Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4635 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האוטו מסרב להתניע. יש סטרטר ,יש ניצוץ, יש דלק.

לפני כשנתיים החלפתי חיישני קראנק+קאמ שאפט בגלל אותה בעיה. יתכן ששוב צריך להחליף ??

בכל מקרה אני מתכוון לגרור את הרכב למוסך של קרסו ברח' האומן בירושלים. מישהו מכיר ?ממליץ ?

תודה ויום טוב

פורסם

ועוד שאלה ברשותכם : האם במקרה הנ"ל ריסוס של "ספריי קרבורטורים " לתוך המצערת יכול לעזור ? עלול להזיק ??

כמובן שברכב הזה אין קרבורטור ..

תודה

פורסם

אם יש ניצוץ קשה להניח שיש בעית חיישן קראנק. לגבי ספריי קרבורטרים, מכונאים וחשמלאים "של פעם" היו נוהגים לנסות להניע כך רכבים ואם היתה תגובה בהתנעה אף חלקית, סימן או סימן לכאורה בבעיה במע' הדלק.

זה מסוכן, זה דליק, זה עלול לגרום נזק לחיישנים מסוימיים בדגמי רכבים מסוימים, בקיצור "אל תעשו את זה בבית" ואפילו לא בכלל.

בברכה

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

תודה. הרכב נגרר אתמול למוסך.

בינתיים לא מצאו בעיה בבדיקה ממוחשבת ,כמו כן לחץ דלק תקין ומערכת הצתה תקינה.

לאחר החלפת מצתים האוטו הניע אבל לא בצורה חלקה. הבוקר יבדקו שוב פעם.

לענין המצתים : אני החלפתי מצתים לפני כחודש כך שהם היו ממש חדשים. המוסך אומר שהם לא היו מקוריים ואולי זו הסיבה לבעיה. אלה היו מצתי NGK שתמיד שמתי באוטו. לא ברור לי למה דווקא עכשו התעוררה הבעיה ומה זה בכלל מצתים "מקוריים " ? יש דבר כזה מצתים של ניסן?

שוב תודה ויום טוב

פורסם

הפלאגים היו מוצפים ולכן לא הניע

להערכתי הבעיה האמיתית ברכב לא אתרה עדיין וזה יכול להיות מד כמות אויר או חיישן חמצן שגורם להצפת הפלגים שהרכב עובד בסרק ממושך

פורסם
הפלאגים היו מוצפים ולכן לא הניע

להערכתי הבעיה האמיתית ברכב לא אתרה עדיין וזה יכול להיות מד כמות אויר או חיישן חמצן שגורם להצפת הפלגים שהרכב עובד בסרק ממושך

מה כוונתך "שהרכב עובד בסרק ממושך"??

האם בדיקת מחשב לא אמורה לזהות תקלות בחיישנים הנ"ל? האם כדאי לפרק ולנקות את החיישנים?

תודה

פורסם

יש הרבה מאוד תקלות ברכב שלא מזוהות כלל על ידי מחשב הבקרה של הרכב זיוף של מד כמות אויר זה אחד מהם

כאן נכנס העניין של הכרות טובה עם הדגם והניסיון (יסלח לי איתמר) לאתר את הבעיות האלו ולתקן אותם בהצלחה

יכול להיות שאצלך זה גם היה בעיה עם דלק לא תקין

• תוכן חדש...