Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4560 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אשמח לקבל חוו"ד בענין הבא, רכב שהיה בבעלותי נמסר לסוחר רכב, בתמורה לרכבי ולתוספת מזומן , אבי לקח רכב אחר מהסוכן.

נעשה זכרון דברים הוצאה קבלה, בוצעה העברת בעלות רק על הרכב של אבי.

לאחר כשנה התברר שהרכב (שהיה שלי בעבר) ונותר אצל סוחר הרכב, היה מעורב בתאונה עם נפגע גוף.

כנראה שהנוהג ברכב, מי מטעמו של הסוחר לא היה מבוטח תחת כיסוי הביטוחי של הסוחר.

לאחרונה קיבלתי מחברת קרנית הודעה, שבמידה והיא תתבע ותדרש לשלם היא תתבע אותי כצד ג'.

קרנית הגישה כתב הגנה.

השאלה שלי, מה אני קשור לעניין , האם זכרון הדברים, האומר שהרכב שלי בתוספת תשלום המזומן עבר לסוחר, מסיר ממני את האחריות??

זה מה שהבנו. (אבי ואני)

לא ביצענו העברת בעלות של הרכב שלי לסוחר כי הוא אמר שיש לו ביטוח אחר הוא מעביר בעלות רק שהוא מוכר את הרכב.

מה עלי לעשות.? :shock:

פורסם
במידה והיא תתבע ותדרש לשלם היא תתבע אותי כצד ג'.

קרנית הגישה כתב הגנה.

אני מבין שקרנית הגישה:

1. הודעת צד ג' (נגדך)

2. כתב הגנה

כלומר בניגוד למה שכתבת זה לא "במידה והיא תתבע" אלא קרנית כבר נתבעה (אולי קיבלת את כתב התביעה ואם לא אז לא בעיה להשיגו)

דע לך שקרנית בהחלט תיאלץ לשלם כי האחריות שלה היא כמעט כמו של ביטוח חובה רגיל (למעט תשלום כסף לנהג) ללא קשר לרשלנות של מי מהצדדים בנהיגה.

האם הוגשה הודעת צד ג' גם כנגד הנהג שנהג ברכב בזמן התאונה?

האם הוא מישהו שיש סיכוי לגבות ממנו משהו?

מה סכום התביעה בכלל?

אתה חייב להגיש כתב הגנה תוך מסגרת הזמן הקבועה בחוק (לא זוכר כמה בדיוק אבל זה נמדד בימים), אחרת אתה עלול לקבל פס"ד נגדך בהיעדר הגנה.

אני ממליץ בחום לשכור את שירותיו של עו"ד שמתמחה בנזיקין לצורך ניהול ההגנה בתיק.

קרה לך פחות או יותר הדבר הכי גרוע שיכול לקרות למי שמוסר רכב ללא העברת בעלות מסודרת.

אני מקווה בשבילך שהנזק הכספי יהיה כזה שתוכל לעמוד בו ללא חורבן כלכלי מוחלט.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• תוכן חדש...