Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4642 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

שלום לכם,

ברשותי פולקסוואגן גולף פלוס שנת 2009,

לאוטו יש מערכת הילוכים DSG שעברה ריקול ואחריות מורחבת ל5 שנים.

עד עכשיו האוטו עבר את כל הטיפולים במוסך מורשה יבואן.

השאלה שלי- במידה ואני עובר מוסך, נניח לאחד מהמוסכים המומלצים פה בפורום (מוסך מורשה אך לא מורשה יבואן)-

האם האחריות על תיבת ההילוכים נשארת?

כמוכן שאלה יותר כללית- האם היסטוריית הטיפולים נשמרת איפהשהו? או שעכשיו בעצם ברגע שאני אבוא למוסך החדש לא יהיה להם מושג מה ההיסטוריה הטיפולית של הרכב?

פורסם

בעקרון מוסך מורשה כללי לא אמור לפגוע באחריות אבל השאלה מה התנאי אחריות במקרה המסויים מאוד של התיבה הזו. אתה גם יכול לברר מול החברה . אם אתה לא בטוח וחושש שבעת הצורך שינוי מוסך יהיה תירוץ למנוע אחריות אז אתה יכול להמשיך במורשה יבואן לעוד שנה בטיפולים שוטפים בשביל התיעוד. אם יש איזו תקלה ולא בהילוכים אולי תוכל ללכת למורשה כללי.

עכשיו בקשר להיסטוריית טיפולים, היא נשמרת אצל מוסכי היבואן ולא עוברת למוסך מחוץ לרשת. אם לא שמרת קבלות ונירות ואתה רוצה תיעוד,כגדי להראות למוסך החדש, תבקש להוצאי הדפסה או לקבל במייל מיהמוסך מורשה.

אתה בכל מקרה תרצה שיהיה לך כשתרצה למכור את האוטו וזה גם הסבר שאתה יכול לתת למה אתה מבקש תיעוד.

פורסם

בבקשה. בעצם מה שהצעתי זה שתמשוך עוד שנה במוסך יבואן במחיר טיפול גבוה ותראה את זה כתשלום "ביטוח" לגיר.

אם הם מכירים באחריות בכל מחיר אז תשכח ממה שאמרתי.

פורסם

אני חושב שאחריות היא אחריות תמיד בהתאם להוראות יצרן או התניות יבואן. אם כתוב שהאחריות תקפה רק במסגרת טיפול במוסכים מורשים (משרד התחבורה) או רק מורשי יבואן אז כדאי לא להפר את זה. סביר להניח שאם תלך למוסך מדרכה וישימו לך בגיר שמן קנולה או מיץ גזר אף אחד לא יחשוב שהאחריות תישמר לך. כמו שהבחור מעלי הציע, תפנה לשרות הלקוחות של היבואן ותבקש הבהרה רשמית.

• תוכן חדש...