Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נורת אזהרה ב AUDI A3

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4625 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן , ברשותי AUDI A3 2.0 2004 .

כבר איזה חודש אני נוסע עם נורת אזהרה של המנוע שלא היה לי זמן לטפל בזה ואתמול נכנסתי למוסך שיבדוק לי בעזרת המחשב מה בדיוק התקלה.

שמתי לב באמת שהאוטו קצת "מגמגם" במעבר בין ההילוך הראשון לשני (הגיר תקין למזלי לאחר הבדיקה) וגם שהאוטו עומד הטורים קצת עולים ויורדים ללא סיבה.

תוצאות הבדיקה של המחשב נתנו 3 תקלות , אשמח אם מישהו שבאמת יודע ומבין יכול לתת לי קצת חוות דעת על התקלות האלה וכמה פחות או יותר יכול לעלות תיקון של כל זה.

בנוסף , המוסכניק שבדק את הרכב העלה את הבעיות האלה שציינתי מבלי שאמרתי לו מילה ובנוסף אמר שהאוטו זולל יותר דלק בגלל התקלות.

מספר תקלה : 17811

p1403 exhasut gas recirculation (egr) control circuit : range/performance

מספר תקלה : 16414

p0030 h02 sporadis heater c control circuit (bank 1 sensor 1)

מספר תקלה : 16434

p0050 o2 s sporadi sensor heat cer circuit banj 2 sensor 1:electrical fault

אני אשמח אם מישהו שהתקלות האלה אומרות לו משהו ויכול לתת לי חוות דעת נוספת , תודה מראש!

פורסם

התקלה הראשונה קשורה לחיישן (EGR (exhaust gas recirculation, יכול להיות שהוא התלכלך שהוא התקלקל או שיש נתק/קרע בצינורות שלו.

השניים האחרים קשורים לאחת הלמדות או שניהם (לדעתי הקדמית) או בחיישן מאף תקול. שניהם קשורים לצריכת הדלק הגבוהה.

פורסם

כן האמת שחשבתי ללכת לשם , כמה פחות או יותר יעלה לי לתקן את כל זה בהנחה שאני שם כמובן חלקים מקוריים?

תודה.

• תוכן חדש...