Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חיפושית לא מניעה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4536 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

יש לי חיפושית 1302 שנת 74

לא מניעה הוחלף רילאיי קבל פלגים פלטינות צ׳וק אוטומט עובד טוב הוחלף משאבת דלק עבר שתי מוסכניקים ועדיין לא עלו על הבעיה

יש הצעות לתיקון להחלפה לניצוץ של תקווה ...?

כבר שלושה שבועות ללא רכב :(

עזרההההההה

תודה לעוזרים!

כלי רכב שברשותי : חיפושית 1974 וחיפושית 1973 וספה SS180 1968 ופיאג'יו CI 1992 יפים עם הרבה סטייל !!

פורסם

תן יותר פרטים:

לפני 3 שבועות כשהתחילו הבעיות מה היה?

יש סטרטר?

בדקתם שיש ניצוץ?

בדקתם שמגיע דלק לקרבורטור?

בדקתם שהדיסטריביוטור מסתובב?

אין סוויץ "סודי"?

יש קומפרסיה?

אין צינור וואקום מנותק?

אה כן, יש דלק?

שלמה דן גדרון

פורסם

כוהל לא החלפתי

יש ניצוץ יש מצבר יש סטרטר יש דלק

קומפרסיה אני לא יודע ליבדוק :/

אבל הוא היה אצל מכונאי ואני מאמין שבדק ..

אולי מישהו מכיר מישהו שמגיע עד הרכב ובודק?

בתשלום כמובן

כלי רכב שברשותי : חיפושית 1974 וחיפושית 1973 וספה SS180 1968 ופיאג'יו CI 1992 יפים עם הרבה סטייל !!

פורסם
כוהל לא החלפתי

יש ניצוץ יש מצבר יש סטרטר יש דלק

קומפרסיה אני לא יודע ליבדוק :/

אבל הוא היה אצל מכונאי ואני מאמין שבדק ..

אולי מישהו מכיר מישהו שמגיע עד הרכב ובודק?

בתשלום כמובן

יש דלק בסדר. אבל, האם דלק מגיע לקרבורטור? רואים אותו מתיז כשמשחקים עם כבל הגז?

אם לא רואים דלק מתיז בקרבורטור, נסה לשפוך מעט דלק (1/4 כוס) ישר לקרבורטור ולהניע. אם יניע הבעיה כנראה במשאבת הדלק.

לא אמרת כיצד התחילה מסכת הצרות של האוטו.

מה גרם לך לקחת את האוטו למוסך העובדה שלא הניע או רצון ל"פנק" את האוטו?

האם הוציאו את הדיסטריביוטור מהמנוע? אם כן, אולי לא הוחזר נכון ויש ניצוץ בזמן שגוי?

אולי מי שהוא יבלבל את סדר חוטי ההצתה?

קומפרסיה בודקים עם מד קומפרסיה אבל אם אתה לא יודע חפש מישהו שיעזור לך כי אדם אחד לא יכול בד"כ לעשות את הבדיקה.

שלמה דן גדרון

פורסם
יש דלק בסדר. אבל, האם דלק מגיע לקרבורטור? רואים אותו מתיז כשמשחקים עם כבל הגז?

אם לא רואים דלק מתיז בקרבורטור, נסה לשפוך מעט דלק (1/4 כוס) ישר לקרבורטור ולהניע. אם יניע הבעיה כנראה במשאבת הדלק.

לא אמרת כיצד התחילה מסכת הצרות של האוטו.

מה גרם לך לקחת את האוטו למוסך העובדה שלא הניע או רצון ל"פנק" את האוטו?

האם הוציאו את הדיסטריביוטור מהמנוע? אם כן, אולי לא הוחזר נכון ויש ניצוץ בזמן שגוי?

אולי מי שהוא יבלבל את סדר חוטי ההצתה?

קומפרסיה בודקים עם מד קומפרסיה אבל אם אתה לא יודע חפש מישהו שיעזור לך כי אדם אחד לא יכול בד"כ לעשות את הבדיקה.

גדרון ... !!!! מעולה ...

מוריס 10 שנת 1939

רובר P2 16 1947 (בתהליך שיפוץ)

וסרשטיין דרור

פורסם

חברים תודה ממש ממש תודה על העזרה !

אני מעריך את זה מאוד ,

קראתי את כל התגובות ועשיתי לפי מה שאומרים וזה בסוף היה בעיה על בעיה גם הדיסטרובוטור לא עבד /לא ישב טוב

והמשאבת דלק הייתה דפוקה בקיצור זה סיפור קטן ממה שקרה בכל אופן היא חיה ושלמה ומניעה !!

ןניתראה בנוקיה !!

• תוכן חדש...