Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיאט/דייהטסו/קיה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4591 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי אז ככה, אני מחפשת רכב שישמש רק אותי ככה שעדיפות לגודל קטן. אני נוסעת כל יום מינימום שעה ואני צריכה גם שהרכב יסחוב בעליות.

מחפשת רכב חסכוני בדלק, ועדיפות לרכב שלא רואה הרבה מוסך. מעדיפה אוטומט אבל לא שוללת ידני.

עדיין לא סגורה לגבי הסכום שאני רוצה להשקיע ברכב אבל אני כבר תקופה מאוד ארוכה בודקת על רכבים וכרגע יש התלבטויות בין כמה ורציתי עזרה בהמלצות מניסיון על הרכבים. ואם אפשר גם אני אשמח לפירוט של למה כדאי או לא כדאי.

בתחום הזול- שנים יותר מוקדמות..

דייהטסו סיריון, פיאט פנדה, פיאט פונטו

בתחום היותר יקר-

פיאט 500, קיה פיקנטו, ניסאן מיקרה, סקודה פאביה

כמובן שפתוחה להצעות בנוגע לרכבים אחרים.

תודה מראש על העזרה

פורסם

אני חושש שללא תקציב מוגדר אתה תשארי ללא תשובה.

ההבדלים במחיר בין פיאט פנדה משומשת לפיאט 500 חדשה הם גדולים.

מציע גם להחליט איזה גודל פיזי של מכונית את צריכה. לפיאט 500 יש 3 דלתות והיא קצרה יחסית לעומת הסקודה פאביה.

פורסם

כן אני יודעת שההבדלים עצומים..

אני אחליט בימים הקרובים אם אני מוכנה להשקיע את הסכום או לא אבל אני עדיין אשמח לייעוץ בתחום הזול ובתחום היקר יותר.

לא כזה משנה לי 3/5 דלתות. זה רכב שהולך לשמש רק אותי אז זה לא באמת עקרוני.

פורסם

בתחום הזול:

מבין שלושת המכוניות שהצגת (פנדה, פונטו, סיריון):

לפנדה יש את יתרון הגודל. היא תדחק כמעט לכל חניה. היא גם מאוד חסכונית ואמינה. החסרון המהותי שלה הוא בטיחות.

הפונטו גדולה יותר, וזה עבורך חסרון. עם זאת היא בעלת מנוע חזק יותר והיא בטוחה יותר.

לסיריון אני הכי פחות מתחבר. בתיבה האוט' היא לא חסכונית כמו האחרות. עם זאת, כנראה שיש לה שוק יד 2 עדיף.

בתחום היקר, מבין כל מה שהצעת הייתי כנראה מתלבט בין ה500 (כי היא הכי יפה) לבין הפאביה (כי היא הכי שימושית).

הפיקנטו גם מצוינת, אבל היא חסרה את הברק של ה500 או השימושיות של הסקודה.

המיקרה מיושנת, לא נעימה ולא רלוונטית לדעתי.

בעולם נטול תקציב, כשאני נהג יחיד, הייתי כנראה קונה את 500.

היא היחידה מבין כולן שיש לה קסם ושיקיות מיוחדת.

פורסם

ה 500 מבוססת על הפנדה ותנוחה הישיבה אגב בפנדה טובה יותר לטעמי, למרות שיש הטוענים שלגבוהים היא פחות נוחה. אם את לא קונה את ה 500 בגלל המראה, הפנדה עדיפה. כמובן שיש לקחת בחשבון את הנושא הבטיחותי.

פורסם

אם תבחרי באופציה של רכב חדש אז אפשר גם לבדוק את השברולט ספארק (ידנית), תענה יפה על מה שאת צריכה

במידה ותחליטי לרכוש רכב משומש אז הדייהטסו סיריון תהיה אופציה טובה, כמובן שלא לוותר ולקחת לבדיקה במכון בדיקה איכותי שאת בוחרת.

בהצלחה

• תוכן חדש...