Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4570 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לפני כחודש הרכב התחיל להשמיע רעשי חריקה חזקים.

מסתבר שזה היה בגלל שרשרת טיימינג (שאלתי על זה גם בפורום הזה).

אני בסך הכל מאוד מרוצה מהרכב למרות שהוא ישן ורציתי לתקן.

החליפו לי שרשרת+מותחן+גלגלי שיניים+עוד חלקים נלווים.

עלה 2800 ש"ח....

מייד אחרי התיקון היה נדמה שהבעיה נפתרה אבל כעבור שבוע התחלתי לשמוע שוב רעשי שרשרת מוכרים כשאני מניע את האוטו בבוקר, כלומר הבעיה חוזרת.

מיום ליום הרעשים מתחזקים לאט לאט.

יש לי פילטר שמן חדש אבל לא מקורי. שמן 10w40.

מה לעשות?

כבר השקעתי המון בתיקון של הבעיה הזאת...

תודה מראש ולילה טוב

פורסם

יש לי פילטר שמן חדש אבל לא מקורי. שמן 10w40.

היתה לי ניסאן סאני (אותו מנוע) ובעקבות טיפול שוטף (שבו הותקן פילטר שמן חלופי) החלו רעשי שרשרת בהתנעה.

כמעט התפתתי להחלפת שרשרת ומותחנים, אבל בעקבות עצה שקיבלתי פה בפורום, החלפתי קודם פילטר שמן.

החלפת פילטר ל מ ק ו ר י פתרה את הבעייה.

:turn-l:
פורסם

לא חזרתי עדיין למוסך שביצע את התיקון, אחזור לשם בקרוב.

אבל למען האמת אין לי הרבה ציפיות - כמו שלא ידעו לתקן את זה בפעם הראשונה גם עכשיו לא יהיה להם מושג.

לגבי הפילטר שמן - אני הולך להחליף למקורי.

פורסם

החלפתי פילטר שמן למקורי כמו שהמליצו לי פה.

אחרי זה נסעתי עם הרכב 50-60 ק"מ.

נכון לעכשיו אני כבר לא שומע את הרעש שהיה קודם ככה שכנראה הבעיה נפתרה.

עדיין יש אישהו רעש קצר וחלש כשמניעים את הרכב בבוקר, אבל ככל הנראה זה כבר לא קשור.

תודה רבה על העזרה!

פורסם

שמח לשמוע.

לשרשרת הטיימניג במנוע יש מותחנים הידראולים. רעש קצר בהתנעה עד שהשרשרת נמתחת הוא תקין (ככה היה בסאני שלי עד שנמכרה ב-330000 ק"מ...).

:turn-l:
  • תוכן חדש...