Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4623 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

פרסומת יפה , הרעיון גם .

בעבר - Daihatsu Sharade (White) Classic 1997 1.5i MT - עדיין במשפחה

בעבר - Mitsubishi Lancer (White) X 2008 1.8 GTS CVT

בעבר - VW Jetta (White) MK6 2013 1.2TSI DSG7

כרגע (סוף סוף) - Seat Leon FR (not White anymore)) 2016 1.8TSI DSG7

פורסם

אכן פרסומת מדהימה.

לגבי לשחק - אם תסתכל על ההסטוריה שלו ב IMDB,בשנים האחרונות לא הייתה לו יותר מדי עבודה לצערנו..

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

איזו פרסומת מקורית,איך אהבתי את הסרטים שלו בתור ילד.:popcorn:

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

שפיץ! :king:

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

למי מכם שלא כל כך מתמצא בנהיגת סמי-טריילר ברוורס:

במהירות שראינו (לדעתי לפחות 15 קמ"ש) הנטייה המידית של הסט (כינוי לסוס+העגלה)היא מיד לאבד איזון ולהיכנס ל "ד" או לפחות הנגרר היה אמור לזגזג קצת ימינה שמאלה כשנהג סופר מיומן היה מבצע תמרונים קלים בהגה בכדי להחזיק את הסט ישר.

ככל הנראה הייתי מנחש שמדובר בסוג של טכנולוגיה שנועלת את ההיגוי בזמן נסיעה לאחור (יש בארץ נעילות לנגררים) בשילוב נהגים ברמה הגבוהה ביותר.

הנסיעה לאחור קצת מחויבת המציאות כי אם הוא נופל הם פשוט עוברים אותו לאחור. בנהיגה קדימה זה ממש לא חכמה לבצע את התעלול וגם אם הוא היה נופל ואחת המשאיות עוברת עליו - אללא ירחמו

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

• תוכן חדש...