Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחשב

Talgaz
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4562 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום שלום,

חזרתי להתייעצות סופית.

השאיפה הייתה לשדרג את המחשב (שכבר בדרך - ThinkPad E330 עם I5 3210M) בSSD MSATA.

המכשול היחיד הוא נושא האחריות. אני מבין שכנראה לא תהיה בעיה, אבל אני לא רוצה לקחת את הסיכון שהתקנת SSD שלא מגיע במפרט המקורי והותקן שלא דרך החברה, תפגע באחריות.

מהחנות (שניידר) ענו לי (בכתב) כי לא תהיה שום פגיעה באחריות, אם כי, כמובן, הרכיב הנוסף לא יכוסה. מצד שני, זה לא מחייב את היבואן. היבואן, מצידו לא מתעסק עם לקוחות קצה ולכן אין לי איך להשיג את אישורו בנושא זה.

IBM? בכלל לא אכפת להם. הם לא מתעסקים בזה. מביאים להם מחשב והם מתקנים.

מה אני עושה?

הדבר האחרון שאני רוצה הוא הרחבת אחריות ב400 ש"ח ובאותה נשימה לבטל אותה כליל.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

ביצעתי התקנה כזו ב-X220 שלי לא מזמן. אם אתה מתקין בזהירות, אין שום סיבה שמשהו ייהרס בדרך. את Lenovo זה לא מעניין, כי הם לא נותנים את שירות התיקונים בכל מקרה.

Leasingfahrzeug oder nichts

פורסם

כעיקרון לא צריכה להיות שום בעיה טכנית,אני קניתי לאחרונה SSD 840 pro של סמסונג(שיפור ניכר בביצועים) והחלפתי לבד נעזרתי במדריך וידאו ביוטיוב שמסביר איך בדיוק להחליף, הבדלי שמיים וארץ לעומת ה HDD האיטי(5400RPM),אבל אם הבנתי נכון אתה אומר שיש לך חשש שבהחלפת הארד דיסק הנוכחי שמקבלים עם הנייד פתיחת המחשב לצורך החלפה תפגע באחריות ?

פורסם

אני לא מחליף אלא מוסיף על הקיים.

כן, זה בדיוק החשש. פתיחה והתקנת רכיב "זר".

Ditto

אני לא חושש מההתקנה, ראיתי סרטונים והיא טריוויאלית.

אני חושש מהתנערות מאחריות כתוצאה משינוי רכיבים.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

אמרת בעצמך, זה לא שינוי, אלא הוספה. זה בסה"כ לפרק ברגים, לתקוע את ה-SSD פנימה ולסגור. הנזק המקסימלי שתעשה זה לנתק את האנטנה של ה-WiFi, לא יותר. במקרה הכי גרוע, אם תצטרך לממש אחריות אז תפרק את ה-SSD ותמסור לנותן השירות. :roll:

Leasingfahrzeug oder nichts

פורסם

אין לך מה לדאוג, מה עוד שבלנובו ההתקנה והפירוק של רכיבים שונים היא קלי-קלות,

אפילו עם סרטוני וידאו לכל שלב, מטעם החברה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

האנס, אני לא חושש ממורכבות ההחלפה. בעיקר אחרי שראיתי סרטונים.

החשש הוא מביטול האחריות.

ברור שאני יכול לפרק את הכונן, אבל אני מניח שזה דבר שמשאיר תיעוד, בין אם תוכנתי או חומרתי.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

האחריות לא תפגע, אלא אם כן תהיה תקלה והטכנים יחליטו שהתקלה נגרמה בגלל התקנה לא נכונה של הרכיב צד שלישי.

אם יש לך אפשרות לשדרג את האחריות משנה ל- 3 שנים תמורת תשלום, זה יהיה משתלם.

89' Citroen Ax Sport 1.6 8v Twin Weber - נמכר.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

מקפיץ עם עדכון:

לגבי הSSD הדילמה נפתרה, מסתבר שברשימת הCRU (רכיבים שהיצרן מניח שהמשתמש יבחר לשדרג, ומאפשר זאת במסגרת האחריות) נמצא גם הכונן הקשיח! אז - ברווז.

התקבל המחשב, לקח עוד כמה ימים עד הגעת הSSD, אז לא נגעתי בו בכלל.

הגיע הכונן, ובאמצע התקנת מערכת ההפעלה המחשב השתגע, נראה כמו בעיה חומרתית.

טלפון לחנות (שניידר).

מה אני אגיד? הפתיעו אותי.

לא הייתי צריך לשכנע, לא להסביר, לא לאיים ולא נעליים.

אמרו לי שעוד באותו יום יגיע אלי שליח של פדקס עם מחשב חדש תמורת המחשב הישן.

תענוג לא רגיל. תודעת שירות. אותי הם קנו.

הגיע המחשב, עכשיו סיימתי להתקין.

בינתיים, מחשב נהדר. אבל מה אני יודע. כולי נרגש ועובד איתו בדיוק שעה.

אין לי מספיק קילומטראז' איתו כדי לחוות דעה מקיפה, מה שכן:

מקלדת נפלאה. פשוט תענוג לעבוד איתה. גם התחושה, המיקום של כל מקש, אפילו הצליל שהיא עושה. מרגיש נכון.

מהיר בצורה יוצאת דופן. מעבד I5 3210M, SSD. אמנם ההשוואות שלי פגות תוקף, אבל בערך 10-12 שניות זמן עליה (הדלקה מלאה) מספק אותי ביותר, ולא אמורות להיות בעיות ביצועים בשום תפקוד שאני יכול לבקש.

המסך (מט, 13.3") מוצלח בגודלו, ולמרות שלא איכותי בצורה מיוחדת עושה עבודה נאמנה גם בהצגת צילומים.

בתחום החסרונות אפשר למנות:

עיצוב לא מרהיב, הקו העיצובי של לנובו הוא עסקי, ענייני ופשוט. בעיניי חיובי, אם כי סקסיות לא הרגה אף אחד באופן ישיר.

טאצ'פד לא מבריק (קטן מדי, נמצא ממש בקצה המחשב כך שהיד צריכה לרחף בעבודה איתו, הכפתורים שלו קטנים במיוחד ובהחלט יש סיכוי להזיז את הסמן בטעות. בנוסף, עוד שלשת כפתורים בקצה העליון למי שעובד עם הטראקבול).

שמנמן, עם 1.8 ק"ג הוא כבד במידה מורגשת יותר מאולטרהבוקים למיניהם, מצד שני נמצא בטווח מחירים שונה לחלוטין (וגם, לטובת שכנוע עצמי, מספק יכולת פינוי חום עדיפה משמעותית).

חיבור HDMI אחד, 2 USB3 ו-1 USB2. לי זה מספיק.

וזהו, בתכלס.

אז לסיכום,

חווית קנייה נהדרת, ובינתיים גם הרכש מוצלח.

שאו ברכה.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

תודה על העדכון. טוב לשמוע שיש שירות פה ושם בארץ.

בנוגע למסך: זה לא הצד החזק של לנובו באופן כללי,

לנובו קונים בגלל המקלדת! ;-)

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...