Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4629 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני כרגע מתגורר באריאל, בעזרת ה' בקרוב חתונה (פחות מחצי שנה) לאחר מכן היינו רוצים לרחרח לגבי קניית בית או באריאל או באזור.

הבעיה היא שהון אישי אין כ''כ ולפני שמתחילים לצבור אותו צריך קודם לסגור את המינוס (שנוצר בגלל תקופות שרק אני עבדתי וארוסתי הייתה סטודנטית), היום ארוסתי עובדת בעבודה טובה ומסודרת ועדיין בשנה האחרונה של התואר, כיום ההכנסה המשותפת עומדת על 12K, מאמין שכשתסיים את התואר ההכנסה המשותפת תעמוד על 13K בערך. גרים בשכירות, אין אופציה לגור עם ההורים על מנת לחסוך, הכסף שהולך לשכירות בתכלס נזרק וכבר יכל לשלם שנתיים של משכנתא!

רק הצצנו על בתים באריאל בלוחות מכירה והתעדכנו עם חברים שרכשו לא מזמן דירות, המחירים הם סביבות ה 650-750 אלף לדירת 3 חדרים לא חדשה. כמו שכבר נאמר אין כ''כ הון עצמי, יש לי מגוון הלוואות מהעבודה שניתן לקחת כמעט וללא ריבית, ניתן יהיה לגרד איתם לפחות את ה 70K.

העניין הוא שישנם מקומות עם תיעדוף מסויים שנותנים בהם משכנתא של עד 90% (בקעת הירדן למשל), הסטנדרט היום הוא 70% ומסיבות כאלה ואחרות ישנם מקומות בשטחים שמקבלים רק 60%.

איך אני יודע כמה אחוזי משכנתא ניתן לקחת באריאל מבלי לגשת לבנק ברגע זה.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

• תוכן חדש...