Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4529 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בחודש הקרוב הולך להיגמר לי האחריות והיום כשעשיתי טיפול הוצע לי להרחיב את האחריות לשנתיים נוספות תמורת 1700 שח. מה דעתכם שווה? הרכב הוא סובארו.

פורסם

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

מסכים.1,700 לשנתיים נשמע טוב.

כמה שנים במקור? שנתיים או שלוש?

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

אם אתה מתכנן להשאר עם הרכב לזמן הזה, הייתי משלם בלב שלם רק בשביל השקט הנפשי.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

1700 נשמע מחיר טוב להרחבת אחריות לשנתיים נוספות.

תבדוק האם יש הגבלות ק"מ משמעותיות עבורך. או האם הרחבת האחריות מחייבת אותך להמשיך לטפל במוסך של היבואן.

בשביל ההקלה תבקש שיפרסו לך ל 24 תשלומים ללא ריבית.

פורסם

אם אין הגבלת ק"מ - אז נשמע כמו עסקה סבירה ביותר.

לדלק מוטורס יש אפשרות להרחיב אחריות לשנה רביעית, בתשלום שנתי של 250~, אבל עם הגבלה של 33K ק"מ. :x

.We apologise for the inconvenience

פורסם

תלוי מה נכלל באחריות - אני מניח שרכב בשימוש "סביר" ששרד את השלוש שנים ושהשימוש בו הולך להיות סטנדרטי ולקבל טיפולים בזמן - לא זקוק להרחבת האחריות עבור הרכיבים המכניים.

אבל רכישים שלא מכניים בהחלט יש להם סיכוי גבוה יותר להתקלקל ולסבול מבעיות של "גיל" - במידה ופלסטיקה כלולה באחריות הייתי שוקל בהחלט את ההרחבה.

• תוכן חדש...