Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7897 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כן היה אחלה :)

רק חבל שהייתי צריך ללכת מהר חברה שלי שיגעה אותי, פעם הבאה אני ישאיר אותה בבית :p

כן... הן סתם מגבילות... (ולא שאני לא אוהב אותה, אלא הן לא מבינות - חוץ מקוסמטיקה...)

;)

רציתי לשמוע ממך מה קורה עם ההתקנה שלך...

פורסם

דוד שלי צריך להגיע לארץ עם הכל, אני סופר את הימים :p

חוץ מה HU שאותו אני קונה פה בארץ שבוע הבא, הכל בדרך :)

"Don't drink and drive, Smoke and fly"

פורסם

מי הבעלים של הרכב שבו מותקן המגבר של SABA וסאב של INOX PRO?

יש לי את אותו הסאב (12") אבל בתיבה עם פורט וגדולה פי שתיים. אני אוהב איך שהוא נשמע, אבל אני שוקל לעשות תיבה קטנה יותר ואולי אטומה, כי הבהמה תופסת 3/4 בגאז' באסטרה שלי.

1. רציתי לדעת את המידות של התיבה.

2. האם היא אטומה או עם פורט?

3. איך הסאב נשמע בתוכה?

דימה

03.JPG

פורסם

אם אני זוכר נכון גל זה הבחור עם האוטו הקטן סובארו ג'סטי אם אינני טועה, וכן הסאב באמת נשמע בסדר גמור.

"Don't drink and drive, Smoke and fly"

פורסם

היה אחלה מפגש פעם ראשונה שאני מגיע והתרשמתי לטובה,לדעתי הסאב של הINOX לא נשמע משהו, טוב יכול להיות שזה בגלל ששמעתי את המכוניות של גל ואדי והסיאט האדומה שאני לא יודע של מי היא, כי אחרי ששומעים מערכות ברמה כזאת קשה להתלהב מרמות נמוכות יותר.

ד"א גל הרגע חזרתי מנגריה עם עץ לבנית התיבה שלי

פורסם
היה אחלה מפגש פעם ראשונה שאני מגיע והתרשמתי לטובה,לדעתי הסאב של הINOX לא נשמע משהו, טוב יכול להיות שזה בגלל ששמעתי את המכוניות של גל ואדי והסיאט האדומה שאני לא יודע של מי היא, כי אחרי ששומעים מערכות ברמה כזאת קשה להתלהב מרמות נמוכות יותר.

ד"א גל הרגע חזרתי מנגריה עם עץ לבנית התיבה שלי

אחלה!

תצלם תהליכים גם אם אתה יכול, זה יהיה מעולה!

הרכב עם הסאב, זה הגולף הלבנה.

גל

• תוכן חדש...