Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4546 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

פשוט תפרק באופן קבוע את המדף שסוגר את המטען וכך תוכל להעמיס דברים מעבר לגובה המדף.

כך תוכל בסידור נכון של החפצים, על מנת שלא ייפלו על הילדים במושב האחורי, להעמיס בפועל אפילו בעוד כ- 40 % נפח (במידת הצורך תרים את את משענות המושבים האחוריים, על מנת שימנעו נפילה של חפצים כלפי המושבים האחוריים).

כלומר אם הנפח של האודי הוא סביב 350 ליטר תוכל לנצל בפועל כ-500 ליטר הטענה. זו הגדולה של תצורת האצ׳בק ובייחוד כאשר קורת c יחסית זקופה ולא מוטה.

כך אני עושה עם המאזדה cx5 שלי בנסיעות לבתי מלון, ולא תאמין כמה דברים אני מצליח להכניס שם, הרבה הרבה יותר ממה שנראה בהתחלה (במאזדה cx5 יש פטנט של מדף נגלל, אבל עדיין כשאני רוצה להעמיס הרבה דברים, לא מספיק לגלול את המדף, מאחר ובסיס החלק שנגלל מפריע להטענה כלפי מעלה בחלק שצמוד למשענות המושבים האחוריים ולכן אני מוציא אותו לגמרי ומשאיר אותו בבית).

עריכה אחרונה על ידי green
בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם
תא המטען שם מכיל בלי בעיה בוגאבו+אמבטיה שלה + לפחות 2-3 תיקים גדולים. בעיה יכולה להיות רק במקרה של תאומים (ואז מז"ט!) או שקנית מוצי (ואז מגיע לך :-) ).

מאחר שלפני מו"מ מורידים כבר 10K ממחיר החדש, ובפועל מחיר הסגירה הוא בערך 15K מתחת, הרי שמחירן הוא המלצה רחוקה. מצד שני, אין במלאי עד אפריל, אז אולי יש מישהו לחוץ. טרייד תמיד אפשרי כמובן, במיוחד אצל אאדי.

אחד לאחד מה שעבר לי בראש שקראתי את הפוסט:mm_yeah:

האם מדובר על תינוק שרק עכשיו נולד? והבעיה התגלתה?

בכל מקרה אם תתן עוד קצת מידע אני בטוח שיש פתרון נוסף מלבד להחליף את הרכב.

היום זה המחר שדאגת לו אתמול.

פורסם

מקרה קלאסי של:

בעל קונה אוטו שופוני קטן.

אישה קונה עגלת שופוני גדולה.

בעל מחליף אוטו שופוני קטן באוטו שופוני גדול.

אישה מחליפה בעל שופוני גדול ב... :wink:

• תוכן חדש...