Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4541 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

ראשית, מתנצל, אני לא בקיא בתחום ולכן אני לא כ״כ מכיר את המושגים והכיוונים האפשריים.

מבקש ייעוץ ו/או המלצה לדרכי יישום כיצד אוכל לשפר את איכות הסאונד ברכב מיני קופר, שנת 2008.

כרגע ברכב מותקנת המערכת המקורית בלבד, כנ״ל לגביי הרמקולים.

אין לי כוונה להשקיע אלפי שקלים מאחר וזה לא הדבר העיקרי מבחינתי, אך אני בהחלט מעוניין שאיכות השמע תהיה טובה יותר מהמצב הנוכחי.

כיוון שמדובר ברכב שלא כ״כ נפוץ, אשמח אם תייעצו לי לאיזה כיוון ללכת. האם נדרש לחפש מתקין מיוחד שמתמצא ברכב (מבחינת פירוק והרכבה)?

התקציב מבחינתי (אני לא כ״כ יודע עד כמה זה ריאלי) עומד על כ-1500 ש״ח +/-.

תודה, לירן.

פורסם

יש לך רמקולים 6 בדלתות

מידריינג 4 בדלתות

ורמקולים 6X9 מאחורי הדיפונים מאחור.

בתקציב הזעום הנ"ל

הייתי הולך על סטאפ בסיסי כמו :

רדיודסיק Pioneer DEHX2650UI

קומפוננט קדמי מורל TEMPO 6

רמקולים אחוריים מורל TEMPO 6X9

לא מדובר ברכב עם התקנה מסובכת ,אבל כמובן שרצוי תמיד להגיע לבעל מקצוע שמכבד את עצמו

כמו כן עבור ההתקנה אתה תצתרך מסגרת רדיו להחלפת המערכת המקורית לאפטר מרקט ,בנוסף אם תרצה לשמור על

השליטה במערכת מכפתורי ההגה תצתרך מתאם.

פורסם

היי,

תודה רבה על ההצעה. מס׳ שאלות:

1. האם אני חייב להחליף רדיודיסק? הייתי מעדיף להימנע מזה ומהחלפת הפלסטיקה למסגרת אפטר-מרקט.

2. האם הגדלה של התקציב לכיוון ה-2000 ש״ח תהיה משמעותית?

3. האם לא כדאי עבורי לשקול רכיבים יד שנייה כך שאוכל לקבל תמורה טובה יותר?

4. מה התקציב הדרוש על-מנת לכלול סאב בנוסף לרכיבים שהצעת, האם יש צורך בכזה?

תודה, לירן.

פורסם

1.כן זה אפשרי אך אני לא יודע מה האיכות של המערכת המקורית ויכולת ההגברה הפנימית שלה

בדרך כלל המערכת המקורית היא הגורם המרכזי לאיכות הירודה של הסאונד.

2.כן ,תוספת של 500 שח תתקן לך אפשרות לרכוש רכיבים איכותיים יותר.

3.בהחלט רצוי.

4.מעבר לעלות הסאב ,אתה תהיה חייב מגבר על מנת להגביר אותו זה ייקר את העלות הכללית במינימום 1000 שח נוספים.

זה לא עניין של צורך זה עניין של רצון וטעם אישי , במקרה שלך ישנה אפשרות להתקנה של רמקולים 6X9 כך שיש לך מקור באס במערכת.

פורסם (נערך)

אודיו קינג במקרה הנ"ל אני נאלץ לא להסכים איתך בחלק מהדברים. כמי שמכיר את הרכב היטב אני יכול לומר שהתקציב שלו קטן אפילו קטן מידי. לא הייתי מחליף את הרכיבים המקוריים ברכיבים הנ"ל אלא הולך על משהו קצת יותר איכותי. אני מניח שתקציב של 5000-6000 ש"ח יהיה יותר ריאלי.

עריכה אחרונה על ידי alpine
  • תוכן חדש...