Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4572 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בריו באמת יש קצת תחושה אטומה מאחורה, למרות שהמרווח עצמו די בסדר. התחושה הזאת מגיעה בעיקר בגלל החלונות הגבוהים והצרים והישיבה הנמוכה. נראה לי שילד קטן שיישב שם לא יצליח ליהנות מהנוף כ"כ (לי זה הרגיש מוזר, אבל אני לא אדם גבוה במיוחד - 1.72 בלי עקבים :lol: )

הפתרון הכי טוב לדעתי כדי לצמצם את התחושה ה"קלאוסטרופובית" היא כמו שאמר Dani.E. כלומר לשים ריפוד בהיר. הדבר הזה יכול לשפר בהרבה את המצב וייתן תחושה אוורירית יותר. השאלה היא האם זה באמת מפריע לך? אתה מסיע שם אנשים בדרך קבע/לעתים קרובות? אם לא אני חושב שזה קצת מיותר...

פורסם
לא עיצבן אותך יותר שלא בדקת את המושב האחורי לפני שקנית את הרכב?

בדקתי ואהבתי. אבל לא בנסיעה! התחושה הרעה היא רק בנסיעה.

• תוכן חדש...