Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מגבר lanzar htg157

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4573 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,יש לי סאב של פיוניר הישן(305C)כרגע הוא מחובר למגבר 4 ערוצים,אני מעוניין להוסיף מונו בלוק.

איך המגבר שבכותרת?אני דיי קצר בכסף!ואוכל להביא אותו ב550 ש"ח מחול,שאלתי היא-מה ההספק האמיתי שלו!כי אני בספק שהוא נותן 650 RMS ב4 אום!ואיך המגבר בכללי?תודה

פורסם

הבנתי,בכל זאת יש לך מושג מה ההספק האמיתי שלו?ב4 אוהם,לפחות הוא יתן את ה400RMS לפיוניר?אם כן אסתפק בו(לא חושב שארצה משהו חזק יותר)כרגע הוא מחובר לPLX44 בגישור ומקבל 200 RMS ולאוזניים שלי הוא נשמע טוב,אני פשוט מעדיף מונו בלוק לסאב,תודה

פורסם

זה מגבר מסידרת Heritage הנמוכה של לאנזר לא מוצר איכותי במיוחד

זה מגבר קלאס AB עם ערך פיוז 40A שיושב עליו מאפיין מגברים בעלי הספק של

150X1 ב-4 אום

300X1 ב-2 אום

אני בספק אם ב-4 אום הוא חזק יותר מהמגבר PLX44 בגישור.

פורסם

אוקיי,זה עונה בערך.על הדרישה שלי,בסוף מצאתי ב490 כולל מכס ומשלוח,מודה לך על התגובות המהירות והענייניות

• תוכן חדש...