Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7922 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי פאנל

Pioneer DEH-P750MP

ויש לי אפשרות להחליף בחינם

על פאנל של אלפיין

ALPINE CDA-9815

שתי הפאנלים במצב חדש!!

האם כדאי לי להחליף ?

פורסם

אם האנימציות לא חשובות לך אז תחליף מבלי לחשוב פעמיים בכלל, המכשיר עולה בכמה רמות על הפיוניר מהסדרה הנ"ל.

איציק.

פורסם

זאת שאלה של פוזה ואיכות מול פחות פוזה והרבה יותר איכות....!!!!! אני הייתי הולך על זה בעניים עצומות

כל כלב בא יומו ! :onfire:

פורסם

זהו באמת שכול החכמים שהולכים בעניים עצומות יסבירו למה כדי ללכת על אלפיין הזה?

בטח נישמעה דברים כי פיוניר זה סיני ובלה בלה בלה כאלה..

דוגרי אם ישאלו אותי הייתי בודק את שני הדגמים ורואה איזה אפשריות יש בשניהם ובוחר את הכי מתאים לי

לא הייתי קופץ ישר על אלפיין רק בגלל שכתוב עליו אלפיין..

פורסם

דוגרי אם ישאלו אותי הייתי בודק את שני הדגמים ורואה איזה אפשריות יש בשניהם ובוחר את הכי מתאים לי

:mm_yeah:

:2gunfire:if it`s too loud you`re too old :2gunfire:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=46221

הבניה שלי בגולף (באקסית שלי )

:scatter:

פורסם

אם רוב האנשים בכל העולם חושבים שאלפיין יותר טוב מפיוניר כנראה כולם טועים.וזה סתם איזה שמועה שרובצת בכל פורום.

אבל לא רק ההד יוניט יקבע איך תשמע המע אלא כל הרכיבים.

לפני שאתה מחליט תנסה לשמוע קודם כל ואז תחליט האם לקחת אותו.

אם תשאל אותי הייתי מחליף בלי לחשוב פעמיים .בטח תשאל למה אז אני יענה לך.

אני אוהב את הצליל שלו (חלק מהאנשים יגידו שאני לא יכול לשמוע הבדל אבל אני כן יכול ויש הבדל אולי לא תצליח לזהות אותו ב 5דקות הראשונות אבל לאחר שימוש ממושך כן תרגיש בהבדל).יש לו פיצרים נחמדים כמו TIME CORECTION ואם אין לך מגבר חיצוני אז המגבר הפנימי שלו יותר חזק משל פיוניר(לא הבדל משמעותי) .וגם אם תרצה למכור אותו בעתיד הרחוק לדעתי הוא ימכר במחיר יותר גבוה מהפיוניר.

פורסם

אדי אני בתור אחד שיש לו פיוניר ומאד מאד אוהב אותו ממליץ על האלפיין כי גם איתם יש לי נסיון נהדר!

הHU הקודם שלי היה אלפיין ואני לא חושב ששמעתי הרבה מכשירים עם צליל כזה... הם פשוט יודעים מה הם עושים( החברה באלפיין) אבל זה היה מכשיר ישן ולכן אני לא מכיר את כל הפונקציות באלפיינים החדשים אז אני מדבר על הצליל שהמכשיר מוציא... אני אישית מאד מאד מאד אוהב את הצליל הזה.

כל כלב בא יומו ! :onfire:

פורסם

אגב, גם האלפיין שלי 9835 מיוצר בסין, לא על זה דיברתי כשאמרתי שהוא יותר טוב בכמה רמות מהפיוניר

המדובר, אלא על שאר הדברים שהזכירו קודמיי.

איציק.

• תוכן חדש...