Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4548 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי לפני חודשיים רכב אודי מסוג a3 ,אחרי חודשיים של שימוש התברר שאני בצרות,קשה להכניס בתא המטען עגלה פלוס תיק לטיול,יש לי עוד רכב אבל אני רוצה לנצל את האוודי דפקה לטיולים,האם אפשר לעשות טרייד אן על a4 ?

היום העצה בחינם,מחר היא תעלה כסף

פורסם

אתה רוצה להחליף את כל הרכב בשביל עגלה?

זה לא רכב עם בגאז' פצפון ששום עגלה לא תכנס בו, פשוט תקנו עגלה יותר קומפקטית.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

למכור רכב בן חודשיים יהיה בזבוז אדיר.

יש עגלות שמתקפלות בצורה מאוד קומפקטית - יהיה לך הרבה יותר זול.

עם האמבטיה תיסחב אולי ב-5 החודשים הראשונים, אחרי זה היה הרבה יותר קל.

.We apologise for the inconvenience

פורסם

מסכים עם רוב המגיבים.

למכור רכב בטווח השנה מיום הקנייה זה צעד כלכלי שגוי. אנשים יעדיפו להוסיף סכום כסף ולקבל את הרכב יד 1 עם הקאסטומיזציה שלהם.

ובכל זאת, שווה לפרסם ולראות. יכול להיות שיהיה מישהו שמאוד רוצה רכב מהסוג הזה ולא אכפת לו לקנות רכב יד 1.

בהצלחה!

Citroen C4 2.0 SX-PK

Renault Clio ​Sport 172 ph2

פורסם

מעניין מה ההפרש במחירון בין A3 חדשה לבין משומשת כמו של פות"ש.

בעיניי, דווקא יכול להיות מאוד אטרקטיבי לקונה שיוכל לקנות רכב כמעט חדש בפער משמעותי.

-----------------------------

לא אפוי, לא כפוי, לא צפוי, לא רפוי ולא שפוי 

פורסם

אם אתה לחוץ על להחליף תתרגל למחשבה שתפסיד פה כסף גדול מאוד. לא יודע איזו עגלה יש לך, אבל אם עגלה + אמבטיה נכנסה לתא המטען של הג'אז שלי, ופורסמה כאן בפורום אפילו תמונה של עגלה + אמבטיה בתא המטען של פז'ו 107, אני לא רואה שום סיבה ש A3 תהיה קטנה מדי. בכל מקרה, במצב הנוכחי עדיף להתאים את העגלה לאוטו ולא את האוטו לעגלה, הנזק הכספי יהיה קטן משמעותית.

פורסם

תא המטען שם מכיל בלי בעיה בוגאבו+אמבטיה שלה + לפחות 2-3 תיקים גדולים. בעיה יכולה להיות רק במקרה של תאומים (ואז מז"ט!) או שקנית מוצי (ואז מגיע לך :-) ).

מאחר שלפני מו"מ מורידים כבר 10K ממחיר החדש, ובפועל מחיר הסגירה הוא בערך 15K מתחת, הרי שמחירן הוא המלצה רחוקה. מצד שני, אין במלאי עד אפריל, אז אולי יש מישהו לחוץ. טרייד תמיד אפשרי כמובן, במיוחד אצל אאדי.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
אתה רוצה להחליף את כל הרכב בשביל עגלה?

זה לא רכב עם בגאז' פצפון ששום עגלה לא תכנס בו, פשוט תקנו עגלה יותר קומפקטית.

שלום לך!

בבעלותי חנות למוצרי תינוקות.

לדעתי עגלת בייבי ג'וגר סיטי מיני תהיה הקומפקטית ביותר בקיפול.

גם אם לא תקנה אצלי, אשמח לייעץ לך בטלפון: 052-7650005

יהושע - תינוקי מודיעין

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם

הבחור כבר חודשיים עם הרכב...אני מתאר לעצמי שהוא כבר הכניס כמה פעמים את העגלה לרכב והיא כן נכנסת.

אבל הוא מרגיש שזה קטן, מעבר לעגלה, יש קניות, תיקים, ציידנית ובקיצור אפשר להבין את הכוונה שלו.

אך מהניסיון שלי, צורת הסאדן (של ה A4 לדוגמא) לא תיתן לך יותר ממה שיש לך בה A3.

אפילו אם בקטלוג כתוב שתא המטען שלה גדול בעוד מיספר ליטרים, זה לא אומר שהיה לך יותר קל להכניס את העגלה.

פתח הכניסה והסידור הפנימי של הרכב חשוב בהרבה.

אלו דברים שבודקים לפני, ויש להם לא מעט חשיבות.

תבדוק גם את ה A4 לפני שאתה הולך על זה,אם בכלל, זה שהאוטו גדול יותר לא אומר דבר על נוחות התא מטען שלו.

ולא להתבייש לבוא עם העגלה לאולם תצוגה או להפך לבוא עם הרכב לחנות מוצרי תינוקות להתאים עגלה.

אך גם להחליף את העגלה אכן יכולה להיות אופציה.

אני קניתי עגלת מוצי בילדה הראשונה,בילדה השניה שהגיע אחרי שנה וקצת הבנתי איזה טעות היתה המוצי וזאת וכמה מקום היא תופסת (עגלה נוספת לא נכנסה) ועברתי לשני טיולונים של סייבקס מיד שנגמרה התקופה של האמבטיה.

בהצלחה

• תוכן חדש...