Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משולש ברמודה

amosbmw
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4619 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לדעתי מישהו קיבל שכל ועשו שם את המשולש הזה , שמההתחלה היו אמורים לעשות .

אני בטוח ב-100% שתמיד היו חונים שם כל מיני חכמולוגים , בולטים לכביש עם הרכב שלהם ומפריעים לתנועה סדירה בכביש , או להיפך , בכדי לא לבלות לכביש , היו עולים על המדרכה עד הסוף ומפריעים למעבר תקין של הולכי הרגל .

טוב שעשו זאת ושבכל מקום יעשו כך .

אין מקום להחנות ? , סע ברחובות המקבילים עד שלא תמצא מקומות נורמאליים לחנות , אז אחרי זה תלך קצת ברגל , לא ביג דיל .

כמה שכולם עצלנים , אם היה אפשר להיכנס למבנים עם הרכב עד הדלת בטוח היו עושים זאת , חבל על הזמן .

בעבר - Daihatsu Sharade (White) Classic 1997 1.5i MT - עדיין במשפחה

בעבר - Mitsubishi Lancer (White) X 2008 1.8 GTS CVT

בעבר - VW Jetta (White) MK6 2013 1.2TSI DSG7

כרגע (סוף סוף) - Seat Leon FR (not White anymore)) 2016 1.8TSI DSG7

פורסם

לכל המתאמצים להצדיק את הפרוייקט הנ"ל להלן הסבר מאוד עצוב אך פרוזאי :

גם בשכונה שלי - גבעת משואה בירושלים - עשו פרוייקט דומה בו באזור בו קיימת מצוקת חנייה בולטת - הגיעו בוקר אחד פועלים והרחיבו את המדרכה לאורך 20 מ' מרוחב 2 מטר לרוחב 4 מטר כך שהכביש הדו מסלולי הוצר ופתאום ויש מדרכה מפוארת ורחבה ללא כל הצדקה ושימוש. (וגזלו 4 מקומות חנייה).

שכן זועם שלי פנה לקבלן לבקש הסבר ונענה בהתחמקויות. הוא לקח את הבירור כפרוייקט אישי ופנה לכל הגורמים הרלבנטיים בעירייה להסברים. לאחר תלאות ארוכות ולאחר שהופנה מגורם לגורם וקיבל הסברים מתחמקים/מגומגמים קיבל בסוף תשובה "OFF THE RECORD" :

מסתבר שקבלן מקומבן מקבל פרוייקטים חסרי תכלית והצדקה במחירי ותנאי מכרז תפורים וכך הקבלן ומקורביו בעירייה יוצאים נשכרים. ואם נראה לכם מופרך היזכרו נא על מה ראש העירייה לשעבר עמד לדין (פרוייקט הולילנד).

פורסם

גם בשכונה שלי - גבעת משואה בירושלים - עשו פרוייקט דומה בו באזור בו קיימת מצוקת חנייה בולטת - הגיעו בוקר אחד פועלים והרחיבו את המדרכה לאורך 20 מ' מרוחב 2 מטר לרוחב 4 מטר כך שהכביש הדו מסלולי הוצר ופתאום ויש מדרכה מפוארת ורחבה ללא כל הצדקה ושימוש. (וגזלו 4 מקומות חנייה).

שכן זועם שלי פנה לקבלן לבקש הסבר ונענה בהתחמקויות. הוא לקח את הבירור כפרוייקט אישי ופנה לכל הגורמים הרלבנטיים בעירייה להסברים. לאחר תלאות ארוכות ולאחר שהופנה מגורם לגורם וקיבל הסברים מתחמקים/מגומגמים קיבל בסוף תשובה "OFF THE RECORD" :

מסתבר שקבלן מקומבן מקבל פרוייקטים חסרי תכלית והצדקה במחירי ותנאי מכרז תפורים וכך הקבלן ומקורביו בעירייה יוצאים נשכרים. ואם נראה לכם מופרך היזכרו נא על מה ראש העירייה לשעבר עמד לדין (פרוייקט הולילנד).

אני בהחלט מסכים איתך שיש גם הרבה מקרים כאלו כמו שתיארת וזה עצוב .

אבל המקרה שהעלה פותח השרשור , בתמונה באמת רואים שהמקום בו עשו את המשולש זהו באמת מכשול לרכבים אחרים בכביש או \ וגם להולכי רגל במדרכה , זה ברור שהשטח הקטן הזה אינו מיועד להיות חנייה תקינה , אבל האנשים בכל מקרה חנו שם , כולל פותח השרשור .

אני בעצמי כל יום חש על בשרי איזה מעצבן זה שאין מספיק חניות נורמאליות , כאשר אני מגיע מהעבודה ומסתובב ברחוב שלי וסמוכים לו לפעמים 20 דקות בחיפוש חנייה לרכב שלי , מה לעשות , זה המצב , אבל זה לא אומר שבגלל זה צריך לחנות איפה שנראה לך אפילו אם זה איכשהו מפריע לנהגים אחרים או הולכי רגל , צריך להילחם ולהשיג פתרונות לבעיה הזאת ברשויות המקומיות ולא בנהגים או הולכי רגל אחרים אשר נמצאים איתנו באותה הסירה בגדול .

בגלל זה לוקח לי כל יום הרבה זמן למצוא חנייה בשכונה שלי , לא רק ברחוב שלי אלא גם ברחובות הסמוכים , כי אני לא ארשה לעצמי מרוב עצבים או ייאוש להחנות איפה שבא לי בידיע שאני אפילו קצת מפריע לנהגים אחרים , או להולכי רגל .ממשיך להסתובב עד שלא מוצא חנייה טובה ותקינה לרכב שלי גם אם ידרש אחרי זה לצעוד ברגל ממקום חנייתי 10 דקות הבייתה .

כמו שכתבתי מקודם , העיקר לא ליהיות עצלנים ולחשוב לפחות טיפה על אחרים ולא רק על עצמך .

בעבר - Daihatsu Sharade (White) Classic 1997 1.5i MT - עדיין במשפחה

בעבר - Mitsubishi Lancer (White) X 2008 1.8 GTS CVT

בעבר - VW Jetta (White) MK6 2013 1.2TSI DSG7

כרגע (סוף סוף) - Seat Leon FR (not White anymore)) 2016 1.8TSI DSG7

פורסם

המקרה הזה לא דומה למקרה שלך בשום צורה וצבע.

הדבר היחיד שמשותף ביניהם זה כנראה שמעורבת כאן מדרכה וקבלן.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

מה שיפה בכל סיפורי הקונספירציה מהסוג הזה - שכמו אירועי חטיפות ע"י חוצנים - גם פה, אף אחד לא חווה את זה בעצמו.

כל הסיפורים הם תמיד יד חמישית ומעלה, כפי שסופרו ע"י השכן מהקומה למטה שמכיר את השכן מהקומה למעלה שיש לו חבר טוב שדוד שלו קבלן, שלוחש על אוזנו סיפורים מרתקים OFF THE RECORD.

בפועל, המציאות הרבה יותר אפורה ומשעממת.

יש חניה שלא טופלה שנים (אולי עשרות שנים). דיירי הרחוב מתלוננים על שכנים שחונים כמו בהמות. לפקחים נמאס.

העירייה שולחת שני פועלים ו40 ק"ג אבנים משתלבות וסוגרת סיפור.

כה פשוט. כה לא מלהיב.

פורסם

כשאין חניה ליד הבית אין לי שום בעיה לחנות ברחוב סמוך וללכת ברגל. אלא אם כן אני מגיע מאוחר בלילה עם אוטו מלא ילדים ישנים שאני מעלה אותם אחד אחד על הכתף הביתה..

לעולם לא אחנה בצורה לא חוקית או מפריעה.

הבעיה עם המשולש הזה, מילא רצו למנוע חניה בסוף המפרץ , אבל עשו את הזוית בצד השני של המשולש בצורה שאינה תואמת לזוית חניית המכוניות וכך בפועל בוטלו שני מקומות חניה. לא נראה לי שישבו איזה מהנדסי תנועה מי יודע מה לתכנן אלא סתם מה שיצא לפועלים. ללכת לחנות רחוק כשאין צורך אמיתי זה די מרגיז.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

דווקא בתמונה שלך נראה שהזווית של המשולש מצוינת, הצלע הזאת של המשולש וה-BMW הם קווים מקבילים.

יש סיכוי שאפשר אפילו לכייל מד זווית בעזרתם.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לי זה נראה כאילו מישהו סתם סימן משולש על הכביש ועשה extrude.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

SlowRide תסתכל על מיקום המשולש והכביש.

היה שם איזור מועד לפורענות שבו יכל לחנות כל זב-חוטם כי "יש פה מקום" ו"אז התחת של הרכב בולט כמה סנטים, לא נורא" ולהפריע לנתיב הנסיעה.

אז באו תיקנו את הטעות שעשו במקור, ובנו את המשולש שמונע חנייה שם ואפילו הצלע שמקבילה למכוניות דאגו שתהיה מקבילה למכוניות ולא עקומה.

הדבר היחיד שהייתי מוסיף זה צינור ניקוז ברווח שבין המדרכה למשולש ואז בטון מלמעלה כדי ליצור רצף בין המשולש והמדרכה.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• חברי המעגל הראשון
פורסם

נכון. אני לא יודע איך הרחוב הזה ממשיך, אבל מצד שני יכלו להרוס חלק מהמדרכה ועל הדרך להוסיף עוד חניה, כלומר להחסיר את המשולש הזה מהמדרכה הקיימת במקום לבטל איתו 2 מקומות חניה. אפילו לא היו צריכים להשקיע באבנים משתלבות.

פורסם

אל תקח כל מה שעמוס כתב כתורה מסיני, תסתכל על התמונה, המשולש החדש לא גרע אפילו חנייה חוקית אחת ממצבת הרחוב.

מנע חנייה לא חוקית אחת (אולי שתיים אם השני חונה עם הגלגלים השמאליים על המדרכה) - אדרבה, כן יירבו כמותם.

המשך המדרכה נראה בכיוון המשולש, לא נראה (לפי התמונה) שבכלל אפשר לגרוע שם מהמדרכה.

ובלי קשר זה נפוץ גם כשיש מפרצי חנייה ארוכים לחלק אותם בעזרת מדרכות לחלקות קטנות יותר, מה שגם עוזר לאנשים קשישים / מוגבלים שחונים צמוד למדרכות הללו, וגם לבעלי עגלות תינוק וכד' שלא צריכים לגרור עגלה מסביב לרכב.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• חברי המעגל הראשון
פורסם

איך שאני מפרש את התמונה, אפשר לראות שללא המשולש היה מקום לחניה במקביל לBMW למכונית נוספת.

המשולש אכן ממוקם בזוית של כיוון החניה ברחוב, אם לשפוט לפי המכוניות שחונות שם.

אי אפשר לדעת לפי התמונה אם היה מקום להחסיר את המשולש מהמדרכה הקיימת או לא. לדעתי אם כן היה, זה הצעד המתבקש.

הרי ידוע שבמדינה שלנו מקומות חניה הופכים למצרך נדיר.

את החניה הקיצונית שתתווסף אפשר להפוך לחניית נכה שמתאימה לרכב עם מעלון-כי היא מורידה את כיסא הגלגלים ישירות למדרכה ולא למשולש מנותק שלא מקל על אף אחד.

פורסם

יצאת מנקודת הנחה (לדעתי שגויה, אבל כתובת המקום וביקור ב-Google Street יוכלו להגיד בוודאות) שהמדרכה עליה עומד פות"ש בעת צילומו היא סתם מדרכה באמצע הרחוב (או תחימה כמו שציינתי קודם) ולא המשך הרחוב (משמע אין אפשרות לגלח את המדרכה).

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כן, אם היינו רואים את כל הרחוב זה היה עוזר להבין על מה ולמה.

• תוכן חדש...