Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4533 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם בעל הרכב נפטר ,בירושה הוא רשם שאני היורש של הרכב.בזמן חייו עשיתי צד ג' וביטוח על הרכב ,נהגתי ברכב מספר שנים.

האם אני רשאי לנהוג ברכב?

או איך הולך העיניין הזה?

אם משטרת תנועה תעצור אותי ,אני יראה את הצוואה+ביטוח וזה יספיק?

פורסם

למשטרת התנועה לא משנה על שם מי רשום הרכב, ולא הביטוח. משנה רק שיש לרכב רשיון בתוקף, ושלך יש רשיון נהיגה.

לעניין הצוואה- אני מניחה שתצטרך אותה לצורך העברת הבעלות על שמך, אבל חכה שיענו לך פה יודעי דבר.

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

פורסם

עליך לודא שיש רשיון רכב וביטוח תקפים לגביך.

איני יודע מה בעניין חידוש הרשיון ("טסט") כיון שבעל הרכב הרשום נפטר.

בכל מקרה - יהיה עליך ועל שאר היורשים לבצע פעולה של קבלת צו ירושה על מנת לבצע את הצוואה - כולל חלוקת הרכוש ורישומו על שם היורשים. מדוב בפעולה משפטית שעל פי מה שנכתב כאן לפני מספר חודשים אפשר לבצע באופן עצמאי, מנסיון (במשפחת אשתי) גם עלויות עו"ד לא גבוהות מאוד, ויתכן מאד שעו"ד יוכל לזרז את ההליכים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

עד הטסט אתה יכול לנהוג במכונית.

לגשת לטסט עם רכב שבעלים נפטר קצת בעיתי

הבעיות שלך זה ניירת ירושה שמאשרת שהרכב שלך.

שתסדרו את הניירת אתה הולך למשרד הרישוי ומעביר בעלות

אייל

• תוכן חדש...