Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4554 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

יש לי מליבו 2005 עם מערכת מקורית של האוטו. שמגיע בלי חיבור USB. חשוב לי מאד החיבור . הבעיה היא שהמערכת מחוברת למערכת המחשב של האוטו. השאלה היא האם יש דרך לחבר למערכת הקיימת USB או לחילופין האם יש אפשרות להחליף למערכת מתקדמת והיא תתן גם את הפונקציות של המערכת הזו?

תודה

פורסם

תודה.

מאחר ואני לא מומחה גדול במערכות שמע . אם תוכל להסביר לי את המונחים בתגובתך.

ואם אפשר לתת לי לינק למערכות המדוברות ומה הטווח מחירים שלהם .

ושוב תודה

פורסם

ערב טוב.

סליחה שאני מתעלק על השרשור, אולם בשביל ההשכלה, (לא סתם לשגע אותך, יש לי רכב עם צג מובנה - ניסאן פרימרה ולא חשבתי שזה אפשרי) מה עושה העוקף שהבאת בקישור השני?

שיוכלו לראות את כל נתוני המחשב דרך על צג הדבל דין שהוא ירכוש?

באיזה כפתורים בדבל דין זה משתמש?

או שמא זה מבטל את כל המחשב דרך?

אני אישית חיברתי usb חיצוני שהוזמן מ- ebay וחיברתי אל המערכת, במאליבו זה לא אפשרי?

×
×
  • תוכן חדש...