Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4594 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כולך מלא אהבה וחמלה, הכתיבה שלך רהוטה, אתה עושה שיעורי בית, אתה כן ולא מתבייש להודות בחסרונות שלך (שאתה מפריז בהם לגמרי לדעתי) ואתה צריך להבין שאתה יכול להיות נכס למעסיק - אם היה לי עסק הייתי חוטף אותך...

אין שום בושה בלהכנס לחנות ולשאול אם צריכים עובדים - באמת שאין.

תעשה צעד צעד: לך לאיזור, תעמוד מול חנות, תכנס לחנות ופשוט תפלוט את זה... חצי דקה אחרי זה אתה עם תשובה וניסיון קטן בחיפוש עבודה :wink:

מזכיר לי שבצעירותי (גיל 20) הייתי מאוהב בבחורה ולמרות שהייתי רואה אותה כל יום במסגרת שהיינו בה המחשבה להגיד לה שאני מאוהב בה הקפיאה אותי במקום... כמעט שנתיים עד שאזרתי אומץ!! ש-נ-ת-י-י-ם! היום אנחנו נשואים פלוס אחד.

בקיצור, קפוץ למים... (מטאפורה כן? לא מצפה שתרוץ לגשם)

מחכים לעדכון :)

• תגובות 93
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

רחמים, נראה לי שיש לך בעייה נוספת והיא היכולת להאמין שבבית יכולים לעשות דברים לבד.

נסה להטיל מטלות גם על אחיך (במסגרת היכולות שלו) ולהוריד מעצמך את האחריות הבלעדית למה שקורה בבית. מנהל טוב צריך לדעת להאציל סמכויות וכמנהל הבית הגיע הזמן שתעשה את זה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

m3x7r3m3, אתם עוזרים לי מאוד בכך, תודה לכם :-P

___

ספיידרמן, היי חבר, תודה על המילים, המחמאות, מקווה שתפסיקו, כי לא כל כך נעים לי.

תודה על העצה.

יצאתי לרוץ בגשם, אפילו שלא התכוונת לזה.

לא חשבתי לעשות את הקניות והשוק כמה ימים לפני, ונקלעתי למזג אוויר הזה, לא נורא. נרטבים קצת והכל בסדר.

איזה יופי הסיפור עם הבחורה שהיית מאוהב בה.

אני חושב שלרובנו הייתה הסיטואציה הזאת. נפלא לקרוא שבסופו של דבר אתם יחד, נשואים.

מאחל לכם שנות נשואים נפלאות, מאושרות, המון בהצלחה בחיים.

___

Night Driver, היי חבר, תודה שאתה לא מפסיק, ואכפת לך, ואתה קורא את ההודעות שלי.

זה לא מובן לי, הייתי בטוח שאנשים לא קוראים, לכן אני מדגיש את שם המשתמש, שלא ייאלץ לקרוא את כל ההודעה,

אלא רק את ההתייחסות שלי. ממש תודה לך.

אני מאמין בבני ביתי.

אבל ישנם דברים שאני יכול לעשות. שזקוקים לי.

אני עדיין צריך לטפל, לעזור, בלי לפרט כמובן, אני סומך על החברים פה, ועליך, לכן אוכל לכתוב בפרטי.

אבל בגלוי אעדיף שלא, למען הקוראים שלא יצטרכו לקרוא.

חורף זו התקופה הכי קשה.

במיוחד עם אנשים שהמערכת החיסונית שלהם חלשה.

הבית שלנו גם לא הכי אטום, וזה לוקח זמן עד שפונים לחברה שמתעסקת בזה, ובלי להיכנס לפרטים, מעדיף שלא יהיה קור.

יש לי המון לחץ, המון דברים לעשות, לדאוג להמון דברים.

יש לנו ניסיון לא טוב בחורפים הקודמים, נקווה שהשנה בעזרת השם, יהיה טוב.

אני מתפלל ומקווה שהימים יהיו יפים יותר, מוארים, שטופי שמש ונעימים.

תודה.

מאחל לכולכם חורף חמים ונעים. מקווה שאתם מסתדרים.

פורסם

אני אצטרף למה שאמרו פה.

כשאני הייתי לפני הצבא גם כן חיפשתי עבודה.

היה לי זמן מספטמבר עד אפריל. כן, כמה חודשים לא לעשות כלום, כנראה שהייתי משתגע לגמרי.

ידעתי שאני מעדיף קודם כל לחפש עבודות בתחומים שמעניינים אותי, אז הלכתי לנישות של מחשוב וצילום. בצילום לא מצאתי שום דבר. במחשוב ראיתי כמה משרות, הלכתי לראיונות אבל היו בעלי בית לא רציניים, שאפילו לא טרחו לתת תשובה שלילית.

מפה לשם איכשהו זה התגלגל לבעל בית שבכלל לא חיפש עובד, ובכל זאת גייס אותי לשורותיו. דווקא מאוד נהנתי לעבוד שם, העביר לי את הזמן, הכרתי אנשים, למדתי הרבה והתמקצעתי וגם הרווחתי כסף שעוזר לי עד היום.

אני הערכתי את הבוס המדובר על כך שהעסיק אותי למרות שבסופו של דבר לא בדיוק חיפש עובד, ואני הרגשתי מוערך על כך שאני נותן תפוקה ועבודה טובה. (בכללי אני לא אחד שמחפף, אלא אחד שמחפש לעשות כל דבר בצורה הכי טובה ומושלמת שניתן)

כך או כך, עד היום שואלים אותי אם אני רוצה לעבוד שם. אני מאמין שאחרי הצבא אחזור לשם לפני הלימודים, ובין לבין בלימודים אנסה לבוא ולעבוד.

אני מציע לך לחפש ולהפסיק להיות ביישן. אז כן, יגידו לך לא, ויעקמו לך פרצוף, אבל בסוף יהיה את ההוא אי שם שיגיד לך "כן", או "בוא לראיון עבודה".

מעבר לכך אני חושב שאתה ממעיט מדי בערך עצמך וזה לא רק אני אומר. תתחיל להתחזק, זה רק יעזור ויועיל לך בחיים ולא רק בעבודה אלא בכל תחום, תאמין בעצמך וביכולות שלך גם אם הן לא הכי טובות, תמיד תשאף למעלה וכמה שיותר גבוה.

כן, אני לא חושב שלשאוף להרוויח מתישהו כמו שצריך, או להתקדם לתפקיד רציני במקום עבודה כלשהו זה בושה, להפך.

אז כן, אתה בהתחלה תהיה העובד הפשוט מן המניין, אבל אם תהיה טוב ותוכיח את עצמך, ותראה רצון, אני מאמין שלאט לאט תתקדם בסולם, תוכל להפוך לאחראי משמרת, או אחראי מחלקה כלשהו בעבודה (תלוי במקום העבודה).

אני גם רואה את זה כך בעתיד שלי. מאמין שאחריי הלימודים אף אחד לא יהפוך אותי למנכ"ל של חברת הייטק. מתחילים בקטן, אבל אני שואף למעלה, אני לא אחד שירצה להשאר העובד הזוטר, אלא אחד שירצה להתקדם למעלה ככל הניתן.

גם בצבא אני כך, מגדיל ראש, בהתחלה גם כן הייתי החייל הצעיר והפשוט, זה שמפילים עליו הכול, היום יש לי הרבה תחומי אחריות ואני גם לא מתבייש להגיד שאני משמש מקור ידע לרוב החיילים בתחום שאני מתעסק בו.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...