Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב לצעיר עד 10000 שקל.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4484 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הקמ וכמות הידיים לא משחקות תפקיד משמעותי ברכבים כאלה ישנים(אלא אם כן זה ממש מוגזם).

יכו ללהיות לך רכב עם 220 אלף קמ, אבל שמור בצורה יוצאת דופן, ורכב עם 150 אלף ששמו לו מי ברז, שמנים זולים וכו'.

אז מן הסתם שעדיף הרכב השמור מבין ה2.

שורה תחתונה, תקח את הרכב השמור ביותר שאתה מוצא, אם יש פאקים קטנים אבל המצב המכני מעולה, לך על זה, תקבל רכב טוב במינימום השקעה.

אוקי, רשמתי לעצמי

אבל מבחינת בלאי של המנוע, הוא לא הולך מתישהו ?

אם טיפלו הכל בזמן עד מתי הוא יכול להחזיק ? - פג'ו / אקסנט

את הפגו אני מעדיף לקחת כי היא נראת הרבה יותר טוב מבחינה חיצונית....

אבל על משהו אחד לא ענית לי

טיפולים - פג'ו / אקסנט מה יותר זול וכמה זה משמעותי? עם דוגמא אם אפשר תודה רבה!

פורסם

לא מכיר את הרכבים.

תריץ חיפוש בפורום, השאלות האלו נשאלות כל הזמן בטוח תמצא תשובה.

מה שכן אני יודע, שאם חס וחלילה האקסנט תעשה תאונה, הסיכויים של הנהג לצאת בשלום לא גבוהים, בקיצור רכב ממש לא בטיחותי.

ולמיטב זכרוני לא שיווקו אותו בכמה ארצות בגלל עניין זה.

פורסם

אין מדד לכמה זמן המנוע יספיק,סך הכול 200 אלף במידה וטופל כמו שצריך לא אומר שזה סופו.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...