Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הצטרף חבר חדש לבית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4506 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שומאכר - אני אוהב את הכלבים שלי משוחררים...

דוגמא לאילוף לא אגרסיבי:

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תגובות 75
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

גם אני את האמת, זו תחושה טובה (לא יודע להסביר), אבל לצערי זה לא קורה (ולא יכול לקרות) הרבה.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

בשביל להסתובב עם כלבים משוחררים, הם צריכים להיות ממושמעים מספיק כדי לבוא מתי שקוראים להם, גם כשיש הסחות. גם אז אני לא לא משחרר בכל מקום או בכל שעה.

פורסם

קולר דוקרנים זה כלי שמשתמשים רק במקרים נדירים, של כלבים מאוד גודלים וחזקים, ששיטות אחרות לא עובדות איתם.

רגלי מלמדים בקלות עם צ'ופרים. לא צריך חנק ובטח שלא צריך דוקרנים.

אלו שיטות מיושנות מאוד, שפג תוקפן.

אלו גם היו המחשבות שלי, אבל שוב, אי אפשר להתעלם מהתוצאות והכלבלב מתנהג הרבה יותר טוב.

המחשבה שלי היא שלא כל כלב יגיב באותה צורה לאותה שיטת אילוף, כלומר יתכן שהכלבים שלכם מגיבים טוב יותר שליטה ה"עדינה" אבל שלי כנראה בגלל הבעלים הוקודם לא חונך ולא הגיב לשיטה ה"נחמדה"

עובדה שהשיטה הפחות נחמדה כבר מראה תוצאות.

שומאכר, אם אלה היו הבעיות שלי הייתי מסתדר, למרות שכן נחמד שהכלב בא אליך

הבעיה אצלי היא הקפיצות והביסים, שירדו בצורה מדהימה מאז אתמול ואפילו ההורים מודים שיש שיפור מטורף והכלב כבר לא בסכנה של לעוף מהבית.

וזה לא שהכלב מסכן או שומר לי טינה, הוא כרגע נרדם לי ליד הרגל שוב (פשוש :oops:)

falou, אני בטוח ששיטת הצופרים עובדת, אבל היא דורשת יותר זמן שאין לכלב, כמו שאמרתי הוא אתמול היה במצב של לעוף מהבית ועכשיו הוא במצב של "איך חוגגים לו יום הולדת שנה" :-P

When you're rife with devastation

There's a simple explanation

You're a toymaker's creation

Trapped inside a crystal ball

פורסם

אם אחרי כשבוע הכלב היה בדרכו להבעט החוצה מביתכם, אני חושב שעדיף שתמסור אותו ואל תאמץ כלב אחר במקומו.

זה דיי ברור שאתם לא מוכנים לכמות העבודה והכסף שתידרש מכם לאורך כ-15 שנות חייו.

פורסם
שום לעוף מהבית!@@@#$ :evil:

זו המחשבה שגרמה לי להתחייב לתהליך האילוף שהולך להיות לי די קשה

אם אחרי כשבוע הכלב היה בדרכו להבעט החוצה מביתכם, אני חושב שעדיף שתמסור אותו ואל תאמץ כלב אחר במקומו.

זה דיי ברור שאתם לא מוכנים לכמות העבודה והכסף שתידרש מכם לאורך כ-15 שנות חייו.

הבעיה שאני לבנתיים גר עם ההורים ולהם הסיפור לא היה נוח מההתחלה ואני כמובן לא רוצה להקשות על החיים שלהם.

אני כן מוכן להשקיע את כל הזמן והכסף שדרוש, פשוט חטפתי הלם ולא הייתי מוכן למה שקרה.

אני חושב שכבר רשמתי את זה אבל אם לא אני ארשום עכשיו,

עשיתי טעות שבחרתי האסקי זכר לא מסורס ככלב ראשון, בחירה הגיונית יותר הייתה כלב בן שנתיים שכבר עבר אילוף\ אימון בצורה כזו או אחרת ורצוי מגזע לא היפראקטיבי.

אבל אני לא בן אדם שמתייאש בקלות ואשקיע את כל מה שאני יכול כדי להבטיח שלכלב ולי יהיו חיים אוכים ומהנים ביחד :-P

פורסם
אלו גם היו המחשבות שלי, אבל שוב, אי אפשר להתעלם מהתוצאות והכלבלב מתנהג הרבה יותר טוב.

המחשבה שלי היא שלא כל כלב יגיב באותה צורה לאותה שיטת אילוף, כלומר יתכן שהכלבים שלכם מגיבים טוב יותר שליטה ה"עדינה" אבל שלי כנראה בגלל הבעלים הוקודם לא חונך ולא הגיב לשיטה ה"נחמדה"

עובדה שהשיטה הפחות נחמדה כבר מראה תוצאות.

לא נעים להגיד את זה, אבל אתה לא מספיק מנוסה (בלשון המעטה), כדי לקבוע מה שאתה קובע.

שיטות אלימות עובדות, אבל הן לא רק פחות נחמדות ויוצרות קשר פחות טוב בין הכלב לבעלים, הן גם פחות אפקטיביות בטווח הארוך. זה בטח יותר טוב מלהשאיר דברים למקריות.

ואתה בחרת בהאסקי, זה נכון, אבל אתה ממשיך לבחור לא לסרס אותו. זו טעות שיש סיכוי גבוה שתשלם עליה ביוקר.

פורסם
כול כלב חייב באילוף?

רק גזעים גדולים צריך לאלף?

עם כל כלב רצוי.

זה מאוד מחזק את הקשר בין הכלב לבעלים.

לא צריך להשקיע בכל כלב עשרות שעות אילוף. כמה שיעורים עם הדרכת עקרונות, מספיקים לרב הדברים.

אפשר גם בלי מאלף, אם מצליחים.

יש לי פינצ'רית בבית, שלא גודלה על ידי, לא ראתה מאלף, והיא מאוד ממושמעת. אבל הבעלים שלה כן עבדו איתה כשהיתה קטנה, בהתמדה ועקשנות, גם אם בלי ליווי מקצועי.

כמובן שיש כלבים שלא צריכים כלום, כמו שיש כאלו שצריכים תרגול יומיומי.

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

עדכון לטובה :-P

הפשוש עדיין איתי ואין מאושר ממני,

הוא השתנה בצורה מדהימה במהלך החודשיים האחרונים ובאמת שאני שמח שהוא איתי (מעניין אם גם הוא חושב ככה?)

אני גם מרגיש שהתפתח ביננו קשר מעולה והאילוף לא משפיע לרע בנושא, אם כבר אז ההפך.

הוא קופץ עלי משימחה כשאני חוזר כל יום הבייתה, שוכב לידי כשהוא נח ותמיד מבקש ליטופים או לשחק.

האילוף עובד ומתקדם בצורה מעולה, הכלב מגיב לכל הפקודות ואני סוף סוף מרגיש בנוח לשחרר את הרצועה שלו אפילו באמצע הרחוב.

הוא כבר מעל חודש לא עושה צרכים בבית, חוץ מפעם אחת שהייתה באשמתי (לא הורדתי אותו לפני השינה וזה היה אחרי שהוא שתה המון) ועוד פעם אחת כשהיה לו בעיה בקיבה (לא הוענש באף אחד מהמקרים)

לא מכרסם דברים בבית (אלא אם כן שכחתי את השקית זבל בחוץ) ובכללי הוא פשוט כלב טוב.

הוא אפילו גרם לי לעשות משהו שלא חשבתי שיקרא בכזו קלות ולצאת מבית הוריי :-D

הוא קיבל את המעבר ממש בקלות והחלק הכי כיף, יש מפגש כלבים בשכונה החדשה !!! זו פשוט שעה שהכלבים משחקים אחד עם השני במקום מגודר, הוא אשכרה חוזר עייף מהמפגשים האלה:beerchug:

דברים שעוד צריך לעבוד עליהם, הוא לא תמיד מציית ועדיין מרים זבל מהרצפה (אני חושד שזה מה שגרם לו לקילקול פעם אחרונה).

אבל זה ברור שזה חינוך של "עם הזמן".

אני עכשיו מבין שהיה לי קל יותר לקחת גור צעיר יותר ולהתחיל את החינוך מאפס מאשר לתקן גור שכבר למד התנהגות לא נכונה.

ושהאסקי זה גזע מנייק (אבל חמוווד :wink:)

תודה לכולם על הטיפים ותנו חיבוק לכלב\חתול שלכם, הם לא מבקשים יותר מזה 8)

פורסם

חתולה זו חיה נהדרת ואני אומר את זה אחרי 17 שנים עם שטן שכזה :lol:

זו ממש לא האהבה שכלב נותן (למרות ששלי הייתה חריגה ברמות הרשע שלה), אבל הן חיות מחמד נהדרות שדורשות גם פחות התעסקות מאשר כלב.

• תוכן חדש...