Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איפה ניתן לאכול ארוחת בוקר טובה בדרך מת"א לרמות נפתלי ?

Transporter
שימו לב! השרשור הזה בן 4025 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

אני נוסע עוד שבועיים מת"א לרמת נפתלי ומחפש מקום טוב לארוחת בוקר.

כמה דברים חשובים:

- שיהיה בערך 40-60 דקות נסיעה מת"א ככה שנוכל לעצור בדרך להתרענן,

- חשוב שיהיה מקום עם תחלופה של קהל, ולא כזה שפעם בכמה שעות נכנס זוג תמים לאכול

- שהארוחת בוקר תהיה טעימה :)

אני לא יודע אם אני זוכר טוב, אבל בעבר הייתי עוצר בבית הפנקייק בכפר ויתקין לאכול פנקייק. איך הארוחות בוקר שם ? טובות ? או שזה לא ההתמחות שלהם ?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מה יש לאכול בM הדרך ? קפה גו ,ארומה ? תביא לו משהו מעניין.

40 דקות מת"א = חדרה , תרד במחלף אולגה ותסע לכפר הים , תעלה במדרגות לבית חנקין ותאכל אחלה ארוחת בוקר עם נוף לים וזה ממש על הדרך ולא תתעכב.

* עריכה : יש עוד מקום טוב בחדרה לארוחת בוקר אבל פה אתה צריך להיכנס לתוך העיר וזה יעכב אותך קצת , קוראים לו בית פיינברג.

חובב רכב , לא חובב תקלות :evil:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מה יש לאכול בM הדרך ? קפה גו ,ארומה ? תביא לו משהו מעניין.

40 דקות מת"א = חדרה , תרד במחלף אולגה ותסע לכפר הים , תעלה במדרגות לבית חנקין ותאכל אחלה ארוחת בוקר עם נוף לים וזה ממש על הדרך ולא תתעכב.

* עריכה : יש עוד מקום טוב בחדרה לארוחת בוקר אבל פה אתה צריך להיכנס לתוך העיר וזה יעכב אותך קצת , קוראים לו בית פיינברג.

זה נשמע טוב, אתה יודע מה השם שלו?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה נשמע טוב, אתה יודע מה השם שלו?

בית חנקין זה המקום שנמצא ברכס מעל הים , זה נמצא בתוך כפר הים והעליה לשם היא במדרגות

חובב רכב , לא חובב תקלות :evil:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

סושי? מוזס? אם כבר אז אין כמו כבש טוב באלבאבור על הבוקר.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

האיש רוצה לאכול אחרי כשעה נסיעה, אז למה להציע מקום שבלוני כמו M הדרך, שהוא כחצי שעה מת"א?

נראה לי שאין לו שום סיבה לנסוע דרך ואדי ערה.

ירחמיאל: אם מתאים לך לסטות קצת (קילומטרים בודדים) מהנתיב הסטנדרטי לגליל העליון, נסה את נדב קינוחים ברמת ישי (מייד בכניסה לאיזור התעשיה, במקביל לכביש הראשי), עוד כמה דקות נסיעה אחרי המרכז הגדול יחסית בצומת אלונים. לא זול שם, גם לא יקר בצורה פלצנית, ארוחות בוקר טובות ומאפים משובחים.

אגב, אכלתי כמה פעמים במסעדה מזרחית שיש כמה מטרים אחריו, אולי שמה לב העמק, היא קצת אנונימית וחסרת עיצוב בומבסטי, אבל אוכל טעיםםםם והם יודעים לטפל מצויין בבשרים.

ילה גבר בא נראה! מר +1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...