Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משולש ברמודה

amosbmw
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4618 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר אחד השבוע, הגיעו פועלים חרוצים של עיריית ירושלים, עבדו כל היום ובנו ליד הבית שלי את הדבר הנפלא הזה:

אין לי מושג למה הוא משמש, איך הוא מועיל לבטיחות או לכל דבר אחר. לא מדובר בצומת ואין מעבר חציה.

מה שכן, משולש הברמודה הזה בלע מקום חנייה ששימש אותי ואת השכנים ברחוב שגם ככה אין בו מספיק מקומות חנייה. חוץ מזה הם השאירו את כל האיזור מלא חול.

WTF??

DBG_1132.jpg

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

מהיכרותי עם נושא התכנון, קיימות שתי אפשרויות סבירות:

הראשונה, שהעירייה רוצה להסדיר את החניה ולמנוע מקום חניה לא מוגדר שיאפשר לעבריינים לחנות ככל העולה על רוחם ולבלוט לכביש.

אפשרות שניה, היא שהחניה הסמוכה למשולש מועמדת להפוך לחניית נכים.

פורסם

כל מב שחשבתי עליו כשראיתי את השרשור:

הבמוו למכירה ?

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם

אם מישהו חנה במקום המשולש ברמודה הזה הוא אכן בלט לכביש אלא אם כן הוא נוהג במשפחתית האצ'בק לכל היותר, וגם לא מהחדשות בסגמנט.

האמת? אני תומך בזה לחלוטין, הרי לא יכלו לשים שלט צהוב "החנייה לרכב באורך עד 4 מטרים", כל אחד עם מאזדה 3 יגיד "אז נגיד שאני עד 4 מטר" או "זה לא כולל את הבגאז'" ועוד כאלה.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אני גם תומך בסוג כזה של תכנון.

בשפת המתכננים קוראים לזה "אכיפה תיכנונית". במקום להציב שלט מגביל שממילא לא יכובד ולא יאכף, מונעים את העבירה ע"י תכנון מקדים.

אפשר לראות את זה במקומות שבהם רוצים שיהיה דשא נגיש אבל לא יאפשר למנגל ע"י בניית מדשאות ברוחב וצורה שמאפשרות ישיבה אבל לא מנגל (למשל בטיילת בהרצליה), וגם במקרה הזה - ביטול חניה שלא מאפשרת חניה ללא עבירה.

פורסם

האמת היא שזה אפילו לא חנייה, זה בסה"כ הצלע של הטרפז חנייה, "הסוגר" של המפרץ חנייה.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

ההרי לא יכלו לשים שלט צהוב "החנייה לרכב באורך עד 4 מטרים", כל אחד עם מאזדה 3 יגיד "אז נגיד שאני עד 4 מטר" או "זה לא כולל את הבגאז'" ועוד כאלה.

אני מהמר שחנו שם לא מעט בעלי סילבראדו מתחשבים, שעלו עם החלק הקדמי על המדרכה כדי "לא להפריע לכביש", וגרמו להרבה אימהות מתוסכלות (ונכים אומללים) לרדת עם העגלה לכביש.

פורסם

נראה לי שסילברדו או F150 שחונים שם יכולים לסתום גם את כל המדרכה ועדיין לבלוט לכביש.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אוקיי הבנתי, לא רוצים שנחנה שם כדי שלא יבלוט לכביש.

כל דיירי המקום ידעו לחנות באופן שלא מפריע.

נהג שלא מתחשב, יצליח לחנות בצורה מפריעה גם במקום מסודר.

אם העירייה היו צריכים לעבור את מה שאני עברתי על מנת להוציא היתר בניה (8 שנים של בירוקרטיה) היו נחסכים מאיתנו ההמצאות האלה.

ולחכמים שכתבו על סילברדו וF150, אין אצלינו כאלה, ומי שבא עם כלי כזה יכול לטפס בקלות על המשולש.. כך שהם לא קהל היעד.

הב.מ.וו לא למכירה, כמו שאני נאלץ להגיד לפחות 3 פעמים ביום. כבר נופפו לעברי עם סטיפה של כסף בכביש מהיר..

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

כל דיירי המקום ידעו לחנות באופן שלא מפריע. לא מאמין בזה. וכשמחר יבוא דייר חדש מה יקרה? יעשו לו קורס חניה ברחוב? ישלחו אותו להוציא תעודת חונה מוסמך בעירייה?

נהג שלא מתחשב, יצליח לחנות בצורה מפריעה גם במקום מסודר. זה נכון מאוד. המטרה היא להקטין את מספר המקומות שמזמינים עבריין לעבור על החוק.

אם העירייה היו צריכים לעבור את מה שאני עברתי על מנת להוציא היתר בניה (8 שנים של בירוקרטיה) היו נחסכים מאיתנו ההמצאות האלה.

8 שנים? מה ניסית לבנות?

ולחכמים שכתבו על סילברדו וF150, אין אצלינו כאלה, ומי שבא עם כלי כזה יכול לטפס בקלות על המשולש.. כך שהם לא קהל היעד.

קל יותר לתת דו"ח לנהג שחונה על המדרכה, מאשר נהג שחונה כחוק אבל בצורה מוזרה ולא מתחשבת.

הב.מ.וו לא למכירה, כמו שאני נאלץ להגיד לפחות 3 פעמים ביום. כבר נופפו לעברי עם סטיפה של כסף בכביש מהיר..

צודק.

סטיפה זה באמת מעט.

אם היו באים עם צ'ימידן, הייתי אומר לך "תמכור".

פורסם

כל דיירי המקום ידעו לחנות באופן שלא מפריע.

נהג שלא מתחשב, יצליח לחנות בצורה מפריעה גם במקום מסודר.

המקום מעולם לא היה חנייה, ולא תוכנן לכך.

בא מתכנן דביל אחד שהחליט שאת החנייה בזווית הזאת לבצע בצורת טרפז כמו חנייה במקביל ובפועל הזמין את כל באי הרחוב לחנות במקום אסור.

בא מתכנן (אולי אחר, אולי אותו אחד שקיבל שכל) וסגר את הפינה.

הראוי היה לעשות מראש בבניית מפרץ החנייה את הצורה הזאת עם המשולש. אבל מכיוון שלחזור אחורה בזמן זה לא פשוט, עדיף פשוט לבנות משולש.

יש ברחוב מישהי שנוהגת במאזדה 3, לא יודעת לחנות גם אם חייה יהיו תלויים בזה, לחנייה עם הפנים היא צריכה אולי 25 מטר, לחנייה ברוורס רק איזה 15, לא יודעת להערך מרחק אפילו בגרוש, לפעמים היא נצמדת לך לרכב בצורה שאתה יכול אולי להעביר דף A4 על הצד בין הרכבים, ולפעמים חונה במרחק של 3-4 מטר (יענו על שתי חניות).

התפקיד של המתכנן זה להתייחס גם לאלה.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
אני מהמר שחנו שם לא מעט בעלי סילבראדו מתחשבים, שעלו עם החלק הקדמי על המדרכה כדי "לא להפריע לכביש", וגרמו להרבה אימהות מתוסכלות (ונכים אומללים) לרדת עם העגלה לכביש.

הקטע המשעשע הוא שסילברדו או פראדו או פג'ארו או כל רכב שטח "אמיתי" עדיין יוכל לחנות שם, אבל במוו סדרה 3 לא.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...