Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4647 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החניתי את האוטו והרכב שלפניי כנראה נתן רוורס חזק והרס את הפנס. כשהגעתי חצי פנס היה תלוי באוויר. הלכתי למוסך והתשובה שלו היתה שהוא בטוח שאעבור טסט ככה. אבל אני בכלל לא התעניינתי בטסט אלא בשאלה האם הפנס יכול להתנתק תוך כדי נסיעה וגם אם יש בעיה בטמבון או במכסה מנוע. המוסך היה עמוס והוא פתח את המכסה מנוע, העיף מבט, ואמר את מה שאמר ושיחרר אותי לדרכי ולא יצא לי לדבר איתו מעבר לכך.

אז אני שואל אתכם - לדעתכם אין שום חשש ואפשר להמשיך לחיות עם הבעיה? החיבורים נשברו והפנס לא מוברג למקומו.

פורסם

איזה מוסך אומר דבר כזה? הזוי .

הפנס חייב להיות מעוגן היטב למקומו, לא לרעוד ובטח שלא להיות חופשי באיזה חיזוק שלו. מעבר לכך, על מנת לעבור טסט, על הפנס להיות מכוון כראוי ועוצמת אור ראויה הנמדדים שניהם על ידי מכשיר כיוון האורות שבמכון הטסטים.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

 

פורסם

בהנחה שהחיבור בצד של הרכב לא נשבר

 

מספרי אצבע פלוס מינוס

פנס מפירוק 200

חליפי חדש 400

מקורי חדש 800

תבחר את מה שהתקציב מרשה ותוסיף עוד 100 שח לעבודה, אם היא פשוטה או 200 אם היא מורכבת (דורשת פירוק פגוש למשל). אם הגישה מחורבנת תחליף את נורות באותה הזדמנות (50 שח)

פורסם

כלל האצבע שלך לא תמיד קשור למציאות. לפעמים מחיר חלפים לא מקוריים זהה למקורי ולא תמיד מפירוק יותר זול.

תברר קודם כל כמה עולה מקורי (ממליץ על יונדאי שופ)

http://www.hyundaishop.co.il/,

לפעמים המחירים לא גבוהים כמו שחושבים. אחרי שידוע מחיר מקורי חדש אפשר לברר לגבי חליפי ופירוק ולשקול מה כדאי.

פורסם

גם היום הייתי במוסך אבל הם היו לפני סגירה וגם כאן אמרו שזה שום דבר. כששאלתי אם יש פגיעה בכיוון אורות הם אמרו שלא בטוח שיש פגיעה אבל גם יש יכולים לתקן את זה בזמן הטסט

NATI 138.jpg

NATI 140.jpg

×
×
  • תוכן חדש...