Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שואב אבק לרכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4614 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

אז ככה.... לאחר חיפוש ברחבי האינטרנט וגם כאן, הבנתי שהכי עדיף זה פשוט לחבר כבלים מאריכים מהבית (מגובה 4 קומות) ולחבר את השואב הביתי...

אך אצלי השואב בבית הוא לא משהו בכל מקרה, ולכן מכל מה שחיפשתי באינטרנט הגעתי למסקנה שיש שואב שהוא במחיר סביר ומתקרב לאפשרות של ניקיון טוב

hyundai HAV-968N - 100W (אני לא יכול לצרף תמונה או קישור האתר לא נותן לי לפרסם עם תמונה זה נמצא בזאפ)

אשמח להמלצה אם לקנות, ואם יש לכם המלצה על שואב באזור ה 300 שקל שהוא יותר חזק ממה שהראתי כאן אני אשמח שתשתפו אותי....

תודה מראש!

פורסם

אין אבל אין תחליף לשואב ביתי עצבני .

אם אין לך אל תקנה היות וחבל על הכסף .

האפשרויות שלך הן ללכת למכון שטיפה לשלם כמה שקלים והם ישאבו לך .

ניסיתי כל מיני שואבים לרכב שמתחברים למצית אבל הם לא עושים את העבודה .

פורסם

מצטרף לדברים שכתב החבר מעלי.

כנס ללוח יד 2 .יש שם המון שואבים מצוינים במחירי ריצפה

http://www.yad2.co.il/Yad2/hotPicYad2.php?CatID=3&SubCatID=0&RecordID=6a143a5a288b10090e2b2950868944f3377&SalesCatID=1&Code=a8c47cb57c06360b7b2d3da444adef99

והנה עוד אחד ב-100 ש"ח . (יש לי דומה ) לא רע בכלל

http://www.yad2.co.il/Yad2/hotPicYad2.php?CatID=3&SubCatID=0&RecordID=2f888b2ae29d9cd74f49523e6ed57052eca&SalesCatID=1&Code=a8c47cb57c06360b7b2d3da444adef99

בברכה

מוטי

פורסם

אני נתקלתי בשואב לרכב. לא זוכר את השם המדויק אבל משהו עם SHARK. היה שואב עוצמתי במיוחד.

תנסה לחפש.חוץ מזה יש עמדות שאיבה בכמה שקלים של שואב תעשייתי בכל מיני מקומות.

פורסם

אל תתקרב לשואב שהוא לא שואב ביתי.

יש לי שניים חזקים, אחד הוא קירבי (שעולה יותר מהרכב שלי נראה לי) השני משהו איטלקי בן 20 ומשהו שנה, ושניהם מעולים.

לגבי כבל מ4 קומות זה לא הכי בטיחותי מבחינה חשמלית (אלה אם אתה משקיע בכבל מאריך עם קוטר 2.5 עם בידוד טוב).

כל העניין הוא בהספק של המנוע ובצורת העברת יניקת האוויר, אם יש לך מנוע של משאית אבל מסלול היניקה לא טוב, לא עשית בזה כלום (ואני מאמין שבשואבים זולים יש ים הפסדים במסלול יניקת האוויר).

תסכים איתי שמנוע של שואב אבק חזק, מגיע ל1500W נניח במתח של 220v, יהיו פי כמה וכמה חזק משואב של 100w על 12v.

פורסם

אחד התחליפים הטובים ביותר לשואב הביתי הוא Dyson DC34 שניתן לקנות היום החל מ-1100 ש"ח, יש לי ואני ממליץ אם חשוב לך הניקיון.

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם

לא נראה לי הגיוני להוריד כבל חשמל מרחק כזה כשזה פעולה שחוזרת כל שבוע שבועיים.

השואב שאמרתי לך מאוד חזק ונוח .אולי לא כמו שואב ביתי אבל עושה את העבודה לא רע בכלל ,אם אתה לא משוגע שיבוא עם זכוכית מגדלת ויחפש גרגרי אבק. לשיקולך.

• תוכן חדש...