Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בפתרון בעייה במערכת גז ביתי (בישול)

spidrman
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4078 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום חברים,

אנסה לתת את כל הפרטים הרלבנטיים:

ברשותי גריל גז גדול של חברת וובר האמריקאית. הגריל נקנה מהיבואן בארץ ואמור להיות מותאם לגז הישראלי. אני גר בקומה חמישית בבית משותף עם צובר גז טמון בקרקע. בבית מרכזיית גז כאשר כל 5 דיירים מחוברים לווסת אחד (מערכת של אמישרגז שהותקנה ע"י הקבלן-בניין בן 10 שנים).

כאשר אני מפעיל את הגריל, הוא לא מגיע לטמפרטורה הנדרשת, כל מבער נוסף שאני פותח מחליש את כלל הלהבות, כל רוח הכי קטנה מכבה את המבערים והיה נראה כי יש בעייה או בלחץ או בספיקה.

הזמנתי את אמישרגז, הוחלף ווסת, הלחץ שנמדד 30 מיליבר (תקין גם על פי הוראות יצרן הגריךל).

הווסת החדש בעל הספק של 10 ק"ג לשעה ל-5 דירות (ארבע מחוברות בפועל וברור שלא נעשה שימוש מקביל ומלא של כל הדירות באותו הזמן).

צריכת הגריל המירבית 2.4 ק"ג לשעה.הגריל חדש כך שלא מדובר על סתימה כלשהי.

החלפת הווסת לא עזרה.

אני מתכוון לחבר מיכל 12 ק"ג לניסיון אבל אני רוצה לפתור את הבעיה עם המערכת המרכזית.

עצות? רעיונות? מישהו נתקל בבבעיה כזו?

תודה.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא ציינת מה לחץ הגז הדרוש לגריל, אך אני מניח שבדקת את זה. אני יודע שבמערכות מוסדיות לחץ הגז גבוה יותר מאשר במערכות ביתיות. מכל מקום, לדעתי הבעיה שלך לא בלחץ אלא בספיקה. זה שהווסת מתאים מבחינת לחץ ומבחינת ספיקה זה לא אומר ששאר המערכת מאפשרת אותה. כנראה שיש התנגדות כלשהי לזרימה ובפועל יוצא שהגריל לא מקבל את הספיקה הדרושה לו.

התנגדות לזרימה יכולה לנבוע מצנרת בקוטר קטן מידיי, כיפוף לא תקני בצנרת (או מעיכה) במקום כלשהו, אביזר שמוריד את הספיקה (שסתום, מצמד, וכו' וכו'). יתכן והבעיה בדירה, ייתכן בשטחים המשותפים.

תבדוק אם הם יכולים למדוד את הספיקה בנקודת הקצה שלך (משתמשים ברוטומטר), כאשר הצנרת פתוחה לחלון (ללא הגריל).

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...