Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4622 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם המטרה שלך היא לראות סרטונים ביוטוב ותוכניות שקיימות גם באנדרואיד (MAKO TV למשל), יש לך אחלה פתרון בלי יותר מדי סירבולים:

http://www.ebay.com/itm/MK908-RK3188-Quad-Core-2G-Cortex-A9-Android-4-2-Mini-PC-TV-Box-media-player-New-/380761538342?pt=US_Internet_Media_Streamers&hash=item58a727ff26

פורסם

יש S-VIDEO במחשב ובטלויזיה, תחבר אותם.

עם RCA שאתה חיברת הרזולוציה היא 320X240

חיבור יציאת אוזניות למערכת\טלויזיה מעבירה הפרעות.

יש באיביי פתרונות לזה.

אייל

פורסם
מעניין לעניין באותו ענין:

יש לי טלויזיה מודרנית של סוני ויש לה כניסות קומפוננט, HDMI ו-YPbPr בלבד. אין s-video.

מעוניין לחבר אותה לאחד משני מחשבים ניידים בני 5-6 שנים, עם שקעי VGA ו-s-video (שקע 7 פינים) ולא יציאת HDMI. כרטיס הוידיאו הוא 900 ו-950 של אינטל.

החיבור עם כבל מ-s-videoקומפוננט נותן איכות ירודה ביותר. לא מצאתי כבל שיעביר אות מיציאת המחשב ל-YPbPr, לפחות לא בחנויות הרגילות בחיפה.

למישהו רעיון יותר טוב?

S-Video תומך רק ברזולוציות נמוכות קרי PAL וNTSC.

יש סיכוי שכבל בין VGA לקומפוננט/YPbPr יעשה את העבודה (אבל לא בטוח. הטלוויזיה צריכה לדעת להשתמש באות RGB דרך הכניסות האלו או לחילופין שהכרטיס הגרפי ידע להוציא אות קומפוננט דרך הVGA), ואם לא אז יש קופסה ממירה (ואז יש גם אפשרות בין VGA לHDMI).

למרות היותם חיבור אנלוגי, הם תומכים ברזולוציות גבוהות יותר.

אגב, גם לפותח השרשור יש אפשרות כזאת, רק שאני מאמין שבגלל גילה של הטלוויזיה, הסבירות לצורך בקופסאת מתאם גדולה יותר.

פורסם

הטלוויזיה הזאת נרכשה ממחסני חשמל ב- 2300 ש"ח בשנת 2003, יש לה 10 שנים וגם לא עבדה הרבה.

בנוגע למחשב, מדובר בכרטיס מסך של ATI. המחשב הגיע אליי ממישהי שרצתה לזרוק אותו, ואני אימצתי אותו אצלי.

חיברתי כבל צהוב RCA אחר שיש לי בבית, ועניין הרעשים והפרעות התמונה לא חלף. אני אפרק את כל העסק ואחפש אלטרנטיבה אחרת למחשב הזה... התייאשתי.

תודה לכולם על התשובות.

פורסם
מעניין לעניין באותו ענין:

יש לי טלויזיה מודרנית של סוני ויש לה כניסות קומפוננט, HDMI ו-YPbPr בלבד. אין s-video.

מעוניין לחבר אותה לאחד משני מחשבים ניידים בני 5-6 שנים, עם שקעי VGA ו-s-video (שקע 7 פינים) ולא יציאת HDMI. כרטיס הוידיאו הוא 900 ו-950 של אינטל.

החיבור עם כבל מ-s-videoקומפוננט נותן איכות ירודה ביותר. לא מצאתי כבל שיעביר אות מיציאת המחשב ל-YPbPr, לפחות לא בחנויות הרגילות בחיפה.

למישהו רעיון יותר טוב?

יש מתאמים מVGA לHDMI, ראיתי בDX או באיביי פעם.

מעבר לכך, אפשר לקנות כרטיס מסך פשוט כמו HD5450 או G210 שיש לו HDMI.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

ציינתי כי מדובר במחשבים ניידים, כך שכרטיס מסך אינו אופציה. בדקתי כעת מתאם מ-VGA ו-YPbPr וכנראה שניתן להשיג כזה תמורת כמה שקלים באיביי. אולי ירכש. לגבי מתאם מ-VGA ל-HDMI - יבדק.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
מחזק. יש לי טלוויזיה כזאת (למעשה אין לי טלוויזיות דקות בבית מתוך פרינציפ), שעובדת 10 שנים, ותמשיך לעבוד כנראה עוד 20. אבל ניסיתי לחבר מחשב לשם (יש לי יציאת RCA בכרטיס מסך), אומנם הכל עבד, אבל תוך 10 דקות קיבלתי כאבי עיניים מ"איכות" התמונה, הבנתי שאין צורך להמשיך, והחזרתי את המחשב למקום שלו עם המסך שלו.

אני אשמח לדעת למה. בלי טיפה של ציניות.

פורסם

אחד הפרינציפים המוזרים שבהם נתקלתי. טלויזיות LCD חסכוניות בחשמל, מציגות תמונה יותר טובה ומפנות לך מקום נוסף בחדר.

הפרינציפ היחיד שאני יכול להבין הוא רצון לא להשליך לאשפה מכשיר תקין - אין צורך בכך, אפשר לתרום אותו למישהו, למסור אותו דרךשרשור המסירה שגודלו לא ברור או להציב אותו בחדר הכביסה לשימוש של האשה בעת הגיהוץ.

וד"ר - גם אם הטלויזיה תפעל עוד כמה שנים הרי שאיכות התמונה תלך ותדרדר, שלא לדבר על העיוותים עם המעבר לפורמט 9:16.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

את האמת שההורים שלי החליפו את הטלוויזית CRT שהייתה לנו (סוני טריניטרון 29") רק אחריי איזה 7-8 שהתקלקלה. כבר 5.5 שנים עם LCD (איכותית יש לציין יחסית לגילה, פאנל IPS וFHD, עם 3 כניסות HDMI) ולא רואים סיבה להחליף לגדולה יותר או מתקדמת יותר.

לבחור ההוא עם הלפטופ - לא שמתי לב שזה לפטופ.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...