Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4538 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כחודש ימים, בשיטוט בין מדפי הסופרפארם(ככה זה עם תינוק בבית :-)) ראיתי קנקן לסינון

מים של לייף, ב-30 ש"ח, כולל פילטר. הקנקן עצמו מיוצר ע"י אקווה אופטימה, ומיובא ע"י KENNEDY.

מאחר וקנקן הבריטה שלנו במשרד כבר ראה ימים טובים יותר, אמרתי שב-30 ש"ח שווה לנסות.

אז רכשתי אותו, הגעתי בבוקר למשרד, שטיפה קלה לקנקן, שטיפה הגונה לפילטר, הרכבה,

מילוי מים, והופ, מתחיל לסנן. אממה, מצידי הפילטר בורחים להם מים לא מסוננים, ועוברים למיכל

של המים המסוננים. חשבתי, אוקי, ככה זה שקונים מוצר ב-30 שקל...

אבל לא התעצלתי, כתבתי דרך האתר של סופרפארם לשירות לקוחות של לייף, ויומיים אחרי זה

קיבלתי טלפון מבחור ב-KENNEDY, ששאל מה הבעיה, ואמר שככל הנראה התושבת אינה תקינה,

הוא שולח לי בדואר אחת חלופית. ביקש שאעדכן אותו. הגיעה התושבת, הרכבתי, עדיין נזילה

מצידי הפילטר.

התקשרתי אליו, המזכירה לקחה הודעה ממני, עדכנה שהוא בחופש, ושתחזור אליי עם תשובה.

שלשום היא מתקשרת, שואלת את הכתובת למשלוח, ואומרת לי שהם שולחים לי כד חדש.

ואכן היום הגיע הכד, חדש באריזה, עם שליח עד המשרד, ואחרי הרכבה וניסוי, עובד מצוין.

מה אומר לכם, מבחינתי שאני רואה יחס כזה עבור מוצר שעולה כמה עשרות בודדות של שקלים,

יש ל-KENNEDY הרבה נקודות זכות אצלי. חבל שלא רבות החברות בארץ שנותנות יחס ושירות

כמו זה.

פורסם

רוב הישראלים לא היו בכלל מנסים ליצור קשר עם החברה וישר טוענים "חרא מוצר/מוצר זול שלא שווה את הכסף/הזול עולה ביוקר" וכו' וכו'..

אולי בגלל זה אנחנו עדיין משלמים מחירים מופקעים על הרבה מוצרים?

באמת כל הכבוד לחברה שטרחה להוציא עוד לקוח מרוצה, למרות שרווח הם ממש לא רואים ממך אחרי כל זה.

אגב, יש לי בר מים שלהם עם אותו פילטר כמו אצלך, שעלה ברמי לוי 100 שקל (כן, מאה שקל)

יש למלא בו מים באופן ידני, והוא מסנן ומקרר אותם. אחלה מוצר, חבל שלא קנית כזה למשרד במקום הקנקן.

קניתי גם 3 פילטרים ב-90 שקל ברמי לוי.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

מתן, השימוש העיקרי שלנו במים הוא דווקא עבור הקומקום. בלי סינון

הקפה/תה יוצא עם טעמי לואי ממש לא נעימים. גם אין עודף מקום

בפינת הקפה, ולהחזיק ככה שזה מיותר.

בכל מקרה המיני בר שציינת נשמע כמו אחלה מוצר, ובמחיר אפסי.

לגבי זה שכתבתי להם, אכן לא התעצלתי, ובאותו היום כנראה שממש

שיעמם לי :-)

פורסם

באמת כל הכבוד לחברה שטרחה להוציא עוד לקוח מרוצה, למרות שרווח הם ממש לא רואים ממך אחרי כל זה.

הרווח משרשור כזה שווה הרבה יותר מעוד שטר של 100/200/300 שקל, לא הכל נמדד בכסף :idea::idea:

פורסם
הרווח משרשור כזה שווה הרבה יותר מעוד שטר של 100/200/300 שקל, לא הכל נמדד בכסף :idea::idea:

נכון, אבל מצד שני, רוב האנשים לא ילכו ויפתחו שרשור כלשהו בנושא, ובכל זאת היה להם חשוב להוציא לקוח מרוצה.

בטווח הארוך זה אכן משתלם, כי הרבה לקוחות מרוצים יחזרו אליך בעתיד, ויביאו איתם עוד לקוחות.

פורסם

מי כמוני יודע ומבין את זה.

אני כל פעם רואה איך בחברה שבה אני עובד, עושים דברים הזויים בשביל עוד לקוח מרוצה.

האימרה הזו הייתה דרך לשבח את חברת קנדי.

LESLES, אצלי המכשיר התקלקל, ובמקום לקרר את המים לסירוגין, המכשיר מקרר כל הזמן, 24 שעות ביממה במשך כחצי שנה כבר. המים יותר קרים מאשר במקרר.

אני שוקל מידי פעם לממש את האחריות, אבל אז אני שותה מים קרים ונרגע.

זה המוצר לכל מי שתוהה. סה"כ עלה 190 למכשיר + 4 פילטרים אצל רמי לוי.

פורסם

מצורפות תמונות של מארז הפילטרים.

רואים שזה ויזואלית לא אחד לאחד כמו בקישור לאיביי.

20140206_220645[1].jpg

20140206_220656[1].jpg

פורסם

אכן לא רגיל ליקרוא על שירות כזה מיבואן בארץ -במיוחד לא על מוצר שעולה כמו כוס קפה... :-).

אני גם קונה מוצרים שלהם ומאוד מרוצה, היה פה שירשור על קומקום חשמלי, אני קניתי אז זה בבית כבר כשנה ועובד מעולה ומאוד איכותי.

חשוב גם למי שיש ילדים בבית שמסוכן שיגעו בטעות בדפנות של קומקום שרתח.

קניתי בבית קנדי עודפים לי קניון הזהב- לדעתי פחות מ150 שקל.

KN_840C2-208x240.jpg

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

• תוכן חדש...