Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4582 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע טוב חברים,

אז כמו שאתם יודעים הסיוויק שלי היתה ותישאר מקורית מבחינה מכאנית ו- -90% מקורית גם קוסמטית,

עשרת האחוזים הנותרים מקבלים בברכה מספר דברים שלא מגיעים במקור עם הסיוויק אבל גם לא חורגים יותר מדי

מהמקור, המטרה היא לשמור על הרכב מקורי, אין כאן אי אילו הנמכות, ג'אנטים גדולים או איזשהו אגזוז לחץ או טורבו.

הוספתי לאחרונה 4 מגיני רוח והיום הרכב עבר יישום ווקס והוחלט גם לערוך סט קצר, תהנו:

xmndhmgyjiwo.jpg

thrzzzjfjjmt.jpg

dzmykdowmyza.jpg

yhur0mwmno3z.jpg

mwmmtfwqhzmz.jpg

dtnn2n4imlzi.jpg

i1mym5tmj0tk.jpg

ykjftftowmvm.jpg

2wzmgmjdzito.jpg

wkindtnyin2j.jpg

xjgu5uwzyjz2.jpg

ndynwoyuz3km.jpg

cazntztj5wmm.jpg

tyfnizzvmjy2.jpg

anyjyhijjj4z.jpg

j4taqtdz2mmn.jpg

nd2mgzye0ix5.jpg

1wv2mgninizt.jpg

שבוע טוב.

שלומי.

פורסם

אהבתי את המקום שבו הרכב מצולם,במקרה או שלא כאילו מישהו בחר בכוונה את המקום.

לגבי הרכב נראה מושקע בטעם.לא שכונה יותר מידיי.

פורסם

מדהימה לשנה שלה

טיפ קטן!

איפה שהפנסי ערפל אמורים להיות תצבע לשחור במקום הלבן

ויצא מושלם

יוגב

Mazda 3 Spirit Canary Yellow

פורסם

חברים תודה רבה על התגובות.

הפנסים החדשים מאוד הולמים את הרכב.

על תא המנוע תצטרך עוד לעבוד.

שמח שאהבת :)

לגבי המנוע, דיי התאמצתי, התוצאה דיי טובה, כמובן שיש עבודה אבל כאן זה מורכב יותר,

זה לא רכב חדש שחלקי פלסטיק מכסים את המנוע, פה הכל חשוף והניקיון הוא יותר מסובך,

בשביל פעם ראשונה זה נחמד ומספיק.

אהבתי את המקום שבו הרכב מצולם,במקרה או שלא כאילו מישהו בחר בכוונה את המקום.

לגבי הרכב נראה מושקע בטעם.לא שכונה יותר מידיי.

בהחלט אני משתדל שהאוטו הזה לא יראה שכונה יותר מדי ושהוא יראה טוב ובטוב טעם, ללא קשקושים.

חיפשתי את השילוב האידיאלי בין השקעה לבין טוב טעם לא מוקצן מדי.

לגבי הלוקיישן, האמת שבכוונה צילמתי שם, אוהב את ה''תפאורה'' שמסביב, שם גם אני מנקה את הרכב,

בימי שישי ושבת שקט ונחמד שם, המקום האידיאלי לשטוף את האוטו ולהירגע, הרי בנינו, האוטו תמיד נקי,

השטיפה היא בשבילי- טראפיה, ניקוי ראש וגם הנאה ענקית מהתוצאות בסוף.

1+ 8)

באיזה חומרים השתמשת?

הווקס הוא ווקס פשוט יחסית תוצרת ''טרטל ווקס'', ווקס צבע- ''קולור מגי'ק''.

אוטו שמור מאוד כל הכבוד, מאיפה הצלחת להשיג את הפנסים האחוריים?

את הפנסים האחוריים רכשתי מרד ליין בחולון. לא זול אבל נותן את האפקט המבוקש,

השיקול היחידי שהיה ברכישת הפנסים הוא להיפטר מפנס האיתות הכתום ולתת לרכב מראה קצת יותר עדכני וחדשני,

מאותה הסיבה הוחלפו גם פנסי האיתות בצדדים לשקופים.

באמת מכונית שמורה ויפה.

מי שצבע לך את הפגוש הקדמי הוא בעל זוג ידיים שמאליות.

כן, האיכות צביעה לא בשמיים אבל את זה עשה הבעלים הקודם של האוטו,

אם עשו צבע אז כנראה שהיו מעט שריטות או שפשופים, נראה לי שעדיף איכות צביעה נמוכה על פגוש משופשף.

עכשיו רק שמתי לב למגני רוח, האמת לא ניראה משהו הייתי מעדיף בלי, אבל אם אתה אוהב זה הכי חשוב.

המגיני רוח לא באיכות הכי גבוהה, רכשתי אותן ושלחו לי אותם עד הבית וכשראיתי אותם דיי התאכזבתי,

לא הייתי מוכן לרכוש עוד סט אז שדרגתי את המראה שלהם מעט עם פסי ניקל, זה נראה הרבה יותר טוב

כשהמגינים האלה ''ערומים'' ובאיכות כזו.

רכשתי את הרכב הזה ללא הג'אנטים המקוריים (ג'אנטים היו אופציה בתשלום דאז),

המטרה היתה לרכוש דווקא את הג'אנטים האלה מפאת העובדה שזו הדוגמה שהגיע עם הסיוויק סדאן.

אם תשימו לב ברוב הסיוויק-ים מהדור הזה יש מדבקה של הונדה על הסף תחתון, החלטתי לרכוש סמלים מקוריים

של הונדה ולרכיב שם סמל מקורי עם ניקל מאשר מדבקה זולה, מקווה שזה נותן אפקט מרשים יותר,

בגריל הוספתי מקדימה סמל מקורי של הונדה עם הכיתוב ''VTEC'', גם השראה שקיבלתי מכמות לא מבוטלת של סמלים של הונדה

שמצאתי למכירה.

שלומי.

פורסם

רכשתי את הרכב הזה ללא הג'אנטים המקוריים (ג'אנטים היו אופציה בתשלום דאז),

המטרה היתה לרכוש דווקא את הג'אנטים האלה מפאת העובדה שזו הדוגמה שהגיע עם הסיוויק סדאן.

אם תשימו לב ברוב הסיוויק-ים מהדור הזה יש מדבקה של הונדה על הסף תחתון, החלטתי לרכוש סמלים מקוריים

של הונדה ולרכיב שם סמל מקורי עם ניקל מאשר מדבקה זולה, מקווה שזה נותן אפקט מרשים יותר,

בגריל הוספתי מקדימה סמל מקורי של הונדה עם הכיתוב ''VTEC'', גם השראה שקיבלתי מכמות לא מבוטלת של סמלים של הונדה

שמצאתי למכירה.

באמת יפהפייה,איך מצאת ג'אנטים מקוריים במצב כזה טוב? כל הרכב צבוע או רק הטמבונים,ממש שמורה בפדנטיות הפנים פשוט מדהים,מצטער על זה שהיא לא ידנית ? :evil:

Miata ND2

פורסם

את הג'אנטים מצאתי ביד 2, המצב שלהם היה הרבה פחות טוב כשרכשתי אותם,

הם היו מלוכלכים ברמות באמת מטורפות, היו לכלוכי פיח שקשה היה להוריד,

ניקיתי עם סבון כלים, ומסיר שומנים (רק בניקיון הראשון) ונעזרתי גם במברשת קשה.

לאחר ניקיון יישמתי פוליש ואז ווקס.

הג'אנטים במצב טוב מאוד אבל ב''זום אין'' מתחילים להבין שאלו לא ג'אנטים חדשים,

יש מעט סימנים וקילופי צבע אבל אני מניח שלא הייתי מוצא משהו יותר טוב- אם בכלל.

לגבי הצביעה- הבעלים הקודם של הרכב עשה צביעה של טמבונים קדמי+ אחורי וצביעת פסי קישוט וידיות.

איכות הצביעה היא בסיסית, הוא כנראה לא ניקה את האיזור כמו שצריך ולא השתמש בצבע ייסוד קודם לפני כן,

הרושם המתקבל הוא שהכל נצבע ישר בלבן בכמה שכבות וזהו, בטמבון הקדמי בעיקר בולטת איכות הצביעה הזו

בפסי הקישוט זה פחות חמור ובטמבון האחורי המצב הכי פחות קריטי.

ביאס אותי קצת איכות הצביעה הזו אבל אני מניח שסיוויק עם טמבונים משופשפים ופסי קישוט שחורים וידיות שחורות

תהיה הרבה פחות יפה.

ברור שהייתי מעדיף למצוא סיוויק ידנית, אני פשוט נהנה יותר מנהיגה בתיבה ידנית אבל לא מפריע לי יותר

מדי התיבה האוטומטית.

באופי שלי אני חסיד יותר של מכוניות שמרניות וקלאסיות ופחות מכוניות ספורטיביות,

פחות מבינים את זה כשאני נוהג בסיוויק בדור שעם המון פוטנציאל לשיפורים מכאנים וקוסמטים

אבל התכנון היה מראש לשמור על מראה מקורי ומושקע בו זמנית, פחות מעניין אותי הנהיגה הספורטיבית

ויותר השיוט והנסיעה הנוחה, בקיצור אני חסיד של מרצדסים קלאסיות (E, S, CLS) והחלומות שלי

הן ממש לא מכוניות ספורט.

שלומי.

• תוכן חדש...