Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איזה מזרן לקנות?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4618 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה - אני מחפש מזרן. ממה שבדקתי עד כה, הכי היה לי נוח הויסקו פרימיום של אירופלקס. אני מחפש מזרן רך מצד אחד אבל תומך מצד שני. קשה לי בדיוק להסביר, אבל אותו ויסקו פרימיום שאני מדבר עליו הוא דוגמא מאוד טובה למה שאני מחפש.

הבעיה היא המחיר - הוא עולה בסביבות ה-8K. מישהו במקרה מבין בזה ומכיר מוצר דומה (אולי של חברה אחרת כמו פולירון?) במחיר סביר יותר?

פורסם

נגעת בדיוק בנקודה- רך ותומך.

המזרנים שבאמת עושים את זה והם באמת איכותיים זה או לטקס או ויסקו. כל השאר זה ניסיונות לחקות את הפיזיקה שלהם.

הבעיה כמו שאמרת- המחיר.

יש כאלו שממש לא רגישים למזרון וכאלו שאוהבים מזרנים קשים. בשבילם גם מזרן ספוג יכול להספיק. למי שבאמת רגיש לעניין הזה או ויסקו או לטקס. לא תמצא כאלו (לפחות לא איכותיים) במחירים זולים. אתה יכול לנסות לבדוק מחירים בגום אוויר כפר סבא.

שים לב שגם בחומרים אלו יש דרגות קושי שונות. ולא פחות חשוב- גם כרית לטקס או ויסקו.

פורסם

אם אתה מאיזור המרכז, תן קפיצה לחנות המפעל של קינג רויאל בנס-ציונה, או לחנות אחרת שמוכרת מזרנים שלהם.

אני קניתי את המזרן הזה:

http://www.king-royal.co.il/קטלוג_מוצרים/מזרוני_ויסקו/מזרון_לארג_ויסקו_אורטופדי

ואני מאוד מרוצה ממנו (גם חיפשתי כמוך, מזרן שיהיה רך מספיק לשקוע ממש מעט בתוכו, אבל לא מדי כדי שלא אטבע בתוכו).

פורסם

לפני כחודשיים התחדשנו אישתי ואני במזרון מעולה של חברת "פולירון" מסדרת "גליל".

בשיטוטיי המרובים עברתי בהמון חנויות וביצעתי הרבה הדמיות שכיבה על מזרונים שונים עד שבחרנו את הנוכחי.

קשיח,איכותי,אחריות ל 15 שנה, מאיט בעירה,לטקס,ללא הפיכת צד ועוד.

העניין שכבר נתקלתי בחנות של פולירון שמשווקת מזרון מהסדרה הישנה דווקא באותו השם. :?

המחיר למזרון הזוגי שלנו לא עבר את ה 4000 שח כולל משלוח וכולל מידות לא סטנדרטיות (אורך 210).

וממרחק הזמן שאנו ישנים עליו,אין כאבי גב ומאד נהנים ממנו.

תוכל לפנות אליי בפרטיי לפרטים נוספים.

בהצלחה,

ליאור

פורסם

אני חושב שקשה לתת המלצה על מזרון בהקשר של נוחות שינה, ההמלצות יכולות לתת רק אינדיקציה מבחינת איכות המזרון.

בהקשר הזה יכול לומר שיש לי אישית ובקרב משפחתי המורחבת (עוד 3 מזרונים) נסיון מצויין עם קינג קוייל, אצלי נרכש לפני כ-4-4.5 שנים ובמשפחה המורחבת כבר מעל 8 שנים וכל המזרונים שמצב מצויין ללא קריסת דפנות וכו׳, נראים ומרגישים כמו ביום הרכישה.

אני כן אמליץ שבמידה ולך או לזוגתך יש שינה קלה- שווה להוסיף קצת במחיר ולקנות מזרן עם קפיצים מבודדים, זה בעצם מבודד את תנועת המזרון, כלומר אם זוגתך תסתובב או תזוז בצד שלה- זה לא יפריע לך (זוכר את הפרסומת של הדוב קופץ על המיטה? זה!).

במקרה שלנו זה אחלה כי גם יש לנו ילדים ולעיתים מתעוררים באמצע הלילה אז לא מפריעים אחד לשני.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...