Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4655 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תודה רבה,

1. האם יש הגיון להמנע ממוצרי חיטה? לחם, פסטה וכו'?

2. באילו סוגי פחמימה יש אינדקס גליקמי גבוה?

ואם להוסיף שניה למר אישדבחזיר,

המטרה היא להמנע מפחמימות פשוטות (וריקות) ולהקפיד על פחמימות מורכבות, בדמות דגנים מלאים.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם
טבלת אינדקס גליקמי לדוגמא:

http://www.health.harvard.edu/newsweek/Glycemic_index_and_glycemic_load_for_100_foods.htm

אבל לא ברור לי מה ההיסטריה סביב האינדקס הגליקמי, קלוריה היא קלוריה, האינדקס הגליקמי משפיע על תחושת שובע

ורמת אינסולי בדם אבל זה לא רלוונטי לכולם.

אינדקס גליקמי בהחלט כן משפיע כאשר אתה בפלוס קלורי

אז אינסולין גבוהה מעלה את הסבירות להשמנה, כלומר הוא מעלה לך את מה שנקרא "נטיה להשמנה".

מצד שני מה שיותר צריך לקחת בחשבון זה האינדקס הכללי של הארוחה ולא אינדקס פרטני למרכיביה.

כלומר, אכלת לחם לבן (גבוהה) עם ירקות או גבינה צהובה למשל שלהם ערך נמוך אז הורדת את האינדקס של הארוחה.

אם כבר ההסטריה הלא ברורה היא זה אלו שאוכלים הכל "מלא" (אורז מלא, קינואה מלאה וכו,)

זה לא כמו קמח לבן שהוא ממש מעובד, זה עדיין אותם קטניות/דגנים שלמים ללא קליפתם

ורוב הקליפה שלהם אינה מתעכלת, כן יכולה להוסיף סיבים למי שצריך אבל לסמוך על זה כתוספת ויטמינים או מינרלים כי זה "מלא" זה ממש מגוכח

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
שאלה כללית, למה בכלל התחלת חיטוב במשקל/גובה שהיית בו (בהנחה ולא היית חבית שלא עושה ספורט כמו שאני הייתי לפני ~ שנתיים)

עקב תקופה ארוכה של אימון, והרגשה ש"הגיע הזמן לחשוף את השרירים שהצטברו בתוכי!".

אחריו, לעומת ירידה חדה במשקל, וגם קצת במסה, אני סוף סוף רואה את כל השרירים והגוף החטוב שהוסתר מאחורי שכבת השומן.

gsi16v תודה על עזרתך.

בשעה טובה נרכש מלאי קוטג'ים וחלב 5%, שעועית לבנה, אבוקדו ועדיין מחכה לאבקת החלבון מויטה-קוסט.

Honda civic EJ6

פורסם

קודם כל בהצלחה

במשקל שהיית בו הכי נכון זה היה להמשיך מאסה נקיה

״שחיפים״ שחושבים שיש להם שומן בבטן צריכים להבין שבמצבם עליה נקיה במאסה מביאה לירידה באחוז השומן עקב העליה במאסת השריר (לא להתבלבל - לא יורדים בכמות השומן אלא ביחס שלו לעומת שריר) ואז ״פתאום״ כן רואים שרירים ופחות רואים ״בטן״

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תוכן חדש...