Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4525 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אני חושב שלאור כמות השפוטים של מותג אלפא, פיאט ובניו התגובות שלי הן בין היותר אובייקטיביות בשרשור הזה. :roll:

כמה חודשים לא כותבים בפורום - הפורום הפך לפורום אלפיסטים וזה דווקא בתקופה שבה אין בהיצע הוט האץ' ספורטיבי ראוי מבית היצרן.

לא אכפיש ואומר שמדובר בלוביסטים בתשלום אבל כן אומר שהמדד להערכת רכב בפורום השתנה . פעם רכב היה נשפט במונחים של התנהגות כביש, ספורטיביות ואולי אף אמינות.

אם אני עובר מ-GTI ל-500 טריבוטו פרארי, זה אומר ששינמכתי או שידרגתי? אחרי הכל, "אלה שתי מכוניות שונות וגם המחיר ביניהן שונה". אני אעזור לך, התשובה היא לא זה ולא זה. התשובה הנכונה היא שאני שואב יותר תענוג מ-500 טריבוטו פרארי מאשר מ-GTI, אפילו אם לוקחים בחשבון שה-500 גורמת לי לסבל כפול בכיס. אתה מרשה לי, נכון?

התשובה היא שגלברט הוא פאקינג גאון מכירות שהצליח להעלות מספר יחידות מהפלופ הזה במחיר הזוי על כבישי הארץ.

אני לא חושב שיש מוצר צריכה כלשהו שתמחורו כה מוגזם ביחס לתמורה.

אייל - כשמשקיעים כסף בהשקעה כספית ובסגירת הפוזיציה מגלים שיש פחות כסף בכיס - זה הפסד.

כשהולכים למסעדה/נוסעים לחו"ל זו הוצאה כי המרת כסף להנאה רגעית, חוויות וזיכרונות שילוו אותך לאורך כל החיים. הרי ברור לך שאת רשמי הטיול האחרון שעשיתי אי אפשר להמיר בחזרה לכסף כנגד מחיקת הזיכרונות... לרכישת רכב יש אלמנטים מהאפשרות הראשונה שציינתי כי בסוף התקופה ישנה ציפייה למכור אותו במחיר גבוה ככול הניתן, מאידך רכב מספק גם ריגושים שבספק אם ניתן להשיג אותם בדרך אחרת - ובמובן הזה הוא דומה יותר לאפשרות השנייה עליה כתבתי - ולדעתי הוא באופיו קרוב יותר לשם מאשר לאופציית ההשקעה הכספית. בר - שמח שרכשת רכב שמעורר בך רגשות כל כך עזים - מברוק.

ברור לחלוטין. יש דברים שאין להם מחיר גם הרכב שלי חטף ירידת ערך פסיכית ביחס למחיר בו קניתי אותו ,היום במחיר שלו לא בטוח שאפשר לקנות מאזדה 3 מאותו שנתון, אבל החיוך לא יורד מהפנים כבר 4 שנים ברצף 8)

בכל מקרה, אני רוצה לאחל לאייל ידידי , שיהנה מרכבו החדש ובואו נפסיק ללכלך לו את השרשור.

עריכה אחרונה על ידי אייל

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תגובות 168
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מהיכרות ארוכה עם אייל ע"ג הפורום אני חושב שזה אחד השרשורים הבודדים שהתגובות שלו היו הכי ענייניות וכל השאר סתם עוקצים אותו (כנראה מהרגל).

בר72, אני מאחל לך הרבה הנאה מהרכב למרות שאני מסכים עם הצד שטוען שהמהלך הזה לא היה כזה נחוץ.

לא מזמן גם אני נאלצתי למכור רכב ספורט שלא ניצלתי עקב מציאות שהשתנתה. לכן אני יכול להגיד שההפרש בעלויות אחזקה בין רכב "ספורט" משומש למשפחתית באותו מחיר עולה בד"כ עד 10K ש"ח יותר בשנה (ויש דוחות אחזקה פה בפורום שאפילו מוכיחים שלעיתים העלות יכולה להיות אפילו זהה). לדעתי זה סכום ששווה להשקיע בשביל כביש פנוי או סיבוב מזמין שיוצא לך לתקוף פעם ב...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
אני חושב שלאור כמות השפוטים של מותג אלפא, פיאט ובניו התגובות שלי הן בין היותר אובייקטיביות בשרשור הזה. :roll:

כמה חודשים לא כותבים בפורום - הפורום הפך לפורום אלפיסטים וזה דווקא בתקופה שבה אין בהיצע הוט האץ' ספורטיבי ראוי מבית היצרן.

לא אכפיש ואומר שמדובר בלוביסטים בתשלום אבל כן אומר שהמדד להערכת רכב בפורום השתנה . פעם רכב היה נשפט במונחים של התנהגות כביש, ספורטיביות ואולי אף אמינות.

התשובה היא שגלברט הוא פאקינג גאון מכירות שהצליח להעלות מספר יחידות מהפלופ הזה במחיר הזוי על כבישי הארץ.

אני לא חושב שיש מוצר צריכה כלשהו שתמחורו כה מוגזם ביחס לתמורה.

ברור לחלוטין. יש דברים שאין להם מחיר גם הרכב שלי חטף ירידת ערך פסיכית ביחס למחיר בו קניתי אותו ,היום במחיר שלו לא בטוח שאפשר לקנות מאזדה 3 מאותו שנתון, אבל החיוך לא יורד מהפנים כבר 4 שנים ברצף 8)

בכל מקרה, אני רוצה לאחל לאייל ידידי , שיהנה מרכבו החדש ובואו נפסיק ללכלך לו את השרשור.

למען השם, GEt a life

פורסם (נערך)

תתחדש! יפייפיה!

תבוא למסלול (רק 350 ש"ח!).

עריכה אחרונה על ידי שומאכר

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

בקיץ ההיתי באיטליהכ11 יום שרובם היו באלפים ושכרתי גולייטה דיזל .רכב מאוד חסכוני (שזה הדבר הטוב היחיד שיש ברכב). אין שום ספורטיביות ,הרגשתי שאני נוסע בסתם עוד פיאט. התבעסתי ,והצטערתי ששידרגו אותי מפורד פוקוס.

פורסם
הנה הדגמה למה אין יצרן רכב יחיד בעולם שכולם אוהבים אותו. :wink:

אני לצד בגירה בעניין הזה.

יש רק רכב אחד בעולם שכולם אוהבים ומאחלים לעצמם לקנות. סקודה פאביה. 8)

פות"ש תתחדש על האלפא ותהנה ממנה, נראית מהממת!

פורסם

היצרן של ג'ולייטה הוא אותו היצרן של אבארט', כפי שאתה בטח יודע. נכון, אני משפוטי המותג, אז הדעה שלי לא אובייקטיבית, בניגוד לשלך. זה שלך יש GTI, זה כמובן לא משפיע על הדעה שלך בשום צורה שהיא. בכל מקרה, לפני שקניתי את ה-500, הייתה לי מיטו תלתן ירוק במשך כשנתיים. בזמן הזה לא הגעתי אפילו פעם אחת למוסך בגלל תקלה כלשהי. עם הפולו GTI שהייתה לפני, לעומת זאת, הגעתי לטפל ב3-4 בעיות שונות, בפרק זמן דומה. בעיות מגוונות, שכללו מצבר שהלך אחרי איזה 4 חודשים על הכביש, בעיות בחיישני לחץ האוויר ברכב ועוד. דווקא הדיבור שלך על "אמינות" מראה כמה שהדעה שלך היא לא באמת אובייקטיבית, בשום צורה שהיא.

אם אני הייתי מוציא 200,000 על רכב, גולף gti הייתה האופציה הרביעית בערך שהייתה עוברת לי בראש, ממגוון סיבות. אבל אתה זה לא אני, וbar72 זה לא אתה. מבין את ההבדל?

תהנה ממה שלך יש, תן לאחרים ליהנות ממה שלהם יש. באמת שאין חובה מוסרית להפוך כל שרשור כזה לשרשור "אחי אתה פראייר. רק אני מבין", כפי שקורה כאן לעיתים כל כך קרובות עם שרשורים דומים.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

איש, זה גולף GTI.

הרכב שה-ESP שלו נכנסת לעבודה כשאתה בולם לתוך הסיבוב, לא איזו מכונית הארד קור לחובבי נהיגה אמיתיים.

אין בה שומדבר שהופך אותה לבחירה אנינת טעם יותר לנהיגה מ-500 אבארט...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

למה אתה בולם בסיבוב?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

כדי להוציא זנב. ידוע הרי שהיגוי היתר הוא המדד היחידי להנאה מנהיגה.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

בעולם המונחים שלי, להוציא זנב זה להיות יותר איטי :wink:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

לא תמצא אותי חולק על הקביעה הזאת :-)

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תוכן חדש...