Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4583 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

שכחתי את החלונות פתוחים ברכב וירד גשם והריצפה והמושבים נרטבו כולם

איזה פתרון אתם מציעים ליבוש וכו?

רעיונות ביתיים או מקום מיוחד במיתעסק בזה?

תודה

פורסם

אצלי ברכב הקודם חדרו מים כתוצאה מעמידה בתוך שלולית.

דבר ראשון ביצעתי ספיגה עד כמה שאפשר ע"י עיתונים/מגבות נייר

בשלב השני יבשתי במשך מספר שעות עבודה ע"י 2 פנים לשיער

שלב שלישי מריחת קצת מרכך כביסה בכדי לטשטש את הריחות..(חכה זה עוד יגיע..)

במוסך רצו אלפי שקלים עבור פירוק והתקנת "רצפה" חדשה, ואצלך הבעיה עוד יותר חמורה (המושבים עצמם)

לא יודע עד כמה זה ספוג במים אצלך, אבל הפתרונות שהצעתי בהחלט יכולים לעזור/לתור את הבעיה

בהצלחה (והרבה סבלנות...זה לא בעיה שניתן לפתור ביום (בהנחה שאתה לא מתכוון להחליף רצפה ומושבים ברכב))

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

פורסם

אני עומד להגיד משהוא שישמע מצחיק,

אם פלאפון נרטב אז זורקים אותו בתוך אורז לא מבושל, וכך האורז סופג את הלחות וכך ניתן למנוע נזק.

אז אולי כדאי לנסות לפזר על ריצפת הרכב ולהשאיר אותו ללילה כדי שיספוג הכל? :roll:

פורסם

טוב, אז ככה, פאן לשיער זה כמו כוסות רוח למת בהנחה שהכול באמת ספוג מים.

אם יש לך שואב אבק ששואב נוזלים - דהיינו שואב "רטוב" אז שאיבה ממש יסודית של כול פינה עם בד/ריפוד ברכב, ואז השארת הרכב בשמש עם דלתות פתוחות אתה ממש לא רוצה לדעת איזה ריח של עובש/טחב יהיה לך ברכב אם הוא יעמוד ויתייבש בשמש כהוא סגור, הריח הזה לא נעלם בקלות או במהירות כלל וכלל, וזה עוד בעדינות.

קח יום חופש או שים את אחיך הקטן שישמור על הרכב באיזה מגרש חניה נידח בשמש כשהכול פתוח ומאוורר, בנוסף תשאב/תייבש כמה שיותר את הרכב לפני, בהצלחה.

פורסם

תוציא מהבית את כל מה שזורק אוויר .

מאווררים, מפזרי חום , פן , כבל מאריך .

1) סגור חלונות ותפעיל את כל הציוד בתוך הרכב ! + תפעיל את החימום של הרכב .

העיקרון להעלות את הטמפרטורה בתוך הרכב כמה שיותר (האוויר יספוח את הלחות מהמושבים עקב עליית הטמפרטורה ).

2) פתח חלונות ודלתות ובעזרת המאווררים פזר את האוויר הלח והחמים החוצה .

עכשיו תתחיל שוב את התהליך .

בהצלחה

בגלל שהשמש לא חזקה וקר בחוץ - לבד הרכב לא יתחמם מספיק .

פורסם

תעשה את מה שאמרו קודמיי.

שמש.

להשאיר את הרכב מונע עם מזגן על מקסימום חום ומכוון למוקדי המים.

להשאיר חלונות פתוחים עד החצי.

כל זאת לבצע לדעתי רק ביום, כי בלילה קר ולח.

נפלת בתקופה לא טובה. חום יולי אוגוסט - ישראלי היה מסדר אותך תוך שעתיים.

חבר טוב נמדד בכמה השקעה הוא מנער את הרגליים לפני שהוא נכנס לך לאוטו.

פורסם
אני עומד להגיד משהוא שישמע מצחיק,

אם פלאפון נרטב אז זורקים אותו בתוך אורז לא מבושל, וכך האורז סופג את הלחות וכך ניתן למנוע נזק.

אז אולי כדאי לנסות לפזר על ריצפת הרכב ולהשאיר אותו ללילה כדי שיספוג הכל? :roll:

:lol:

שמים פלאפון בקערה עם אורז כדי שיבוא בלילה פועל סיני ויתקן אותו.

שרשור דומה שיעזור.

פורסם
טוב, אז ככה, פאן לשיער זה כמו כוסות רוח למת בהנחה שהכול באמת ספוג מים.

טוב אז ככה,

אם אתה לא יודע משהו זה לא הופך אותך לצודק, ולא נותן לך את הזכות להטעות אחרים!

אצלי הרצפה של הרכב (בד) הייתה מכוסה ב 3 סנטימטר של מים עומדים. מספיק ספוג עבורך?

2 פאנים לשיער ייבשו את הבד בצורה מושלמת תוך כמה שעות (לאחר כמובן ששאבתי את המים העומדים).

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

פורסם

טוב אז אחרי שכולם המליצו איך לייבש, אז אני ימליץ על הוספת מרים שמשות לרכב כשהרכב נסגר, עשיתי את זה ברכב הקודם שלי לאחר שיצא לי לשכוח כמה פעמים את החלונות פתוחים, ובעוד רכב אחר שלי ששכחתי את האורות דלוקים אז שמתי זמזם.

חייב את העזרים האלה אחרת שוכחים את החלונות פתוחים, אז הפעם נכנס לך מים, פעם הבאה יגנבו לך דברים מהאוטו או גרוע מיזה את האוטו עצמו.

גם ששוכחים אורות אז המצבר מתקורן ואם הוא יחסית ישן אז לא יעזור לחכות כמה שעות ואז להניע, אלה יהיה חייב להניע אותו רק עם כבלים, כמו שקרה לי לא מיזמן ששכחתי את האור של התאורה הפנימית ברכב, יומיים לא הניע לי האוטו גם בגלל שהמצבר ישן, רק כבלים עזרו, וגם לאחר מכן הוא שוב לא הניע, כשהם ישנים ומתחילים לעשות בעיות זה כבר סימן שצריך להחליף את מצבר. (ד''א מחר אני מחליף אותו)

פורסם
טוב אז ככה,

אם אתה לא יודע משהו זה לא הופך אותך לצודק, ולא נותן לך את הזכות להטעות אחרים!

אצלי הרצפה של הרכב (בד) הייתה מכוסה ב 3 סנטימטר של מים עומדים. מספיק ספוג עבורך?

2 פאנים לשיער ייבשו את הבד בצורה מושלמת תוך כמה שעות (לאחר כמובן ששאבתי את המים העומדים).

חבר, תנשום, קח כוס מים, ותרגע. אם לא בא לך זה לא באמת מעניין, תמשיך להיות עצבני.

2 פאנים וכמה שעות זה יותר מידיי מאמץ ולא רלוונטי, אני מבטיח לך ששואב רטוב, אפילו אלה שמפעילים ב5 שקל בתחנות דלק, וכמה שעות בשמש ייבשו את זה בזריזות הרבה יותר.

אם בא לך לשבת כמה שעות עם פאן ולייבש שיהיה לך בכיף. (כמה זה כמה שעות? 2/3/4/24/72 שעות?, כי סתם במקרה רשמת ש"אני לא יודע משהו", אז במקרה במקרה ניסיתי לייבש רכב ממש ממש רטוב, כולל מושבים ולא רק רצפת הרכב שהיא בערך בעובי של בקושי כמה מ"מ ולכן קל לייבש, תנסה לייבש כיסאות עם פאן, אני ניסיתי וזה לוקח המון המון זמן, יותר מידיי)

פורסם

אם גם השטיחים רטובים , תבדוק האם גם הספוג מתחת רטוב ואולי הרטיבות הגיעה עד לרצפת הפח

אם כן אני ממליץ לפרק ולייבש בחוץ אם אפשר וגם לנגב את הרצפה שתהיה יבשה

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

• תוכן חדש...