Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

באגים באקסל 2013

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4623 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לאחרונה נוסף למשפחה מחשב חדש עם Win 8 וחבילת אופיס מובנית. האקסל שם מזכיר מאד את גרסת 2010, אולם יש כמה באגים קריטיים שלא מאפשרים לעבוד חלק. אשמח אם תחוו דעתכם מנסיון במידה ונתקלתם בזה, או תפנו למקורות רלוונטיים. במידת הצורך אוכל לצרף גליון לדוגמא בהמשך היום.

באג מס' 1: פותחים גליון חדש, מכניסים מספר שלם לתא - הכל בסדר. מכניסים שבר עשרוני (למשל 4.5) - המספר מיד משתנה לתאריך. כמובן אח"כ כשמנסים לעשות מכפלה של שני התאים, הנוסחה מראה שגיאה.

כל מסמך חדש שנפתח עושה את הפרמוט האוטומטי הזה. הלכתי לאפשרויות תיקון אוטומטי וביטלתי את תיקון התאריך - לא עזר. פירמטתי את התא כמספר - עובד, אבל הבעיה חוזרת על עצמה בשורה הבאה. פירמטתי את כל העמודה/גליון כמספר או כטקסט - לא עזר. ניסיתי לשים גרש בודד בהתחלה - לא עזר, דפק את הנוסחה והציג איזשהו מספר דמיוני בתור מכפלה.

באג מס' 2: מקלידים בתוך תא מספר עשרוני (למשל 4.5) - התוכנה מתקנת אותו מיד למספר מופרך כלשהו כמו 4653779. :bugeyed:

באג מס' 3: רושמים מספר ובוחרים לו מטבע מתוך הרשימה (ILS), עוברים לתא הבא והמטבע נשכח, לא מופיע ברשימה המקוצרת וצריך לאתר אותו מחדש ברשימה המלאה. בחלק מהמקרים כשמצמידים מטבע לערך, התא פשוט מציג שגיאה.

בתודה מראש.

פורסם

הפואנטה היא שהתיקון האוטומטי הזה בכלל לא אמור לקרות, לראייה באקסל 2010 שלי הכל עובד חלק. אני לא אמור לעצב תאים מבעוד מועד, וממילא כשאני עושה זאת זה לא נשמר.

פורסם

מספר 1 אינו באג

זה קורה לי בכל אקסל בכל גרסא

מצאתי פעם איך לבטל את התאריך האוטומטי ואז במקום שזה יפענך את 4.5 ל 4-מאי זה שינה ל 4.5.2013

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

עדכון: סעיפים 1 ו-2 נפתרו, לגבי סעיף 3 צריך לעשות עוד קצת שיעורי בית.

מסתבר שסחבק אולי לא מבין גדול באקסל אבל יודע דבר או שניים על תמיכה טכנית ו-troubleshooting. בתום כמה מהלכים דיאגנוסטיים פשוטים קלטתי שהמחשב בעצם מדבר רוסית, למרות שכל התפריטים הם באנגלית והגליון בכלל בעברית. ה-regional settings במערכת גרמו לאקסל לעבוד בפורמט קירילי שבו שברים עשרוניים נרשמים עם פסיק באמצע ולא עם נקודה. מכאן הפתרון היה מהיר ופשוט.

עדיין אין הסבר הגיוני לתופעה מס' 2, אולם אנו יודעים כעת איך להימנע ממנה. בדקנו מספר מסמכים ישנים וחדשים, האינטרגרציה שלהם באקסל החדש תקינה ואמא שמחה ומאושרת.

לידיעת מי מכם שיתקל בתופעות דומות בעתיד.

פורסם

אחלה!

אם כבר התכנסנו, איך עושים שיהיה תאריך אוטומטי בראש כל עמוד במסמך וורד?

(יש לי כח לחפש בגוגל אבל ממש אין לי כח לעשות זאת מהאיפון)

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תוכן חדש...