Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4539 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

ברשותי אברת 500 2010. בהנחה שאני משאיר את ה-HU וללא מגבר, איזה רמקולים צריך לקנות כדי לשפר את סאונד.

כמו כן, יש לי הרבה רעשים מאזור הרמקולים האחוריים, אשמח לשמוע מניסיון של אנשים מה אפשר לעשות.

תודה,

רועי

פורסם

יש לך קומפוננט 6.5 מקדימה

ורמקול קוואסלי 6.5 מאחור

מה שניתן זה פשוט להחליף אותם ברמקולים איכותיים יותר בהתאם לתקציב העומד לרשותך

בנוגע לרעשים מהרמקול האחורי יתכן כי הרמקול עצמו פגום או שישנה בעיה של ויברציות מהדיפונים

יתכן וניתן יהיה לפתור זאת ע"י התקנה של חומרי בידוד סביב הרמקול.

פורסם

איזה סוג של רעשים בדיוק?

אם זה רעשי דרך - תתחיל בלבדוק אם הצמיגים האחוריים שלך לא יבשים - יתכן והם מייצרים את רוב הרעש.

תבדוק שאין לך כלשהיא בעיה מכאנית במתלים, ציריות - זה רכב ספורטיבי ואני מניח שלא סתם קנית אבארת' - אם אתה מתגרזן איתו אז קודם כל תבדוק את כל מה שרשמתי מעלה.

אפרופו - מרוצה מהרכב?

לאחר מכן ניתן לבלום רעשי דרך בעזרת טיפול של יריעות בוטילן וחומרים מבוססי CCF - (ספוג צפוף עם תאים סגורים, עמיד למים ולחום) ואם אתה ממש רוצה לעשות את זה מהדרין אז גם אפשר להוסיף שכבת MLV (ויניל צפוף עם מאסה גבוהה) וכבר להגיע לבלימת רעשים שלא מביישת אף רכב יוקרה.

יש הרבה מאוד חומרים - הייתי מציע לך לבדוק מוצר של סטינגר שנקרא road kill carpet שכן זה שכבת CCF ביחד עם שכבת MLV מעליה ומתחת לזה לטפל בכל האזור האחורי עם שכבת יריעות בוטילן - מספיק שתכסה 50 אחוז מכל השטח שממנו יש את הרעשים האלה עם בוטילן ואז תיתן כיסוי מלא של חומרי הספוג שציינתי.

אבל זה במידה ובאמת זה מגיע מתוך הרכב ולא צריך לטפל בבתי הגלגלים קודם לכן.

אם הרעש מגיע מהרמקולים עצמם - זה כבר סיפור אחר לגמרי.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...