ספק. מה גם שהמחיר כיד שניה לא גבוה, לתופעת העדר יש גם פן חיובי...

מה קשור שיש גם אלרו עם מנועי 2.4 ו3.4? הבנאדם שאל לגבי מנוע ה2.2! תקרא לפני שאתה מגיב.

אני ממש לא יודע מה הניסיון שלך עם האוטו, אבל מהניסיון הרב שצברתי עליו בנסיעתי האחרונה בארה"ב, גיליתי שהוא אכן ממשיך את המסורת האמריקאית.

המתלים רכים ונעימים כל עוד הכביש טוב, התנהגות הכביש ממש לא אירופאית ולא מתקרבת בכלל! ההגה לא מתקשר, השילדה לא מעבירה מסרים, ממש כלום. ההתנהגות טובה משל ה626?? אני חולק עליך. אני נוהג ביומיום ב626, ואני יודע למה היא מסוגלת, והיא מסוגלת להרבה יותר מהאלרו שרוכנת בפניות.

• תוכן חדש...