Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ראשון לצעיר עד 20k

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4609 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום מה קורה?(אני בן 17)

אני רוצה שתמליצו לי על רכב ראשון עד 20 אלף אפשר לחרוג ל30 אבל עדיף שלא,השימוש ברכב הוא נסיעה לבית ספר (10 דקות בערך)ולאימונים (גם בדרך כלל 10 דקות)ולפעמים בימי שישי אבל בעיקרון נסיעות עירוניות ומידי פעם מחוץ לעיר אבל חשוב לי כמה שיותר חיסכון בדלק ואמינות וגם בטיחות וכמובן שגם ביצועים אבל בעיקרון רכב שיהיה זול לאחזקה גם רצוי שהרכב יהיה שלוש דלתות

חשבתי על כמה אופציות כמו :

106 rally

206 205 gti

קולט

קליאו

איביזה (?)

a3 שנת 2000 (?)

subaru impreza (יכול להיכנס לי בתקציב?)

אלפא 147

פולו /גולף 2000

הייתי רושם סיוויק אבל בטח כעמט לא אפשרי למצוא בתקציב כזה אחת לא קרועה

אני בטוח שחלק מהדגמים לא נכנסים לתקציב אבל אשמח אם תעזרו לי

תודה בכול מקרה ושבוע טוב

פורסם

הסובארו אימפרזה ניו אייג' מודל 2003 נכנס לך בתקציב.

במידה ומצאת רכב שמוצא חן בעיניך, אל תוותר על בדיקת רכב במכון רישוי מוסמך לפני הקנייה.

אייל מסובארו

פורסם
הסובארו אימפרזה ניו אייג' מודל 2003 נכנס לך בתקציב.

במידה ומצאת רכב שמוצא חן בעיניך, אל תוותר על בדיקת רכב במכון רישוי מוסמך לפני הקנייה.

אייל מסובארו

סבבה תודה רבה

עוד מישהו?

פורסם

מה ההיגיון בלרשום 106 RALLY ו205 GTI וקולט ואיביזה ואודי וגולף

ובאותו המשפט לרשום חסכוני זה מכוניות ספורטיביות (לפחות חלק מהם) ובעל מנועים כבדים |(לפחות רובם)

אתה רוצה חיסכון תוריד כל אוטומטית מהרשימה ותקבל רשימה קצרה מאוד שלי ידניות שכדאי לרכוש בלי שקרעו אותם.

205 ו206 גרסאות רגילות במקרה שלך ציינת בטיחות אז 206.

מיצובישי קולט זה רכב שקשה למצוא במצב מקורי או ידני במחירים שבאמת שווים את ערך הרכב שלא לדבר שהוא לא בטיחותי(גם בידני) או חסכוני בגרסת אוטומט.

אודי ,איביזה,גולף ופולו-אחזקה יקרה מכל הרכבים האחרים פה חוץ מאלפא שלא לדבר על סיכויי למצוא גרסה ידנית של גולף במצב סביר ובמחיר סביר שמתאים לשנתון הרכב.

147-אחזקה יקרה,לא חושב שנכנס לך בתקציב רכב שמור.

סובארו-ידנית זה רכב נהדר במידה ותמצא רכב שמור באוטומט לא חסכוני.

קליאו יש לך מגון רב של ידני במנועים קטנים שהיו חסכוניים רצוי קליאו B ומעלה מבחינה בטיחותית, רכב צרפתי רגיש לטיפול לקויי רצוי לחפש דגם שמור.

ובנימה אחרת ב20אלף ניתן לרכוש פיאט פונטו ספייס ויונדאי גטס עם עלויות אחזקה נמוכות ושנתונים גבוהים(יונדאי) יונדאי עם מנוע 1350 תהיה פחות חסכונית ממנוע 1400.

פורסם
מה ההיגיון בלרשום 106 RALLY ו205 GTI וקולט ואיביזה ואודי וגולף

ובאותו המשפט לרשום חסכוני זה מכוניות ספורטיביות (לפחות חלק מהם) ובעל מנועים כבדים |(לפחות רובם)

אתה רוצה חיסכון תוריד כל אוטומטית מהרשימה ותקבל רשימה קצרה מאוד שלי ידניות שכדאי לרכוש בלי שקרעו אותם.

205 ו206 גרסאות רגילות במקרה שלך ציינת בטיחות אז 206.

מיצובישי קולט זה רכב שקשה למצוא במצב מקורי או ידני במחירים שבאמת שווים את ערך הרכב שלא לדבר שהוא לא בטיחותי(גם בידני) או חסכוני בגרסת אוטומט.

אודי ,איביזה,גולף ופולו-אחזקה יקרה מכל הרכבים האחרים פה חוץ מאלפא שלא לדבר על סיכויי למצוא גרסה ידנית של גולף במצב סביר ובמחיר סביר שמתאים לשנתון הרכב.

147-אחזקה יקרה,לא חושב שנכנס לך בתקציב רכב שמור.

סובארו-ידנית זה רכב נהדר במידה ותמצא רכב שמור באוטומט לא חסכוני.

קליאו יש לך מגון רב של ידני במנועים קטנים שהיו חסכוניים רצוי קליאו B ומעלה מבחינה בטיחותית, רכב צרפתי רגיש לטיפול לקויי רצוי לחפש דגם שמור.

ובנימה אחרת ב20אלף ניתן לרכוש פיאט פונטו ספייס ויונדאי גטס עם עלויות אחזקה נמוכות ושנתונים גבוהים(יונדאי) יונדאי עם מנוע 1350 תהיה פחות חסכונית ממנוע 1400.

הבנתי תודה רבה על התשובה אבל אם אני ימצא 106 ראלי במצב טוב היא לא אפשרות טובה?

פורסם

זה רכב עם נתונים מדהימים וביצועים טובים ופה הבעיה שלו מי שמחזיק בראלי 106 שמורה לא אחד שמחליף רכבים כל שנה לכן קשה למצוא אותם בשוק במצב שמור ואם מצאת המחיר היהי יקר בצורה מחרידה שבה לא משתלם לך לקנות אבל משתלם למוכר למכור תוסיף לכך את עלויות אחזקה של רכב ספורט שבדרך כלל לא הכי זולים בשוק.

לכמה זמן בדיוק אתה מתכוון להחזיק אותה, במידה ותשרת כל המשכורת שלך תלך רק לאחזקת הרכב, אחריי צבא אפשר לדבר על רכב ספורט אם לא ירד לך מזה, זאת דעתי.

דרך צלחה

פורסם
זה רכב עם נתונים מדהימים וביצועים טובים ופה הבעיה שלו מי שמחזיק בראלי 106 שמורה לא אחד שמחליף רכבים כל שנה לכן קשה למצוא אותם בשוק במצב שמור ואם מצאת המחיר היהי יקר בצורה מחרידה שבה לא משתלם לך לקנות אבל משתלם למוכר למכור תוסיף לכך את עלויות אחזקה של רכב ספורט שבדרך כלל לא הכי זולים בשוק.

לכמה זמן בדיוק אתה מתכוון להחזיק אותה, במידה ותשרת כל המשכורת שלך תלך רק לאחזקת הרכב, אחריי צבא אפשר לדבר על רכב ספורט אם לא ירד לך מזה, זאת דעתי.

דרך צלחה

סבבה אחי תודה

עוד מישהו?

• תוכן חדש...