Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4630 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ביום שבת חזרתי מבילוי ב8 בבוקר, והוצאתי את 2 כלבותי לטיול בוקר לפני השינה שלי.

במהלך הטיול במקום הרגיל, פתאום קלטתי כלב שוכב בחול. הכלב נראה בהתחלה מת.

התקרבתי וראיתי שהבטן שלו זזה ממש בקטנה, והוא מוציא התייפחויות חלשות.

מיד בלי לחשוב פעמיים התקשרתי לוטרינרים תורנים שמצאתי בגוגל(שבת בבוקר), היחידה שהשגתי דיברה איתי על כסף ועל כך שאני צריך להביא את הכלב למרפאה שלה(שיכור אחרי בילוי לילי).

לא ויתרתי והתקשרתי למוקד העירוני, והם שלחו את רכב איסוף הכלבים שיקח אותו לוטרינר העירוני.

חיכיתי לצד הכלב כשעה וחצי עד שהמאסף הגיע.

הכלב שכב על הצד ורייר בהתחלה, בשתן של עצמו. הייתה לו פציעה ממוקדת בראש, רוב הסיכויים מאבן שנזרקה עליו.

התכופפתי ללטף אותו ולמרבא הפלא הוא הגיב וכשכש בזנב.

במהלך השעה וחצי שביליתי לצידו הוא מדי פעם הראה סימנים של חזרה לחיים.

המוני אנשים עברו, נסעו ליד והסתכלו במבט של "מה המוזר הזה מתכופף באמצע החול עם 2 כלבות", אבל לא התרגשתי.

אישה נחמדה חיכתה איתי ומדי פעם זרזה את המוקד העירוני בטלפון. כעבור כ50 דקות עם הכלב, עבר אדם שראה את המקרה עוד מהתחלתו, וייעץ לתת לכלב קצת מים עם מלח. החזקתי את ראש הכלב בעדינות והבחור מרח לו טיפות מי מלח על החניכיים.

לאחר זמן מה הכלב התחיל לנסות להתרומם, ואפילו עשה קצת פיפי. כאילו שחוזר לחיים.

כשבא סופסוף רכב הפינוי, הכלב ממש ניסה להתרומם ולברוח, הוא חי!

במהלך כל הזמן הזה החזקתי את ראשו בעדינות על מנת שלא יכנס לו חול לעין, העיניים היו כל הזמן פקוחות ונעו מצד לצד. זעזוע מוח קשה כנראה.

כל הג'ינס שלי היה בחול, וכל הידיים ברוק שלו. אבל לא אכפת לי.

היום התקשרתי לעירייה לבדוק מה עלה בגורלו, חששתי שפשוט ירדימו אותו בגלל הפציעה. לשמחתי איתרו את בעליו והם לקחו אותו אתמול.

הצלתי אותו, הרגשה שאין כמוה.

אם תתקלו בחיה ששרועה בצד הדרך, תבדקו, אולי גם לכם תיהיה ההזדמנות לחוות את ההרגשה הנפלאה הזאת.

PEACE AND LOVE

-את השקית שמתי בהתחלה על מנת שלא יכנס לו חול לעיניים, אחר כך אזרתי אומץ והנחתי במקומה את היד שלי. השקית הפריעה לו כי הוא ניסה כל פעם לקום ממנה, ועל היד שלי הוא שכב ברוגע.

111111.jpg

22222222222.jpg

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כל הכבוד!

מסכן הכלב, נשבר הלב לשמוע על זה, במיוחד בתור בעלים של כלבים.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

נראה לי שפשוט ילד משועמם\שיכור מזדמן זרקו אבן שפגעה בדיוק בנקודה :-(

זה כלב שמדי פעם רואים בשכונה, מהסוג שפשוט משחררים לרחוב והם חוזרים לבית בעצמם, לצערי יש כאן המון כאלה, אבל זאת הפעם הראשונה שנתקלתי באחד מהם במצב כזה.

עצוב ומכעיס כשמתיחסים ככה לחיה כל כך חברותית

פורסם

כל הכבוד לך.

אותי מעצבן שחיות אדם משתמשות בכינוי "כלב" כקללה נגד חיות אדם אחרות.

הפכנו ליצור הכי בזוי בטבע ואנחנו עוד מרשים לעצמנו להרוס מוניטין של יצורים אחרים.

|fiat punto 16v Speedgear 2006|

פורסם

מדהים! מדהים שיש עוד אנשים כמוך. לי יצא להתקל במקרה דומה באמצע כביש בין עירוני, עצרתי את התנועה ועוד מישהו שעצר איתי הזמין מוקד בע"ח, וחיכינו להם עד שיגיעו. מדובר היה בגור שנפגע ככל הנראה מרכב חולף שכלל לא הבחין בו והמשיך לסוע. לגור שלום.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

+מיליון נקודות אינטרנט.

באמת, ריספקט. :-)

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

כל הכבוד לך תותח!

לעזור לבעל חיים בצרה זה מעשה נהדר ומספק.

המשך כך והקארמה הטובה לא תאחר להגיע. ;)

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

כל הכבוד, כיף לקרוא!!

כמעט דרסתי גור כלבים לפני שבועיים בערך, ירדתי מהר מהאוטו ואספתי אוטו, היה לו מספר טלפון על הקולר, התקשרתי והמשפחה הגיעה לאסוף אותו.

אי אפשר לתאר את הרגשת הסיפוק שמקבלים כשמצילים בעל חיים.

• תוכן חדש...